Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Hoces li da me vise ne gusis?
Indijanko ne glumi ludilo, medju zadnjima se kotiras na krsti. Vidis da nisi sposobna za diskusiju, te igre igraj u kaficima i pabovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoces li da me vise ne gusis?
ala ti ne volis nemce!!! sta radis u nemackoj onda?![]()
Indijanko ne glumi ribu. Vidis da nisi sposobna za diskusiju, te igre mozes igrati u kaficma i pabovima.
Ja ne znam sa kakvim se ti muskarcima druzis kada si misljenja da se muskarci "kod vas" moraju baviti politikom da bi platili kafu.

Pa gnjavis me, zaista. Lepo ti rekoh da na duze staze svako gubi, a ti misli sta hoces, samo nemoj da mi nameces misljenje, ustvari pisi, ali ne ocekuj odgovor.
Gube gubitnici, dobitnici uvek dobijaju. Menjaj scenario, obrazac koji te uvodi u ovakve situacije nije dobar, obrazac ponasanjapo kojem nisi spremna za dopunu misljenja vec se cvrsto drzis svog ko pijan plota.
ponavljam za tobom, evo ispravih prethodni post i ne "davi".Molim te nemoj da me teras da preracunavam koliko kostaju izlasci jer se oko njih stresiram od svoje petnaeste godine, kada sam zvanicno pocela da sedam na kolace sa tadasnjim deckom.
Svaka cast ko moze u Srbiji, evo podvlacim da ne bude zabune, mirna srca da gleda meni, bira sa njega po zelji i dobuje crvenim nokticima po porculanskoj soljici dok gospodin nonsalantno pruza karticu iz noci u noc, iz vikenda u vikend, sa odmora na odmor, ja ne mogu...takvu galantnost sam videla samo kod sumnjivih tipova sa kojima svejedno ne bih izlazila. Obican svet koji spada u moju generaciju zbilja nema dovoljno novca za lezernost nezavisno od stepena obrazovanja i radnog mesta...a drustvo nikada nisam birala spram toga da li mi placa zadovoljstva, zadovoljstvo je jednostavno u drustvu...uostalom, za tim nema potrebe, ne mislim da gubim zenstvenost ako kazem ne, ne, ne sada ja malo![]()
Molim te nemoj da me teras da preracunavam koliko kostaju izlasci jer se oko njih stresiram od svoje petnaeste godine, kada sam zvanicno pocela da sedam na kolace sa tadasnjim deckom.
Svaka cast ko moze u Srbiji, evo podvlacim da ne bude zabune, mirna srca da gleda meni, bira sa njega po zelji i dobuje crvenim nokticima po porculanskoj soljici dok gospodin nonsalantno pruza karticu iz noci u noc, iz vikenda u vikend, sa odmora na odmor, ja ne mogu...takvu galantnost sam videla samo kod sumnjivih tipova sa kojima svejedno ne bih izlazila. Obican svet koji spada u moju generaciju zbilja nema dovoljno novca za lezernost nezavisno od stepena obrazovanja i radnog mesta...a drustvo nikada nisam birala spram toga da li mi placa zadovoljstva, zadovoljstvo je jednostavno u drustvu...uostalom, za tim nema potrebe, ne mislim da gubim zenstvenost ako kazem ne, ne, ne sada ja malo![]()
sta je ljucna greska? sto ne mislim da treba da se svadjam za novac i da diskutujem moje tvoje pred decom?
to nema nikave veze sa dzeparcem.
ala ti ne volis nemce!!! sta radis u nemackoj onda?![]()
...Bez direktne veze sa Leonom, odlicno zapazanje...Vecina iseljenika sa Balkana sa kojima sam imala prilike da razgovaram na ovu temu, prezire okruzenje koje im je pruzilo neuporedivo bolje zivotne uslove od onih koje su imali, a koji su najcesce i bili primarni povod za iseljenje...Iako imaju uglavnom samo primedbe na zemlje u kojima zive i svoje sugradjane, a skloni su idealizovanju domovine, gotovo niko se ne odlucuje na povratak...
vidis ti o svadji pricas ljudi koji dele sve ne svadjaju se
ne ne mrzim ih a ne po tom pitanju smatram da to stvarno pametno rade
samo treba istrajati i drzati se uvek toga
ne naravno ne, nisam za to al nemas pojma koliko to pametno zna da bude, pogotovu ako je jedan bas neko ko ne zna sa paramama ne postoji pravda u porodici i medju ljudima koji se vole. to je za zakne i za sud. jedina pravda u porodici je da svima bude lepo...a ne jedan da zivi u svili i kadifi jer zaradjuje, a drugi da bude u ritama, posto mu je manja plata...
ne naravno ne, nisam za to al nemas pojma koliko to pametno zna da bude, pogotovu ako je jedan bas neko ko ne zna sa parama

Kakvo je to tvoje drustvo kada si po profesiji pravnik, skim se druzis kada "ne znas nikog od svoje petnaeste" koji je u mogucnosti platiti pice?
Radio sam ti horoskop, ne vuci me za jezik da napisem kakve muskarce privlacis jer to znas bolje od mene.

u tom slucaju oanj koji zna raspolaze budzetom, a onaj koji ne zna dobija dzeparac..meni je to potpuno fer...ja bih rado mom partneru prepustila sav svoj novac, samo kad bi on znao to bolje od mene...![]()
...htela sam da kazem da prosecni ljudi ne zaradjuju dovoljno...ali ok, neka stoji da izlasci zavise od volje a ne od primanja.
relativno dobra plata??!?!![]()
Nije samo pitanje sta ko voli i zeli da nosi, vec i sta ko moze da priusti. U Srbistanu je veoma cesta situacija da zene rade kod privatnika i imaju relativno dobru platu (30-50000din), a da su pri tom prijavljene na minimalac (15000din / da, dobro citate), a ostatak dobijaju u koverti. Kada zena koja planira porodiljsko shvati da ce tokom porodiljskog dobijati od drzave 15.000din mesecno, a da ti nudis takav aranzman - da ona treba da se hrani, yivi i oblaci od svoje plate, po principu svako sebi (cak i da delite za decu) - neces ti skoro biti roditelj...
Molim te nemoj da me teras da preracunavam koliko kostaju izlasci jer se oko njih stresiram od svoje petnaeste godine, kada sam zvanicno pocela da sedam na kolace sa tadasnjim deckom.
JADNO !!!!
Dragi i ja nemamo razdvojene kasice-prasice ...
Sva gotovina ide u fijoku, a on je ovlašćen da koristi sredstva sa moje kartice isto kao što i ja imam ovlašćenje nad njegovim računom...
Meni je ovo jedino normalno !!!
Vama ???

Big deal, cim se ne druzi sa nekim narkomanima to je super.Alo bre džemska ??? Koji su bre to likovi ??? Sa kime se ti družiš bre ???
Jel treba nekome platiti ručak (pa i partneru pride) da bi bila u njihovom društvu ???
Koja tebe muka muči sestro slatka ???
Sledeci put on insistira da idemo na veceru, opet meni je vecera biftek. On oce na picu, aj na picu onda. Dodje racun i da platim ja dam 50% vise nego sto je moj deo u kesu, a on plati sa svojom karticom i uzme onaj kes. Hahahhaa. Kao vraticu ti tvoj kusur. Mislim se ne moras i nemoj vise da me zoves...Uh ja ne volim stipse, to me bas odbija...
Izasla sam sa jednim tipom i on narucuje vino dok sa bila u wc-u..Ja dolazim i hocu da platim, on kao ok...Placam ja ono vino i mislim se- ja platim vise u supermarketu al ajde...Pijem posle ono sirce i mislim se- nase kulturuloske ralizke su prevelike, ovo nece da ideSledeci put on insistira da idemo na veceru, opet meni je vecera biftek. On oce na picu, aj na picu onda. Dodje racun i da platim ja dam 50% vise nego sto je moj deo u kesu, a on plati sa svojom karticom i uzme onaj kes. Hahahhaa. Kao vraticu ti tvoj kusur. Mislim se ne moras i nemoj vise da me zoves...