Tužilaštvo potvrdilo: Na stan dr Milića ispaljen je hitac!

I treba, teške telesne povrede nastale gađanjem jajima ne postoje. Misliš da će i ovi koji su prebili studente smeti da okače slike te dece ili da će hteti ? Možda da se zapitaš zašto ovi smeju da postave slike a ovi drugi ne, pod uslovom da ovi drugi brane državu od ''rulje, huligana, ustaša'' ? Zar i oni ne bi trebali da se hvale takvim ''junačkim delima'' ?

Poslednja izmena:
sve ovo meni mirise na kuhinju sistema...

udbin sistem - pozicija plsu opozicija

sistem gleda na svaku cenu studentskim protestima u slucaju da dovedu do smene vlasti da se obezbedi neko ko ce doci na vlas... neko iz istek uhinje, toboz opozicionar...

posto dosadasnji poksuaji nisu prosli, preko marinike gruhonjica grupa stav i svice, pa ni preko ruzica iz sps, cak ni ovo sa sarovicem nece proci (ok nek zeza cacijevce ali u vladu nece , jendom radikal - dovojno da mu ne verujemo) ko je ostao ?

pa stara kuka doktorska !

toboz opozicionar a dokazani prijatelj usa army...

sad su ''pucali'' na njega, ali boze moj da emtak ne bi zavrsio u glavi njegovoj pomogao je ''prozor''...

ok neka ga kao opozicinorara ali studenti nece nikog od opozicije od svih su se d istancirali i tako prosto mora biti

Kako bi se ti osećao ''kolega'' da te davi malo jedna mama sns ''elitna'' jer si joj detetu dao trojku, a onda je oslobode optužbe? Da li bi slikao modrice? Ja se stidim vašeg besramlja :(
Колегинице, ауторитет се стиче знањем, разумевањем, културом понашања, поштеношћу и искреношћу, треба знати успоставити контакт са ученицима, али и са њихвим родитељима, а нико се не може накнадно, онако пречице, стећи, ако професору, као што је оном сулудом Јови Бакићу, недостаје васпитање ...Размишљајте о томе ....

Колегинице, ауторитет се стиче знањем, разумевањем, културом понашања, поштеношћу и искреношћу, треба знати успоставити контакт са ученицима, али и са њихвим родитељима, а нико се не може накнадно, онако пречице, стећи, ако професору, као што је оном сулудом Јови Бакићу, недостаје васпитање ...Размишљајте о томе ....
Au al si ti daleko od srpske prosvete :( i od života prosvetih radnika u Srbiji :( nema poente sa tobom o tome raspravljati. Tačka :D

Cui bono? Kome bi u ovoj situaciji išlo u račun ovakvo političko ubistvo?
pa av-u, jer ovaj milic hoce da bude kalif umesto kalifa, a najjaca opozicija je u nisu
Šta bi se time postiglo osim daljeg rasplamsavanja revolucije?
av uvodi srbiju u nato, on je nato kandidat koji se bas sreo sa ruteom u briselu, kakvi sad dr.milici umesto njega, si normalan? mora da ga zvekne
Ma staklo stvarno “zaustavilo” metak? Odakle ti ovolika potreba da svesno i namerno širiš lažne vesti?
ovo je bio upozoravajuci metak, sledeci probija, ako ovaj ne odustane, ili u slucaju gradj, rata, da ima samo 1 nato kandidat, av

pa ja zato nagovaram ljude da smo svi protiv nato patke, agresorske, ne trazimo fajt, ali necemo ni da im budemo meso kao ukre

Poslednja izmena:
Pa ti nisi Srpkinja, zato ti je patetika, nisi ni bombardovana.
Nemas ti pojma o desavanjima Nisu.
Znao sam. Rusinka?
Da razjasnimo moje pitanje: pošto koleginica Bird again tvrdi da ne znam baš ništa o dešavanjima u Nišu moram da je demantujem: jedna od bivših DOS-ovih perjanica (poznati preletač, malo ko pamti u koliko je tačno partija dotični bio do sada) se kandidovala i ispred Rusinske demokratske stanke, naravno na lokalnim izborima u Nišu:

EA4172D4-2165-4902-B2F3-A3B62DBE3FF3.jpeg

Nakon što je i Tužilaštvo potvrdilo da postoji mogućnost da je rupa na prozoru njegove spavaće sobe nastala dejstvom projektila, odbornik Skupštine Niša i osnivač PODES-a Dragan Milić kaže da je taj događaj posledica atmosfere u društvu i podseća na izjave vlasti o tome da je on deo niške “trojke zla”. Poziva “obe strane” da pokažu više odgovornosti.

Milić ističe da su samo debela stakla na prozoru sprečila da dođe do težih posledica i smatra da je reč o pokušaju ubistva, ali kaže da policija i istražni organi sada rade svoj posao.

Nakon oglašavanja Tužilaštva i dela niške opozicije, koja je pozvala nadležne organe da brzo i transparentno sprovedu istragu, Milić kaže da su proteklih dana i nedelja “neodgovorne izjave dolazile sa obe strane”, ali da su najopasnije one koje daju predstavnici vlasti.

Podseća na izjavu o tome da Niš ima “trojku zla”, koju je 21. marta dao predsednik Srbije Aleksandar Vučić i veruje da takva izjava može da podstakne nekog da odluči “da se tog zla reši”.

Dodaje da ga targetiraju duže vreme.

Smatra da su ljudi u Srbiji trenutno među sobom “zakrvljeni”, da je previše podela i poziva sve da pokažu viši nivo odgovornosti.

Osvrnuo se i na SNS skup koji je održan 21. marta u Nišu. Smatra da su naprednjaci tada pokazali da se dele na “VIP članove” i “obične naprednjake”, kao i da su ovi prvi iskoristili druge tog dana kao “glinene golubove”.
Interpretacija Južnih vesti.

Osudjujem svako nasilje, pa i ovo. Niko nikom ne sme da preti, da ga zastrasuje samo zbog politickog opredeljenja, ili bilo kog drugog opredeljenja ustavom zagarantovanog.

Steta samo sto tuzilastvo nije bilo tako "agilno" kad su u pitanju clanovi SNS-a koji su gadjani jajima, flasama, a ocigleno i kamenicama.
Да, поготово кад су гађали једни друге у скупштини, чак ни флашу нису ухапсили...

'Метак' није прошао друго стакло вакум прозора и нема га у међупростору, што по мени потврђује причу телохранитеља покојног премијера Ђинђића
о употреби ледене муниције.
Ледене муниције?

Da razjasnimo moje pitanje: pošto koleginica Bird again tvrdi da ne znam baš ništa o dešavanjima u Nišu moram da je demantujem: jedna od bivših DOS-ovih perjanica (poznati preletač, malo ko pamti u koliko je tačno partija dotični bio do sada) se kandidovala i ispred Rusinske demokratske stanke, naravno na lokalnim izborima u Nišu:

Pogledajte prilog 1702933
Zasto me dobodis u vezu sa Rusinima, pao si na provokaciju koleginice? :per:

Back