tuzba Hrvatskoj

Zamisli kakav covek moras da budes pa da zlocine iz NDH i Jasenovca skrivas i unistavas dokaze, umesto da te zlocine priznas radi svog spasenja i ozdravljenja. Isto tako i sa OLUJOM. Cak su i tu morali da kopiraju svoje gazde amerikance i da ime svojoj akciji daju kao pandan "Pustinjskoj oluji"!

Zamisli kakav čovjek moraš biti da za svog života doživiš da ti država izgubi srce države i od pristojne države na kraju postane pašaluk!!:roll:

Zamisli kakav čovjek moraš biti da za svog života doživiš da ti država izgubi srce države i od pristojne države na kraju postane pašaluk!!:roll:

Mi nismo imali koncetracioni logor za decu gde su nasa svestena lica uz "asistenciju" nasih monahinja drzala dete za glavicu dok svestenik sece nozem njegovo grlo.......hahahahahha.......mi nismo stotinama hiljada ljudi vadili oci i razbijali lobanje sekirama i pravili sapun od kostiju......hahah.......mi nismo bacali u jame citava sela i to iskljucivo zene i decu..........mi nismo klali citave svatove i povezane konopcima bacali u Savu..........neka smo mi izgubili srce drzave (uzgred to nije srce srpske drzave nego Hercegovina) ali DUSU nismo izgubili. Jeste da nam je otrovana zadnjih sto godina ali je i dalje prisutna u nama!

samo vi dodjite na ovaj ili onaj nacin

kako ko dodje i na koji nacin tako ce biti i primjeljen:)

bolje bi bilo na onaj koji ja mislim ali ako necete ..vas izbor mozete kako kaze i kolegica moja draga pticica i milioni ....samo neka ...bit ce para...ili...

pa kako izvolite

:bye:

1/3 pobivena, 1/3 asimilirana, 1/3 proterana

samo dodjite

dok vam uvaljujemo IDEU, a zabranjujemo reciprocitet

Back