електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
О чему ви дробите?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ode tema u khm![]()
Имам утисак да неки овај подфорум доживљавају као ловиште. То прилично снижава ниво дискусије.

a pa svi pdf su loviste, samo je pitanje kome treba kakav plen![]()
...Najavljivali chick fight, ali sam izgleda uzalud kokicala...![]()
zajednička kesa...kako resavate `vlasnistvo` u vezi, u braku..
s vremena na vreme odem sa prijateljima na pice ili klopu
oni su par..zive zajedno vec dve godine..ozbiljna veza, vereni su..
ekonomski nezavisni, dobre plate za nase uslove,zive u njegovom stanu, iako ona ima i svoj sopstveni
meni je nekako normalno da ja platim jednom, oni sledeci put
prvi put platim racun za sve
i drugi put platim racun za sve
onda on kaze - e danas te vodimo mi na pice
stigne pice, stigne racun - on plati svoj i moj deo, a ona mu daje novac za svoju kafu..
sledeci put se ponovi prica - bili smo na nekoj klopi, on plati ono sto sam ja porucila i plati svoj, podeli sa njom racun za salatu koju su podelili, a ona mu da celu sumu za ono sto je ona porucila
kako vi?
Имам утисак да неки овај подфорум доживљавају као ловиште. То прилично снижава ниво дискусије.
Изгледа да им је овде зборно место.
zajednička kesa...
sa kim zajednicka,pa zar ne rece ti meni da si se razveo?
kako resavate `vlasnistvo` u vezi, u braku..
ekonomski nezavisni, dobre plate za nase uslove,zive u njegovom stanu, iako ona ima i svoj sopstveni
stigne pice, stigne racun - on plati svoj i moj deo, a ona mu daje novac za svoju kafu..
sledeci put se ponovi prica - bili smo na nekoj klopi, on plati ono sto sam ja porucila i plati svoj, podeli sa njom racun za salatu koju su podelili, a ona mu da celu sumu za ono sto je ona porucila
kako vi?
oboje su divni ljudi, samo su izabrali da na ovakav nacin regulisu svoju ekonomiju
pricala sam sa jednom poznanicom na ovu temu i ona mi je rekla da poznaje par koji ovako funkcionise preko 20 godina
i decu su podigli
pa su skoro imali situaciju da se iz grada zajedno vracaju sa nekog rodjendana
ona je pozvala taksi jer nije htela da ceka autobus, a on nije hteo da ide taksijem jer je nesto kratak bio sa novcem do kraja meseca i nije mu bio problem da ceka bus
i tako, ona se vratila kuci taksijem, a on autobusom
U braku,jedino pravo "moje" je mobilni telefon i lap top jer ih samo ja koristimkako resavate `vlasnistvo` u vezi, u braku..
kako vi?
meni to nije ok, cak mi je vrlo cudno
pare su nase, sve se dogovara sta ce i kad ce da se kupi
zna se sta je primarno, racuni i hrana, sve ostalo se dogovori kad i kako da se kupi....
ne kontam ni ono zajednicki racuni a odvojene pare za ostalo recimo....pa cek jel to ono on dodje iz grada i kaze tadaaa vidi sto sam kupoio novi tablet srce samo 400e sica....ne brini sa mog racuna sam platio....mislim super sto si sa svog, neces sa mog sigurno, al sta cemo sa recimo crknutim tv-om koji nam treba nov....(mislim lupam primere)
ali ne volim i onu drugu krajnost zajednicki racun u banci recimo, i na to se jezim, sta ces kad se rastanete, pa to je karambol
pare zna se kad stizu i de stoje u kuci, i sta god da treba uzima se i dogovara kad ce sta da se kupi
Већ сам на некој теми написала.
Кад почне да се дели на Моје и Твоје, ту више среће нема.
И то би било то.
Дајв, мислим да су ови твоји само случајни сапутници, али време ће показати.
a ovaj drugi par koji tako zivi preko 20godina na takav nacin?
Можда су само нашли некакав компромис, не желе да буду сами, не знам.
Али, некако ми љубав и те рачунице не иду заједно.
ja ne funkcionisem po njihovom obrascu
cak sam jedna od onih koja je preterivala sa stavom - sve moje tvoje je, dok nisam povukla rucnu..
ali zasto mislis da tu nema ljubavi?
ljudi na razlicite nacine urdjuju svoje odnose
sad cu opet da spomenem par koji nesebicno svoju ljubav deli i sa drugim osobama kojima su obostrano otvorili vrata u svom braku, a oni se i dalje vole..