neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.479
još doziva učiteljicu a 7.razred

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislila sam da niko ne zna
Zelis da kazem svima sta si radio ovog leta?
Inace @mačka zagrebačka je iz Lipara, ulice koja se zove Zagrebacka.. Da vas ne prevari nick![]()
Bila je sednica nastavničkog veća, pripala mi je nezahvalna dužnost da vam budem razredna ove godine.
Već me zaustavljaju po hodnicima da se žale na vas, jednom rečju oduševljena sam.
misliš smuvala si se s nekim iz odelenjajos samo reci da sam i udata za nekog forumasa![]()
reci da covek nema sluhaJesu. Imš 3 keca a tek je prvo tromesečje.
I to jedan iz muzičkog
šte reći...
ma neeeeeeeeeeee ali svasta se pricamisliš smuvala si se s nekim iz odelenja![]()
Strašno, ja rekoh da urgiram za dvojku kod nastavnice, ona kaže pitah ga koji su limeni duvački instrumenti on reče ROG.reci da covek nema sluha![]()
JOOOJ, VIDIM JA SVOJE DOBRO JUTROPoslala me razredna po sunđer, a ja sam tražila spužvu i rekli su da to nemaju pa sam ja otišla kod domara, a on je rekao da pitam tetkicu, pa me sreo direktor i pitao me što lutam hodnicima ali ja sam htela da mu objasnim pa me poslao kod pedagoga ali je ona pričala sa svojom jetrvom i ogovarale su svekrvu i srećom nije imala vremena za mene pa sam izašla.
Sunđer našla nisam![]()
Kao na indigo!Jesu svi ovakvi ?![]()
kuku meniMene je portir pitao ko mi je simpatija u školi...
Rekao sam mu četiri imena...
ali ne i da to nisu učenice več nastavnice
dok nisu portiri i domari u pitanju no problemMene je portir pitao ko mi je simpatija u školi...
Rekao sam mu četiri imena...
ali ne i da to nisu učenice več nastavnice
nisam, ja sam ucenica samo sam ponavljala svaki razred nekoliko putaŠto?
Pa zar ti nisi nastavnica?
![]()
ovo će biti teže nego što su mi i rekliŠto?
Pa zar ti nisi nastavnica?
![]()
ovo će biti teže nego što su mi i rekli![]()
nista ne brini, ovo su pripreme za one dane u mjesecu kada nas uhvati pubertetovo će biti teže nego što su mi i rekli![]()
Али, учитељицеееJesu. Imš 3 keca a tek je prvo tromesečje.
I to jedan iz muzičkog
šte reći...
qq my conista ne brini, ovo su pripreme za one dane u mjesecu kada nas uhvati pubertet
februarrrrrrrrrrrrrr necu ni da spominjem![]()