Na Informeru se sudi i presuđuje, država poziva da hapsi: Zašto tužilaštvo reaguje na „mig“ iz tabloida

Он је био присутан у време Тадића и можда највећу грешку направио као и већина Србије и ја што је јавно подржао Тому Николића иако га је испуштао па су исекли снимак и вратили сцену на крају је изјавио "Тома Николић јер је понудио оставку на челу странке то је један нови бољи тренд према. грађанима да је Тадић понудио оставку на место председника странке можда би било другачије!

Дакле и ја сам овако размишљао иако сам више потенцијала видео у Вучићу међутим показало се као кобна грешка не Николић већ Вучић која ће скупо и материјално и духовно и национално да нас кошта.
Ја уопште нисам демократа идеолошки сам можда ближи тој струји али ово је криминал и иживљавање над људима , ментално , психички и физички и увод у загробни живот.

Јасно да не постоји небеска Србија али подземна Србија постоји и одвија се пред нашим очима.
Kako je neko mogao da poveruje u Aljeka :huh:
Kazem ti,Jovica je zamlacivac naroda,nemoj njega da slusas.Ima dosta takvih.

Kako je neko mogao da poveruje u Aljeka :huh:
Kazem ti,Jovica je zamlacivac naroda,nemoj njega da slusas.Ima dosta takvih.
Не слушам ја никога осим себе и Бога. У том смислу сам критичан и опрезан према свим информацијама.
Неко је морао да стане иза студената јавно многи храбри су протрљали руке и оградили се неће да ризикују каријере ако се карте не отворе према плану он је стао јавно да ли има неких интереса или скривених мотива небитно је гледаш као на савезнике.
Исто као СНС на своје гласаче или њихови глаачи на њихове кадрове дакле небитно је да ли је премијер жена без искуства или лекар ендокринолог или херој короне ако је Вучић тако одлучио сви ће рећи ДА то је то!

У том смислу ја на Јова Бакића могу гледати као на савезника док се не покаже другачије као и на било кога.

Не подржавамо ми једни друге што се сви волимо међусобно или смо сви добри и непогрешиви или без греха већ што сви желимо да живимо у бољој , пријатнијој , правној , химанијој држави где ће криминал бити под контролом државе а не држава под контролом криминала то је поента.

Na Informeru se sudi i presuđuje, država poziva da hapsi: Zašto tužilaštvo reaguje na „mig“ iz tabloida​

Da tužilaštvo ćuti - to čujemo gotovo svakodnevno, ali istina je da tužilaštvo vrlo selektivno ćuti. Nije se juče desilo prvi put da zapravo reaguje na navode Informera da studenti, ni manje ni više, pripremaju teroristički akt. Jesu li sve kočnice totalno otkazale?

Pet meseci otkad je dobila beogradsku frekvenciju i pet dana otkad televiziju Informer vidi gotovo cela Srbija, ovaj kanal postao je mesto na kom vam se i sudi i presuđuje, kanal s kog se država poziva da hapsi i na osnovu čijih poziva tužilaštvo reaguje. Privođenju studenta Saobraćajnog fakulteta juče je prethodio naravno prekid programa televizije Informer jer njen glavni urednik poseduje „šokantni“snimak.

„Ljudi, neverovatna stvar! Bomba! Šokantan snimak smo dobili s plenuma Medicinskog fakulteta. Oni tamo bukvalno planiraju terorističku akciju“, rekao je glavni urednik TV Informer Dragan J. Vučićević.

„Pazite, više se ne biraju reči. To više nisu blokaderi, revolucionari, oni su sada postali teroristi i on poziva na obračun s teroristima“, kaže advokat Jovan Rajić.
Priča dalje ide ovako, predstavnik omladine SNS Vojin Lazarević infiltrirao se među studente u blokadi Medicinskog i Saobraćajnog fakulteta, neovlašćeno snimao plenum, pa Informeru poslao snimak na kom se navodno planira blokada aerodroma i kontrole letenja.

„Šta će da ruše, avione? Da blokiraju aerodrom? Pa čist terorizam ljudi“, dodaje Vučićević.

Ili čista „navlakuša“ kako kažu studenti u blokadi. Tvrde da je sve bilo pažljivo osmišljena strategija, sa ciljem da se otkrije krtica koja odaje interne informacije. Nije im bilo potrebno mnogo da shvate ko je iz poslednjeg reda amfitetra snimao.

– Reci nam šta si uradio i mi ćemo odmah to rešiti i pustiti te napolje.

– Znači vama znači da vam ja kažem da sam ja snimao, iako vi za to nemate dokaz?

Šokantno, student koji je snimao zarobljen je na Medicinskom fakultetu i tamo trpi najgoru torturu, izvestio je Infomer.

„Taj student je zarobljen i njega su, kako oni kažu, provalili ko je, da li su mu našli u tellefonu da je kontaktirao sa mnom, sa nama. Zarobili su ga i sada ga trenutno tuku i muče ga“, dodaje Vučićević.

Za nekog kog su upravo mučki pretukli, mladi naprednjak Vojin Lazarević držao se dosta dobro po izlasku sa fakulteta i do ulaska u auto sa skrivenim registarskim tablicama, koji je došao po njega. Pre nego što će i društvene mreže odbjaviti njegov identitet, ali i informaciju da je nedavno postao odbornik u Skupštini Mladenovca, tako „pretučen“ Lazarević se kasno uveče pojavio i u studiju Informera, gde je Dragan Vučićević uspeo da demantuje čak i samog sebe.

Fizički te nisu, a… nisu oni baš neke junačine?

– Nisu, nisu.

I nema veze što je javno lagao, Dragana J. Vučićevića tužilaštvo je tog dana dobro čulo.

„Nadležne državne službe da reaguju promptno, odmah. Da pohapse sve ove. Sve. Mogu sto puta da budu deca“, poručio je.

Promptno je tužilaštvo zatražilo od MUP i BIA da prikupe informacije o studentskom skupu na Medicinskom fakultetu, promptno je i policija privela studenta Saobraćajnog, promptno su i studenti došli ispred policijske stanice, te je minut posle ponoći privedeni student pušten.

„Sa ovakvim Višim javnim tužilaštvom i ovakvim tužiocem svi možemo da dođemo u nevolju bili krivi ili ne. To je institucija koja je potpuno urušena, nad kojom više niko nema kontrolu“, navodi advokat Rajić.

Da li tužilaštvo nema kontrolu ili možda ovako radi zato što je baš pod „nečijom“ kontrolom?
https://n1info.rs/vesti/na-informer...-zasto-tuzilastvo-reaguje-na-mig-iz-tabloida/

Uzasna zemlja za zivot. Dno.
Glavno da ti lično ovde niti sudiš niti presuđuješ.

Neovlašćeno snimao plenum??? A koji to zakon zabranjuje da se snima grupa ljudi koja je sebe prozvala "plenum"? I ko je to uopšte nekakav "plenum" ovlastio da blokira fakultet i da li je to zakonito?

Na snimku se jasno čuju planovi o blokadi aerodroma. Niko ne negira da je snimak autentičan, ali blokaderi su naknadno poturili priču da su zapravo sve to odglumili samo da bi saznali ko ih špijunira. Ova priča ima rupa, u kontradikciji je sa onim što su prvobitno ispričali novinarima i deluje kao paničan pokušaj izvlačenja iz nevolje.
Nije javna povrsina. Moze da se zabrani snimanje.

Дакле не смем да подржавам оне који су угрозили јавни ред и мир , узорпирали зелене површине угрозили слободу кретања а треба да рехабилитујем и да подржавам милијардере , пљачкаше , убице , нарко дилере , издајнике и разне моралнне наказе које су изнад закона и не могу да га крше јер се закин само може прекршити о њих а не они о закон?
Smeš,ali ne bi trebao jer krše zakon.Vratio bih se na nasilne blokade saobraćaja,a to sme samo policija,onda ova okupljanja na fakultetima,a priložio sam ti link da vidiš da se ne sme,protivno je zakonu.

Mislim da je cak iza te udbaske standarde, tesko naci neki medij koji je toliko odvratana i besmislena oglasna tabla Sluzbe.

Oni vise ne organizuju samo svoje batinase i krimose, vec direktno upravljaju tuzilastvom i policijom oko svake sitnice.

Informer je pojam koji se u engleskom Mi6 obavestajnom radu koristi kao sinonim za doušnika

Informer = Doušnik

...

Ala vam smeta Jovo Zlatousti :D

Mada ne znam kako je mogao da studira osam godina a zavrsi sa 26, i pri tom odsluzio i vojsku.

Dobra vam ta Ćaci matematika :D
I da je drug Jovo služio vojsku a nije jer mu je to odradio deda prvoborac i udbaš sa crnogorskih brda opet je tu sociologiju teglio 6-7 godina. Objasni mi sad kako loš student poput Jova Bakića uoošte mogao da postane univerzitetski profesor. Jel to ta borba protiv korupcije?

I da je drug Jovo služio vojsku a nije jer mu je to odradio deda prvoborac i udbaš sa crnogorskih brda opet je tu sociologiju teglio 6-7 godina. Objasni mi sad kako loš student poput Jova Bakića uoošte mogao da postane univerzitetski profesor. Jel to ta borba protiv korupcije?

Otkud ti to da je loš student?
Ah, zaboravih, vi SNS-ovci, volite da furate floskulu "kriv dok se ne dokaže suprotno"? :D

LOL :D

https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_visokom_obrazovanju.html

Pročitajte član 43 u zadnjoj rečenici šta piše i videćete da studenti i rektori krše zakon.

IV USTANOVE KOJE OBAVLJAJU DELATNOST VISOKOG OBRAZOVANJA

Visokoškolske ustanove

Član 43

Delatnost visokog obrazovanja obavljaju sledeće visokoškolske ustanove:

1) univerzitet;

2) fakultet, odnosno umetnička akademija, u sastavu univerziteta;

3) akademija strukovnih studija;

4) visoka škola;

5) visoka škola strukovnih studija.

Univerzitet, akademija strukovnih studija, visoka škola i visoka škola strukovnih studija su samostalne visokoškolske ustanove.

Pod nazivima ustanova iz stava 1. ovog člana mogu istupati u pravnom prometu samo visokoškolske ustanove koje imaju dozvolu za rad, u skladu sa ovim zakonom.

Visokoškolska ustanova obavlja delatnost visokog obrazovanja u sedištu.

Visokoškolska ustanova može izvoditi studijski program na daljinu, u skladu sa dozvolom za rad.

U okviru delatnosti visokog obrazovanja visokoškolska ustanova obavlja naučnoistraživačku, umetničkoistraživačku, ekspertsko-konsultantsku i izdavačku delatnost, a može obavljati i druge poslove kojima se komercijalizuju rezultati naučnog, umetničkog rada i istraživačkog rada, pod uslovom da se tim poslovima ne ugrožava kvalitet nastave i naučnog, umetničkog, odnosno stručnog rada.

U cilju komercijalizacije naučnih rezultata, umetničkog stvaralaštva i pronalazaka, visokoškolska ustanova može biti osnivač privrednog društva, pri čemu ostvarenu dobit koja joj pripada visokoškolska ustanova može koristiti isključivo za unapređenje delatnosti visokoškolske ustanove.

Samostalna visokoškolska ustanova može da organizuje smeštaj i ishranu studenata u skladu sa zakonom kojim se uređuje kolektivni smeštaj i ishrana studenata.

Na osnivanje i rad visokoškolskih ustanova primenjuju se propisi o javnim službama, ukoliko ovim zakonom nije drugačije uređeno.

Na visokoškolskoj ustanovi nije dozvoljeno političko, stranačko ili versko organizovanje i delovanje.

I Predsednik je Predsednik Skupstine izvrsili su visestruke drzavne udare. Ujedno, drzava je prestala da bude pravna drzava.

I sta cemo sad sa njima, Predsednikom i Predsednikom Skupstine?

A i sa Tuzilastvom generalno, koje MORA DA NAVODE U JAVNOSTI PROVERI I ZAKLJUCI O CEMU SE RADI, recimo povodom koriscenja nekog direkcionog oruzja 15. marta 2025. u Beogradu, pa onda da proveri ko je, kako i zasto nabavio oruzje koje NIJE ZAKONOM DOZVOLJENO, konkretno zvucne topove koje ima policija. I tako redom, i tako redom.

Pa cemo tek onda da dodjemo do studenata.

I Predsednik je Predsednik Skupstine izvrsili su visestruke drzavne udare. Ujedno, drzava je prestala da bude pravna drzava.

A i sa Tuzilastvom generalno, koje MORA DA NAVODE U JAVNOSTI PROVERI I ZAKLJUCI O CEMU SE RADI, recimo povodom koriscenja nekog direkcionog oruzja 15. marta 2025. u Beogradu, pa onda da proveri ko je, kako i zasto nabavio oruzje koje NIJE ZAKONOM DOZVOLJENO, konkretno zvucne topove koje ima policija. I tako redom, i tako redom.

Koliko je meni poznato batice,prvo su se studenti nešto pobunili i krenuli da blokiraju saobraćaj,a to se ne sme.Ostavi se ti tumačenja prava ovako napamet,bez navođenja dokaza za to.Evo i tebe da pitam,zašto podržavaš studente koji krše zakon?

Otkud ti to da je loš student?
Ah, zaboravih, vi SNS-ovci, volite da furate floskulu "kriv dok se ne dokaže suprotno"? :D

LOL :D

Dobar student završava studije u roku a ne kao tvoj drug i boljševik Jovo Šćepana Bakić. Ajd ti skraćeni, odgovori koliko godina je Jovo razvlačio osnovne studije?

Koliko je meni poznato batice,prvo su se studenti nešto pobunili i krenuli da blokiraju saobraćaj,a to se ne sme.Ostavi se ti tumačenja prava ovako napamet,bez navođenja dokaza za to.Evo i tebe da pitam,zašto podržavaš studente koji krše zakon?

Jer su pozvali, IAKO ZA TIM APSOLUTNO NEMA POTREBE, drzavne organe da pohapse SVE KOJI SU ODGOVORNI za pad nadstresnice u Novom Sadu. Batice, ako nisi znao, odgovorni za sve brljotine vezano za to su U KABINETU PREDSEDNIKA SRBIJE, po izjavi Kineza cija firma je radila projekat kao glavni izvodjac.

Zato i ne daju svu dokumentaciju. Ima PREKO 100 PODIZVODJACA za rekonstrukciju jedne pisljive nadstresnice! Ako je tebi to normalno onda ne znam sta da kazem.

Inace da krsis Ustav i zakone nemas pravo sve i ako je nasuprot tebi kriminalac, cisto da te obavestim. Odnosno moze ili tako ili cemo svi da krsimo i Ustav i zakone kako nam dune.

Ali malo je drugacije kad zakone i Ustav krse drzavni organi i "vlast" nego kad to radi narod koji se bori ZA USTAV I ZAKONE. Objasnjavao sam sta je drzava i sta su drzavni organi, da ne ponavljam, samo cu kratko - NJIH SMO MI OVLASTILI DA U IME NAS RADE OVO I ONO. Kad prestanu da to rade U IME NAS i pocnu da zlopotrebljavaju svoja ovlascenja U IME NJIH, GUBE OVLASCENJA koja su dobili od nas. I prestankom POVINOVANJA VLASTI USTAVU I ZAKONU prestaje da vazi PRAVNA DRZAVA. Ili u mojoj interpretaciji:

KADA PRAVILA PRESTANU DA VAZE, NEMA VISE PRAVILA. I to je poteklo od ove vlasti, ne od studenata ili nas, naroda. E, sad im se vratilo kao bumerang pa im se bas i ne svidja, jer vide DA JE NAS MNOGO VISE OD NJIH (sto je inace definicija za izrabljivanje, ne moze 100 ljudi da izrabljuje 5 ljudi, moze samo obrnuto).

A ko određuje šta je izvršeno i kada je izvršeno,ti,studenti,plenumi?
Ne možeš kršenjem zakona da pozivaš na poštovanje istog.I ne mogu studenti da upravljaju državom jer nisu ni izabrani ni kvalifikovani za to,to su balavanderi koji tek treba da završavaju to što su upisali.

A ko određuje šta je izvršeno i kada je izvršeno,ti,studenti,plenumi?
Ne možeš kršenjem zakona da pozivaš na poštovanje istog.I ne mogu studenti da upravljaju državom jer nisu ni izabrani ni kvalifikovani za to,to su balavanderi koji tek treba da završavaju to što su upisali.

Sve si sam rekao. Drzava krsi zakon a onda poziva na postovanje istog. Lepo sam ti objasnio - KADA VLAST PRESTANE DA SE POVINUJE USTAVU I ZAKONU PRAVNA DRZAVA VISE NE POSTOJI. Jer clan 3 Ustava Srbije kaze:

Vladavina prava

Član 3

Vladavina prava
je osnovna pretpostavka Ustava i počiva na neotuđivim ljudskim pravima.

Vladavina prava se ostvaruje slobodnim i neposrednim izborima
,ustavnim jemstvima ljudskih i manjinskih prava, podelom vlasti, nezavisnom sudskom vlašću i povinovanjem vlasti Ustavu i zakonu.

Nisam bez veze povecao i ono I na kraju reda, da ti prevedem sta znaci ta recenica. Ona kaze da SVE navedene stavke MORAJU biti zadovoljene da bi postojala VLADAVINA PRAVA. Ako neka nije zadovoljena NEMA VLADAVINE PRAVA. To je ono o cemu studenti i gradjani govore i sta traze.

(inace mi nemamo ni slobodne izbore, ni podelu vlasti, ni nezavisnu sudsku vlast, a pogovo nemamo POVINOVANJE VLASTI USTAVU I ZAKONU)

Kao sto vidis, drzava nam NE FUNKCIONISE jer NEMA vladavine prava. To ne kazem ja, TO KAZE USTAV SRBIJE. Stoga ZAKONI VISE NE VAZE ni za NAS, posto ne vaze NI ZA NJIH. E, sad kad su gradjani to obznanili to se VLASTI bas i NE DOPADA, je li, da SVAKO moze da radi STA HOCE. Njima odgovara da ONI rade STA HOCE, a MI da to sve PLACAMO i CUTIMO.

Nece da moze!

Inace samo da ti kazem, iako si bot i ti placas (i cutis, u principu, protiv zloupotrebe samog tebe) za NJIH, jer da je drzava normalna imao bi i normalan posao i sto je jos vaznije bio bi placen normalno. U svakom slucaju imao bi vise novca i bolji zivot nego sada, ali bi morao da radis pravi posao. Verujem da bi bio mnogo zadovoljniji u toj varijanti, uprkos tome sto bi morao da radis.

Dobar student završava studije u roku a ne kao tvoj drug i boljševik Jovo Šćepana Bakić. Ajd ti skraćeni, odgovori koliko godina je Jovo razvlačio osnovne studije?
Danas je on doktor nauka za razliku od tebe, Vučića i @Nosferatu___2 -a.

Kako vas nije sramota dugmeta da kritikujete nas superiorne

Na Informeru se sudi i presuđuje, država poziva da hapsi: Zašto tužilaštvo reaguje na „mig“ iz tabloida​

Da tužilaštvo ćuti - to čujemo gotovo svakodnevno, ali istina je da tužilaštvo vrlo selektivno ćuti. Nije se juče desilo prvi put da zapravo reaguje na navode Informera da studenti, ni manje ni više, pripremaju teroristički akt. Jesu li sve kočnice totalno otkazale?

Pet meseci otkad je dobila beogradsku frekvenciju i pet dana otkad televiziju Informer vidi gotovo cela Srbija, ovaj kanal postao je mesto na kom vam se i sudi i presuđuje, kanal s kog se država poziva da hapsi i na osnovu čijih poziva tužilaštvo reaguje. Privođenju studenta Saobraćajnog fakulteta juče je prethodio naravno prekid programa televizije Informer jer njen glavni urednik poseduje „šokantni“snimak.

„Ljudi, neverovatna stvar! Bomba! Šokantan snimak smo dobili s plenuma Medicinskog fakulteta. Oni tamo bukvalno planiraju terorističku akciju“, rekao je glavni urednik TV Informer Dragan J. Vučićević.

„Pazite, više se ne biraju reči. To više nisu blokaderi, revolucionari, oni su sada postali teroristi i on poziva na obračun s teroristima“, kaže advokat Jovan Rajić.
Priča dalje ide ovako, predstavnik omladine SNS Vojin Lazarević infiltrirao se među studente u blokadi Medicinskog i Saobraćajnog fakulteta, neovlašćeno snimao plenum, pa Informeru poslao snimak na kom se navodno planira blokada aerodroma i kontrole letenja.

„Šta će da ruše, avione? Da blokiraju aerodrom? Pa čist terorizam ljudi“, dodaje Vučićević.

Ili čista „navlakuša“ kako kažu studenti u blokadi. Tvrde da je sve bilo pažljivo osmišljena strategija, sa ciljem da se otkrije krtica koja odaje interne informacije. Nije im bilo potrebno mnogo da shvate ko je iz poslednjeg reda amfitetra snimao.

– Reci nam šta si uradio i mi ćemo odmah to rešiti i pustiti te napolje.

– Znači vama znači da vam ja kažem da sam ja snimao, iako vi za to nemate dokaz?

Šokantno, student koji je snimao zarobljen je na Medicinskom fakultetu i tamo trpi najgoru torturu, izvestio je Infomer.

„Taj student je zarobljen i njega su, kako oni kažu, provalili ko je, da li su mu našli u tellefonu da je kontaktirao sa mnom, sa nama. Zarobili su ga i sada ga trenutno tuku i muče ga“, dodaje Vučićević.

Za nekog kog su upravo mučki pretukli, mladi naprednjak Vojin Lazarević držao se dosta dobro po izlasku sa fakulteta i do ulaska u auto sa skrivenim registarskim tablicama, koji je došao po njega. Pre nego što će i društvene mreže odbjaviti njegov identitet, ali i informaciju da je nedavno postao odbornik u Skupštini Mladenovca, tako „pretučen“ Lazarević se kasno uveče pojavio i u studiju Informera, gde je Dragan Vučićević uspeo da demantuje čak i samog sebe.

Fizički te nisu, a… nisu oni baš neke junačine?

– Nisu, nisu.

I nema veze što je javno lagao, Dragana J. Vučićevića tužilaštvo je tog dana dobro čulo.

„Nadležne državne službe da reaguju promptno, odmah. Da pohapse sve ove. Sve. Mogu sto puta da budu deca“, poručio je.

Promptno je tužilaštvo zatražilo od MUP i BIA da prikupe informacije o studentskom skupu na Medicinskom fakultetu, promptno je i policija privela studenta Saobraćajnog, promptno su i studenti došli ispred policijske stanice, te je minut posle ponoći privedeni student pušten.

„Sa ovakvim Višim javnim tužilaštvom i ovakvim tužiocem svi možemo da dođemo u nevolju bili krivi ili ne. To je institucija koja je potpuno urušena, nad kojom više niko nema kontrolu“, navodi advokat Rajić.

Da li tužilaštvo nema kontrolu ili možda ovako radi zato što je baš pod „nečijom“ kontrolom?
https://n1info.rs/vesti/na-informer...-zasto-tuzilastvo-reaguje-na-mig-iz-tabloida/

Uzasna zemlja za zivot. Dno.
Ово раде и овако се понашају према неистомишљеницима када немају подршку већине становника и плаше се рекације.
Шта би тек радили да је супротно.

Back