TUŽBA protiv Federacije BiH i Hrvatske

deki12345:
Pre malo vise od godinu dana na vasoj HRT u emisiji Latinica je bila tema o silovanjima.... Odnosno kako su vasi "hrabri" vojnici silovali Muslimanke po Mostaru i Hercegovini.... gosti emisije su bile upravo silovane zene.... i evo reci tvojih vojnika: " Bule su Najbolje"
" Docicemo opet"..... Tako da ne opet pusti vodu....
samo me čudi da denis latin (srpski ljubavnik) ne napravi emisiju o silovanju hrvatica i muslimanki od strane srba?;)

cash:
samo me čudi da denis latin (srpski ljubavnik) ne napravi emisiju o silovanju hrvatica i muslimanki od strane srba?;)
У реду је то што кажеш, прича се да су Срби у БиХ силовали преко 3000 (три хиљаде) жена и девојака, али само да знаш обојца су осуђени на вишегодишњу робију!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cash:

Ne znam idi pa ga pitaj.... verovatno zato sto ste vi specijalisti u tome..... U Mostaru mi nismo silovali zato sto tamo nije ni bilo nase vojske.... tamo ste vi bili.... Jedan nas snajperista je govorio sta ste po Vukovaru radili..... Usao je u jednu kucu i video je devojku golu, vezanu za krevet, bez glave..... Glava je bila pored kreveta..... na jednoj stolicici.... to samo Hrvati mogu da naprave..... Prave ste junacine nema sta!

deki12345:
Ne znam idi pa ga pitaj.... verovatno zato sto ste vi specijalisti u tome..... U Mostaru mi nismo silovali zato sto tamo nije ni bilo nase vojske.... tamo ste vi bili.... Jedan nas snajperista je govorio sta ste po Vukovaru radili..... Usao je u jednu kucu i video je devojku golu, vezanu za krevet, bez glave..... Glava je bila pored kreveta..... na jednoj stolicici.... to samo Hrvati mogu da naprave..... Prave ste junacine nema sta!
i onda ste vi "oslobodili" vukovar,a svizac je zamotao čokoladu;)

Back