tvoje..moje..?

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mene zanima da li mu ona placa stanarinu kada vec zivi u njegovom stanu ? z:mrgreen:

Realno, trebala bi, ali samo pola kirije, jer ima jednog cimera...:)
A ako spavaju zajedno u krevetu to se racuna kao pola lezaja, znaci ni lezaj pa treba korigovati kiriju.
Kako funkcionisu sa kuvanjem rucka to me bas zanima ili kuva svako za sebe sto je cisto bacanje vremena i energije?

То ти је савремени западни начин размишљања, то ће и код нас преовладати за пар година

Kod mene nece sigurno :lol:
U vezama,bilo prijateljskim ili ljubavnim,uvek sam gledao da platim ja,ne dizuci neku buku oko toga,i takav cu i da umrem,ako ikada umrem :lol:
Sto se tice nekretnina,automobila,imovine,sve imam duplo i troduplo,ono najskuplje prebacim na mene a ono za sta me zabole prebaceno je na nju:whistling:
Mislim,ko nije za sebe nije ni za druge:rumenko:

kako resavate `vlasnistvo` u vezi, u braku..
s vremena na vreme odem sa prijateljima na pice ili klopu
oni su par..zive zajedno vec dve godine..ozbiljna veza, vereni su..
ekonomski nezavisni, dobre plate za nase uslove,zive u njegovom stanu, iako ona ima i svoj sopstveni
meni je nekako normalno da ja platim jednom, oni sledeci put
prvi put platim racun za sve
i drugi put platim racun za sve
onda on kaze - e danas te vodimo mi na pice
stigne pice, stigne racun - on plati svoj i moj deo, a ona mu daje novac za svoju kafu..
sledeci put se ponovi prica - bili smo na nekoj klopi, on plati ono sto sam ja porucila i plati svoj, podeli sa njom racun za salatu koju su podelili, a ona mu da celu sumu za ono sto je ona porucila

kako vi?

Mi donosimo znatan deo na gomilu kuci i odatle zdravorazumski namenjujemo novac.Deo ostane po racunima zbog placanja karticom, da ne potrosimo, zato sto nam ne treba sve u kuci. Naravno da ne obavestavamo jedno drugo o svim troskovima, ali za vece se dogovaramo, prosto zbog planiranja. Obzirom da smo podstanari, veliki deo izdvajamo na kiriju, pa na racune, pa na hranu, pa na decu... Obzirom da nismo rokfeleri - moramo se doooobroooo organizovati. :racunadigitronom:

Kod mene nece sigurno :lol:
U vezama,bilo prijateljskim ili ljubavnim,uvek sam gledao da platim ja,ne dizuci neku buku oko toga,i takav cu i da umrem,ako ikada umrem :lol:
Sto se tice nekretnina,automobila,imovine,sve imam duplo i troduplo,ono najskuplje prebacim na mene a ono za sta me zabole prebaceno je na nju:whistling:
Mislim,ko nije za sebe nije ni za druge:rumenko:

kada ti chak noris prihvati frendship rikvest...zivecesh vechno :lol:

kada ti chak noris prihvati frendship rikvest...zivecesh vechno :lol:

Kad me prihvati za prijatelja,premlaticu celi komsiluk,cuo sam da me ogovaraju da sam neozbiljan
Ghelyon.gif

Mislim da je kraca,ali zato ima atestirani plin.Pazi sa tim Moldavkama,kod mene u kraju se prica da su kanibalke:rumenko:
Pojedu coveka od 100 kila za dva i po sata :sad2:

em prozdrljive,em nisu chule za konzervaciju...u obodinu od 410l...vreme je uvesti ih u civilizacijske tekovine :nosijelku:

btw fala na informaciji,al nastavicu potragu za terencem...taman ce im drastichno pasti cena kad konachno skupim pare:lol:

Back