bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.898
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim te izvještavaj nas. ovo je prešlo sve granice.Jedine vesti su jos uvek forenzika i uvidjaj u toku....
Чекамо крстину форензику, јача је од ЦСИ Мајами.Uzas. Kome se zamerio?
ovo je gadno
molim te izvještavaj nas. ovo je prešlo sve granice.
ko je pucao jel se zna?
A ovo je vec ocekivano.Чекамо крстину форензику, јача је од ЦСИ Мајами.
Možda je neko bio nezadovoljan zbog ovoga?Osnovno javno tužilaštvo u Nišu sapštilo je da postoji verovatnoća da je oštećenje na prozoru spavaće sobe dr Dragana Milića nastalo dejstvom projektila. Milić kaže da je na njega izvršen atentat. Na prozoru njegovog stana je rupa od metka, putanja projektila, kaže, ide ka krevetu u kome je spavao
Osnovno javno tužilaštvo u Nišu saopštilo je u ponedeljak da postoji verovatnoća da je oštećenje na prozoru spavaće sobe dr Dragana Milića, lidera istoimene grupe građana iz Niša i odbornik Skupštine grada Niša – nastalo dejstvom projektila, piše portal Nova.
Tužilaštvo je navelo da je Milić prijavio oštećenje na prozoru svoje spavaće sobe u stanu u kome živi u Nišu.
„Prilikom vršenja uviđaja od strane dežurnog Osnovnog javnog tužioca u Nišu, u saradnji sa PU Niš i analizom svih do sada prikupljenih činjenica, utvrđeno je da je na prozoru spavaće sobe načinjeno oštećenje u obliku rupe za koje postoji verovatnoća da je nastalo dejstvom projektila“, navedneo je iz niškog tužilaštva.
„Osnovno javno tužilaštvo u Nišu dalje će, u saradnji sa Policijskom upravom Niš, preduzeti sve neophodne radnje u cilju utvrđivanja svih važnih činjenica predmetnog događaj“, navodi se u saopštenju OJT koje potpisuje javni tužilac Vladimir Stanojević.
Prethodno je Milić obavestio javnost da je na prozoru svoje spavaće sobe primetio rupu koja zbog svog pravilnog oblika odgovara rupi nastaloj od projektila.
Predsednik Srbije označio je dr Dragana Milića kao jedno od otelovljenja zla u Nišu.
Ubro zatim, u noći subote na nedelju, neko je pucao na stan šefa istoimene grupe građana, koja umalo da svrgne Srpsku naprednu stranu u Nišu sa vlasti (što je sprečeno izbornim manipulacijama). Tako on kaže. Tako se vidi i na snimku televizije N1. Policijski fiorenzičari izašli su na teren, uviđaj je u toku.
„Ja sam spavao. Bio sam u krevetu“, priča dr Milić za N1. Kada se probudio video je rupu u prozoru, onakvu kakve pravi metak.
Policija je brzo došla i više sati vršlila rekonstrukciju i uviđaj.
Dragan Milić sumnja da je pucano sa susedne zgrade koja je napuštena. Projektil je je, kaže, imao putanju koja je išla pravo do zaglavlja kreveta u kome je spevao.
„To je bukvalno pokušaj atentata“, kaže dr Milć. A to je „posledica ovog ludila u kome živimo“.
„Stanje u državi je neodrživo“, kaže Milić. I podseća na Olivera Ivanovića koga su prvo kriminalizovali, a zatim ubili.
https://www.google.com/url?q=https:...kQFnoECAIQAw&usg=AOvVaw0KrBQsHd5NyU1K634bP1LU
Ma staklo stvarno “zaustavilo” metak? Odakle ti ovolika potreba da svesno i namerno širiš lažne vesti?
Cui bono? Kome bi u ovoj situaciji išlo u račun ovakvo političko ubistvo? Šta bi se time postiglo osim daljeg rasplamsavanja revolucije?Mozda, nadam se da nece zataskati kao i sve do sada.
Ne, on je opasnost za Pokret slobodnih građana & Co. jer za njega glasaju oni koji su protiv AV i ne podržavaju revolucionarne merode obračuna sa političkim protivnicima.Nemam pojma ciji je ovo twit, niti iz kog perioda je...
Znam o ovom lekaru mnogo sta, a sve je pozitivno.
Jedan profesor koji je izbacen sa Medicinskog fakulteta jer nije podoban.
Lekar koji je sa svojim kolegama hirurzima ispraznio liste cekanja za operacije u KC Nis i zbog toga javno prozivan od strane vlasti sns ne samo na lokalu, vec I od strane najvisih sns mafijasa.
Tradicionalan i covek koji jos uvek veruje u pravdu I bori se institucionalno.
Neko iz Nisa ce znati sve o tome.
Pristojan, lekar koji nikada nije uzeo flasu viskija (znate li takvog lekara?)
Ja ne.
Ova slika je nastala jer su se ova dva gmaza reklamirala mislim bas posle ciscenja tih lista cekanja, sve dok Veliki Sef nije rekao da je Milic LOS.
Da, on je za AV opasnost.
..
Odakle ti potreba da ne razmisljas?Ma staklo stvarno “zaustavilo” metak? Odakle ti ovolika potreba da svesno i namerno širiš lažne vesti?
Pogledajte prilog 1702909
To na sta aludiras smrdi na teriju zavere, onu nisku, providnu.Cui bono? Kome bi u ovoj situaciji išlo u račun ovakvo političko ubistvo? Šta bi se time postiglo osim daljeg rasplamsavanja revolucije?
Gde može da se pročita ta Vučićeva izjava?Valjda ce se rasvetliti ova dva ubistva.
Ovaj napad na dr.Milica se desilo posto je predsednik izjavio da je Milic otelovljenje zla u Nisu...
Aha, veruj ti mom Tvitu, nemoj svojim očima.Odakle ti potreba da ne razmisljas?
Jel ima dupla stakla?-ima
Jel probilo samo 1 staklo?- jeste
Sta je to nego da je prvo usporilo a drugo zaustavilo metak?
Ali ja vas zaista ne razumem sa tom selektivnom empatijom. Studente prebiju, slome im vilice, polome ruke, nikoga ne osude, ali vi i dalje brinite ko je koga pogodio jajetom, au tugeOsudjujem svako nasilje, pa i ovo. Niko nikom ne sme da preti, da ga zastrasuje samo zbog politickog opredeljenja, ili bilo kog drugog opredeljenja ustavom zagarantovanog.
Steta samo sto tuzilastvo nije bilo tako "agilno" kad su u pitanju clanovi SNS-a koji su gadjani jajima, flasama, a ocigleno i kamenicama.
Poststoji snimak rule od metka, ali zato nema nikakvih snimaka te devojke “pretučene bejzbol palicom” tako da joj je slomljena vilica.Ali ja vas zaista ne razumem sa tom selektivnom empatijom. Studente prebiju, slome im vilice, polome ruke, nikoga ne osude, ali vi i dalje brinite ko je koga pogodio jajetom, au tuge![]()
Cula sam danas na tv-u.Gde može da se pročita ta Vučićeva izjava?
„Prilikom vršenja uviđaja od strane dežurnog Osnovnog javnog tužioca u Nišu, u saradnji sa PU Niš i analizom svih do sada prikupljenih činjenica, utvrđeno je da je na prozoru spavaće sobe načinjeno oštećenje u obliku rupe za koje postoji verovatnoća da je nastalo dejstvom projektila“, navedneo je iz niškog tužilaštva.
Pogledaj slike po netu, 1 sloj stakla razbijenAha, veruj ti mom Tvitu, nemoj svojim očima.
Ili ipak više PSG?SNS sekti.
Доказе за наведено, молим, или признај да лажеш ....Vučić se pre neki dan jako ružno izražavao prema dr Miliću, koristio ke baš teške i ružne reči kakve ne pristaju njegovom položaju.
Sa druge strane, dr milić je čovek starog kova, čovek je sistema i reda, ne voli nerad i nered, sve što mu se zamera da nije bio dovoljno protiv je bezveze jer on nije radikalan i ostrašćen. Međutim, očigledno predsednik nije nikakav gospodin i govorio je o njemu kao o nekoj bagri.. on ne govori kao predsednik već kao huligan.