- Poruka
- 25.146
Nije problem za torbicu, ali olos ne gadja torbu, nego coveka.
Претерано је свакако.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U odnosu na NATO i jesmo, to je bio terorizam na KiM, cist, u okviru nase drzave.
Sada kada Izrael cini pravi genocid nad Palestincima, ni da "pisnu", jer su na istoj strani...to se zove dvostrukim arsinima.
Nisi dužna da odgovoriš na moj post, naravno. Ubuduće kada nemaš adekvatan odgovor, rešenje neće biti optužba sagovornika da spamuje. Kada neko odgovori datim primerom, to se ne smatra spamom već argumentom. Nasilje je uvek i u svakom slučaju kažnjivo a ne selektivno.Ne spamuj, nisam duzna da se na ovoj temi izjasnjavam o tome.
Koji "vi"? Ja sam jedna i pisem u svoje ime.
Da sam selektivno pravedna, citaj malo bolje, ne bih osudila i ovaj ispaljeni hitac (ako ga je uopste bilo).
A za ostalo ne znam da li je neko uhapsen povodom slamanja vilice devojci, ali ni ona nije trebala da provocira. Ustalom, tada je Vucevic i dao ostavku. Na stranu sto nisam ni duzna na ovoj temi da pisem o svim nasliljima, kako to mislis i zasto provociras?
A sramota je da tako pises, ovde nisu u pitanju jaja samo (mada je i to ruzno), vec i flase, kamenice...mogao je neko da pogine.
Cudni su ti "vasi" arsini, i to jos od jednog (samozvanog) prosvetnog radnika.
Ne bih rekla da on koketira sa bilo kim.
Ali da nije provocirala??? To je opravdanje za nasilje kada ga oni počine?? Auuu.. nalik onome, provocirala pa je muž upucao. Opravdanje nasilja pokazuje nedostatak empatije, samo si potvrdila ono što sam napisala.
Stvarno. Flasama ne znam, ali kamenjem da.Стварно су гађали флашама и камењем..?
Pa spamujes, iz prostog razloga ne samo sto nije tema, nego sto sam vec odgovorila da ne znam.Nisi dužna da odgovoriš na moj post, naravno. Ubuduće kada nemaš adekvatan odgovor, rešenje neće biti optužba sagovornika da spamuje. Kada neko odgovori datim primerom, to se ne smatra spamom već argumentom. Nasilje je uvek i u svakom slučaju kažnjivo a ne selektivno.
Stvarno. Flasama ne znam, ali kamenjem da.
Oglasio se MUP: Napadnuta još jedna žena
MUP je saopštio da je večeras u Nišu došlo do drastičnog narušavanja javnog reda i mira, a da je "u nasilju koje su načinila lica koja podržavaju proteste studenata blokadera i opozicionih stranaka", povređeno više desetina lica, među kojima su Danijela Krstić i Tamara Milić koje su pogođene kamenicama, a napadnut je i gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović.
![]()
Nije. Imali su sastanak u nekoj zatvorenoj prostoriji, ali eto, doslo je dotle da neko nekom ne dozvoljava ni politicko okupljanje.Jeдино ако је жена бацила камен има неког оправдања. Ако је другачије …
Ти не живиш овде. У Немачкој си и од тамо заговараш неке супремационистичке ставове.Na sve su spremni i fizički da naude nekome.
Jeste, ja i suprema cionisti idemo zajednoТи не живиш овде. У Немачкој си и од тамо заговараш неке супремационистичке ставове.
Ovo ne verujem a i ako se desilo nije pravilo i ne menja suštinu problema Vučićeve izdaje interesa Srbije.Данас су ми пријатељицу шиканирали на радном месту зато што неће да учествује у обустави рада.
Отприлике као у Украјини 'ко не скаче тај је Москаљ'. Псују је да не подржава студенте а кући има студента.
Чисто непатворено једноумље које су наши преци гледали на улицама доласком једноумља 1944-е.
A ti misliš da bih ja kao ekstremni patriota podržao većeg izdajnika nego što je Vučić ?Ако наставимо овако стићи ће се до јавног шишања неподржавача другова и другарица и шиканирања њихове деце.
Нисте свесни куда ово води. На протесту у Новом Саду певају се СФРЈ носталгијке од Исмете Крвавац.
Баш то сам мислио. Данашња пропаганда ционизам изједначава са нацизмом.Jeste, ja i suprema cionisti idemo zajedno
Зато сам и навео да не живиш овде. Истина је, јутрос ме звала уплакана, вичу јој 'Милена је ћаци'.Ovo ne verujem a i ako se desilo nije pravilo i ne menja suštinu problema Vučićeve izdaje interesa Srbije.
Замолио бих те да именујеш тог имагинарног представника ових догађања.A ti misliš da bih ja kao ekstremni patriota podržao većeg izdajnika nego što je Vučić ?
аљек ће да га звекне као оливера или зоранаJesu. Govorio je danas o tome na N1, a i Tuzilastvo ne bi potvrdilo napad da nije...
Valjda neceаљек ће да га звекне као оливера или зорана
pa jel dr. milic napuniuo gace? on zna koliko ce ziveti, ja ne znamValjda nece![]()
Mislim da ti je komentar totalno neumesan.pa jel dr. milic napuniuo gace? on zna koliko ce ziveti, ja ne znam
ok, ako sam ga ja pogresno doziveoMislim da ti je komentar totalno neumesan.
Ovde imamo experte za sve.Na devet strana ste se uživeli u ulogu istražitelja.
zato tužilaštvo i ne radi svoj posao
ima ko![]()
Još jedan pokušaj omalovažavanja mojih iznetih argumenata tvrdnjom da ''namerno provociram razgovor zarad foruma''. Je l toliko teško shvatiti, da neko ima različito mišljenje od tebe, da to svoje mišljenje poktrepljuje nekim argumentima? Tema je vezana za nasilje vladajuće partije, jer je u ovom slučaju prijavljen pokušaj ubistva. Izvini, ali tvoje pisanje me nije uverilo da nisi selektivna, već da si prilično pristrasna i imam sva prava da tako mislim. To ne znači da ti ne možeš da mi uzvratiš i pobiješ moje mišljenje.Pa spamujes, iz prostog razloga ne samo sto nije tema, nego sto sam vec odgovorila da ne znam.
Ne volim kad neko da li u ime pisanja na forumu po svaku cenu da bi ispalo da "podstice diskusije" zapravo provocira i ne cita sagovornika, navaljujuci po svaku cenu, i optuzujuci za selektivnost iako je ocigledno da sagovornik nije selektivan.