- Poruka
- 829
Treba biti ustaski majmun, pa ne znati da je tamo bila njihova, a ne tudja drzava!!!
nasa drzava je bila ne njihova
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba biti ustaski majmun, pa ne znati da je tamo bila njihova, a ne tudja drzava!!!
u cemu je problem pici, ne shvatam
a mislila sam da govorim i hrvatskim jezikom, pa i to hrvati tvrde
tuzba je podnesena Drzavnom tuzilastvu Hrvatske
otisla sam na put, sli cu da se vratim
krivičnu prijavu protiv osoba
Operacija Bljesak je vojna operacija hrvatske vojske u kojoj su oslobođeni dijelovi Slavonije okupirani od strane pobunjenika koji se ni 1995., dakle 4 godine nakon međunarodnog priznanja Hrvatske, nisu mirili s činjenicom da je plan Velike Srbije propao. Imali su dovoljno vremena da se urazume, a s obzirom da nisu usljedio je Bljesak. Tadašnja tzv. RSK je postojala 4 godine predugo, i pokazali smo se zbilja dobronamjerni s obzirom da je 4 godine okupacije protjerano svo hrvatsko stanovništvo s tih područja, a bila je i blokirana glavna prometnica koja je povezivala središnju i istočnu Hrvatsku. Nažalost nakon uspješne operacija usljedila je odmazda koja je pokazala svu nemoć tzv. RSK te je odlučeno da se raketiraju civilni ciljevi u Zagrebu, Sisku i Karlovcu, čime se Milan Martić osobno hvalio i zasluženo dobio 35 godina zatvora.

![]()
Анђо, ............а вееЈики је страЈ од Милице, вееееЈиикиии!

![]()
Анђо, ............а вееЈики је страЈ од Милице, вееееЈиикиии!

:
bes grcku ..
Srbi&Hrvati-vekovni neprijatelji tko to kaže tko to laže??
Nastupa pojedinaca koji nisu bili, niti su, zvanični stavovi SPC je bilo,
slično kao i nastupa katoličkoga sveštenstva...
A gdje ćeš mjerodavniji stav i poziv od stava i poziva Njegove Svetosti Patrijaha Srpskoga...,
kakav je citiran u vido-klipu koji sam prethodno postavio !!!
Surfajući netom nađoh i slijedeći video klip gdje Patrijah srpski Pavle : Poziva Srbe i Hrvate... (1 : 36)

Nije gofno nego se pas posr'o.Ne optužuje se RH nego osobe...pojedinci..
Znam da je to teže shvatiti..
Ко је глуп да баци више пара него што мора и ризикује да добије батине,тај ће доћи.Мада кажу да сте јефтинији него Црна Гора а од њих нико нема лошију услугу...напредујете.kolegice i kolege
lepo se vratite ili navratite na tjedan dva ..ako i duze da pace
more se grije sunce sija ..hlada ako treba ..hleba i mleka koliko treba
VRATITE SE ..NAVRATITE ..CEKA VAS MORE daj boze i par miliona ..e:
bes grcku ..
i sve sa stilom ....
![]()
100 пуна поновљена лаж и ваша истина,једна те иста прича.nasa drzava je bila ne njihova
kolegice i kolege
lepo se vratite ili navratite na tjedan dva ..ako i duze da pace
more se grije sunce sija ..hlada ako treba ..hleba i mleka koliko treba
VRATITE SE ..NAVRATITE ..CEKA VAS MORE daj boze i par miliona ..e:
bes grcku ..
i sve sa stilom ....
![]()
Ко је глуп да баци више пара него што мора и ризикује да добије батине,тај ће доћи.Мада кажу да сте јефтинији него Црна Гора а од њих нико нема лошију услугу...напредујете.

Стрмекнуће се у море са оног крша и нахраниће рибе.САМО ВИ ЏОГИРАЈТЕ!
Стрмекнуће се у море са оног крша и нахраниће рибе.

Погодио си.Сузе ми теку кад се помене Хрватска и то поготово ако неко близу мене сече лук.zivot mora da vam jer mnogo tuzan kolege ..zao mi je ..
![]()
zivot mora da vam jer mnogo tuzan kolege ..zao mi je ..
![]()
Погодио си.Сузе ми теку кад се помене Хрватска и то поготово ако неко близу мене сече лук.

Operacija Bljesak je vojna operacija hrvatske vojske u kojoj su oslobođeni dijelovi Slavonije okupirani od strane pobunjenika koji se ni 1995., dakle 4 godine nakon međunarodnog priznanja Hrvatske, nisu mirili s činjenicom da je plan Velike Srbije propao. Imali su dovoljno vremena da se urazume, a s obzirom da nisu usljedio je Bljesak. Tadašnja tzv. RSK je postojala 4 godine predugo, i pokazali smo se zbilja dobronamjerni s obzirom da je 4 godine okupacije protjerano svo hrvatsko stanovništvo s tih područja, a bila je i blokirana glavna prometnica koja je povezivala središnju i istočnu Hrvatsku. Nažalost nakon uspješne operacija usljedila je odmazda koja je pokazala svu nemoć tzv. RSK te je odlučeno da se raketiraju civilni ciljevi u Zagrebu, Sisku i Karlovcu, čime se Milan Martić osobno hvalio i zasluženo dobio 35 godina zatvora.