Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak za neovlašćeno prisluškivanje Aleksandra Vučića

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
90.587
Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak za neovlašćeno prisluškivanje Aleksandra Vučića
smanjena najnovija vest za novi push
FOTO: RAS SRBIJA
Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je predistražni postupak u vezi sa neovlašćenim prisluškivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...neovlasceno-prisluskivanje-aleksandra/b0ph8e9

Уваљују ова двојица међусобно један другоме, опасно.

Da li neko na forumu zna, da li u beogradu postoji neka detektivska agencija za pracenje nevernih partnera ,a koji zive u emotivnoj zajednici.
Moj dobar prijatelj - saradnik,obratio mi se, sa takvim pitanjem.Radi se naime,o njegovoj emotivnoj partnerki,koja jedom nedeljno,ne spava u njihovom
zajednickom stanu.Pravda svoje odsustvo time,da je firma jednom nedeljno salje na put,a da joj je zabranjeno da ikome kaze,kojim povodom mora da ode jednom,svake nedelje.Moj prijatelj sumnja,da mozda postoji neki muskarac,koji njega dopunjuje seksualno,kod njegove partnerke.
On svoju partnerku obozava,ali ne bi mogao da podnese,da drugi muskarac njega honorarno dopunjuje.Moj prijatelj smatra,da je on dovoljno
potentan,pa shodno tome,smatra da joj je on dovoljan,za normalne seksualne odnose !

Da li neko na forumu zna, da li u beogradu postoji neka detektivska agencija za pracenje nevernih partnera ,a koji zive u emotivnoj zajednici.
Moj dobar prijatelj - saradnik,obratio mi se, sa takvim pitanjem.Radi se naime,o njegovoj emotivnoj partnerki,koja jedom nedeljno,ne spava u njihovom
zajednickom stanu.Pravda svoje odsustvo time,da je firma jednom nedeljno salje na put,a da joj je zabranjeno da ikome kaze,kojim povodom mora da ode jednom,svake nedelje.Moj prijatelj sumnja,da mozda postoji neki muskarac,koji njega dopunjuje seksualno,kod njegove partnerke.
On svoju partnerku obozava,ali ne bi mogao da podnese,da drugi muskarac njega honorarno dopunjuje.Moj prijatelj smatra,da je on dovoljno
potentan,pa shodno tome,smatra da joj je on dovoljan,za normalne seksualne odnose !
Ma voli ga sigurno, neka mirno spava.
Radi na tajnom zadatku i kad je šutne, taj zadatak
opet će svaku noć spavati kod kuće.
Do sledećeg.

BIVŠA državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović odbila je poligrafsko testiranje u slučaju prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice.
Ona je ispitana prvi put 13. januara, a u četvrtak je trebalo da se obavi dopunsko saslušanje po zahtevu Tužilaštva za organizovani kriminal (TOK), koje vodi predistragu. Hrkalovićeva je prethodno pristala na "detektor laži", ali je potom promenila odluku bukvalno u poslednji čas.

Prema saznanjima "Novosti" na nezakonitim merama, osim predsednika Vučića bili su njegov sin Danilo i rođeni brat Andrej! Raspetljavanje ovog bezbednosnog trilera trebalo bi uskoro da dobije epilog, a policija već ima pouzdane dokaze ko je sve bio uključen u špijuniranje šefa države.

Izvori našeg lista prenose da je Hrkalovićeva, pored poligrafa, odbila da odgovara i na dodatna pitanja bivših kolega, inspektora Sektora unutrašnje kontrole (SUK) MUP, koja se tiču njenih navodnih kontakata sa osobama iz kriminogene sredine. Na prvom saslušanju, prošle nedelje, uglavnom je na sva pitanja odgovarala sa "ne znam" i "ne sećam se".

Među prvima su ispitani policajci iz Službe za specijalne istražne metode (SSIM) Uprave kriminalističke policije (UKP). Nekadašnji prvi čovek ove službe i blizak Hrkalovićevoj saradnik Dejan Milenković Bagzi, koji je sa njom došao u MUP iz Bezbednosno-informativne agencije (BIA), detaljno je pričao o prisluškivanjima, čak i onima koja su išla mimo naredbi nadležnih sudova i nisu zavođena u zvaničnim knjigama.
- Neki od saradnika su ispričali da su transkripti takvih razgovora nošeni direktno Hrkalovićevoj na ruke - ispričao je izvor "Novosti". - Njihova svedočenja su dragocena.

Inače, Službu za specijalne istražne metode nazivaju još i "mala BIA", jer se bavi tajnim praćenjima i prisluškivanjima. Prema zvaničnim aktima to se radi uz dozvolu suda, ali je sada utvrđeno da to nije uvek bilo tako i da je na njihovoj meti u određenom trenutku bio direktno predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...ored-predsednika-prisluskivali-andreja-danila
Каквих све јазаваца у ССИМ и УКП има!?
Изгледа да је и ова Хркаловићка перјаница ујдурме око прислушкивања. Заобишла је и судски налог за прислушкивање а сада се брани са ,,не знам'', ,,не сећам се'', ......и избегла полиграф.

Ја сам више за нове наде попут Драшка....ови букачи ми нису интересантни а не свиђа ми се ни Шешељева верзија Велика Србије.....није потпуна.

То уопште није шешељева верзија него Чињенично стање старо преко 200 год. од Лазе Костића,мислим.
Све што је шешељ за свог живота радио и писао-он је само све преписивао.

То уопште није шешељева верзија него Чињенично стање старо преко 200 год. од Лазе Костића,мислим.
Posle njegovog Skoka da primi sputnjik-5 vakcinu, jasno je da je Šešelj (SNS) oduvek radio za ruski narod.

Фале Скадар, Ријека....источна Бугарска до Ћустендила.....најмање

Posle njegovog Skoka da primi sputnjik-5 vakcinu, jasno je da je Šešelj (SNS) oduvek radio za ruski narod.

доста о црвеном Војводи..он није тема,
него слушаш ли ти Џег Србин инфо и овог пандура горе?
Јел и то намештено?z:lol:

Back