Tužilaštvo potvrdilo: Na stan dr Milića ispaljen je hitac!

Pa spamujes, iz prostog razloga ne samo sto nije tema, nego sto sam vec odgovorila da ne znam.

Ne volim kad neko da li u ime pisanja na forumu po svaku cenu da bi ispalo da "podstice diskusije" zapravo provocira i ne cita sagovornika, navaljujuci po svaku cenu, i optuzujuci za selektivnost iako je ocigledno da sagovornik nije selektivan.
Ona nije naučila da sagovorniku odgovori na pitanje, veća se ponaša kao elitista koji je sam po sebi onaj koga se sluša i njegovo mišljenje je aksiom. Jbt, i onda se čude što ih seljaci poderu na izborima.

Još jedan pokušaj omalovažavanja mojih iznetih argumenata tvrdnjom da ''namerno provociram razgovor zarad foruma''. Je l toliko teško shvatiti, da neko ima različito mišljenje od tebe, da to svoje mišljenje poktrepljuje nekim argumentima? Tema je vezana za nasilje vladajuće partije, jer je u ovom slučaju prijavljen pokušaj ubistva. Izvini, ali tvoje pisanje me nije uverilo da nisi selektivna, već da si prilično pristrasna i imam sva prava da tako mislim. To ne znači da ti ne možeš da mi uzvratiš i pobiješ moje mišljenje.
Ne znam kako te nije uverio moj prvi (sa namerom da bude i jedini) post napisan na ovoj temi.

https://forum.krstarica.com/threads...spaljen-je-hitac.1025963/page-2#post-50735082

To sto ti imas predubednjenja, ili ne pratis cak ni datu temu, a kamoli dovoljno sve teme u kojima pise korisnik, nije razlog da smaras korisnike svojim kvalifikacijama i provociras.

Ja nisam ovde dosla zbog tebe i da tebi odgovaram, nego da kazem svoje misljenje na temu, a ono svakako nije selektivno. Naprotiv, potpuno je objektivno.

Ne.
On je protiv nasilja, ali jasno protiv SNS.
Zbog cega bi Vucic tako govorio o njemu da je neutralan?
On meni deluje kao savrseno kreirana opozicija.
Izbacen sa fakulteta, pri cemu clanovi komisije isticu da nije izbacen nego ni sa maksimalnim odugovlacenjem nije uspeo da zadovolji uslov za redovnog profesora. Cak mu pripisuju i plagiranje.
Ocistio liste cekanja, gde neki lekari isticu kako je to tako sto su teski slucajevi prosledjeni beogradu.
Sada jos i pokusaj ubistva.
SNSov covek za sledecu politicku postavku.

Izbacen sa fakulteta, pri cemu clanovi komisije isticu da nije izbacen nego ni sa maksimalnim odugovlacenjem nije uspeo da zadovolji uslov za redovnog profesora. Cak mu pripisuju i plagiranje.
Ocistio liste cekanja, gde neki lekari isticu kako je to tako sto su teski slucajevi prosledjeni beogradu.
Ne.

Da, sav je nešto neodređen. Kao oni zmajevi ludog Nestorovića. Kao nije za SNS ali neće protiv njih, proda izborni uspeh koji je postigao na lokalu, glumi neku mirovnu misiju i vaspitačicu iz pačića koja govori deci nemojte da se bijete. I onda ostaje nejasno šta je koji moj hteo i zašto je pod stare dane uplovio u političke vode ako nema jasan stav ni o čemu i ako ne želi da dela, izbegava svaku konfrontaciju? I na kraju zalazi u neku kontroverzu ovim metkom u prozoru dan-dva nakon što se izjasnio da nema stav pa sad taj metak može da se prišije i SNS-u i studentima ili opoziciji, ali očito je ko treba da bude namazan 💩 i diskreditovan u Nišu, samo što ne smeju da srljaju sa optužbama i linčom kao u Odžacima pošto im je ono bila propagandna propast.

Da, sav je nešto neodređen. Kao oni zmajevi ludog Nestorovića. Kao nije za SNS ali neće protiv njih, proda izborni uspeh koji je postigao na lokalu, glumi neku mirovnu misiju i vaspitačicu iz pačića koja govori deci nemojte da se bijete. I onda ostaje nejasno šta je koji moj hteo i zašto je pod stare dane uplovio u političke vode ako nema jasan stav ni o čemu i ako ne želi da dela, izbegava svaku konfrontaciju? I na kraju zalazi u neku kontroverzu ovim metkom u prozoru dan-dva nakon što se izjasnio da nema stav pa sad taj metak može da se prišije i SNS-u i studentima ili opoziciji, ali očito je ko treba da bude namazan 💩 i diskreditovan u Nišu, samo što ne smeju da srljaju sa optužbama i linčom kao u Odžacima pošto im je ono bila propagandna propast.
Teorije zavere su popularne u siromasnim drustvima.

Teorije zavere su popularne u siromasnim drustvima.
Nije teorija zavere samo izvaljivanje loše iscenirane priče. Niotkuda se u javnosti pojavljuje priča o nekom tamo lekaru iz Niša koji je sa svojim kolegama rešio da zasuče rukave i očisti listu čekanja za operaciju srca. Ekipa hirurga altruista nailazi na neodobravanje i opstrukciju pojedinih politički obojenih kolega, rukovodstva bolnice i akademskih ustanova gde predaju, režimske novine pokušavaju da ih diskredituju ali onako u belim rukavicama, ništa đonom. Na društvenim mrežama dotični doktor i njegova ekipa su već stekli status heroja među narodom.

Nakon čišćenja liste lekar razočaran podmetanjem klipa u točkove sa kojim se susreo donosi odluku da se otisne u politiku, na izborima postiže zavidan rezultat na krilima reputaicje koju je stekao i... onda se dao pasjim sinovima.

Nije teorija zavere samo izvaljivanje loše iscenirane priče. Niotkuda se u javnosti pojavljuje priča o nekom tamo lekaru iz Niša koji je sa svojim kolegama rešio da zasuče rukave i očisti listu čekanja za operaciju srca. Ekipa hirurga altruista nailazi na neodobravanje i opstrukciju pojedinih politički obojenih kolega, rukovodstva bolnice i akademskih ustanova gde predaju, režimske novine pokušavaju da ih diskredituju ali onako u belim rukavicama, ništa đonom. Na društvenim mrežama dotični doktor i njegova ekipa su već stekli status heroja među narodom.

Nakon čišćenja liste lekar razočaran podmetanjem klipa u točkove sa kojim se susreo donosi odluku da se otisne u politiku, na izborima postiže zavidan rezultat na krilima reputaicje koju je stekao i... onda se dao pasjim sinovima.
Takodje mozemo da se okrenemo tarotu, astrolozima, takvo vreme doslo opet...

Back