Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.728
Nek otvore nova radna mjestapoz hrvatskoj iz irske..
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek otvore nova radna mjestapoz hrvatskoj iz irske..
![]()
Kad smo kad naučene dece i mafije, moralai 2003-će da reaguje MMF zbog brzine obrta kapitala u SrbijiСтвар је проста, ако нећете да се размножавате као што неће ни Срби, онда мигранти морају доћи да би радили послове које ми нећемо или не желимо да направимо децу која ће радити те послове.
Наш ћацијарх профитије уместо да прича о томе, он се бави ћаци политиком.
Није највећи патриотизам да мрзиш запад, већ да направиш што више деце, па онда да их научиш да не буду ћацад, да не краду и да не буду мафијаши.
Meni je jedino bitno da šoferi znaju da voze.Ko se ovde bunio protiv šofera iz Gane - ćacijevci ili nobelovci?
Džaba pokušavaš da vadiš situaciju.Meni je jedino bitno da šoferi znaju da voze.
Ali ja sam od te naopake sorte.
Tako je...i ne samo to , nego smo iz te kafančuge najurili...nekeAli one najgore kafancuge![]()
Kad se gost narolja rakijetine i pravi gluposti, vrijeme je da ide kući, tamo daleko, daleko od moraTako je...i ne samo to , nego smo iz te kafančuge najurili...neke![]()

A sta ako nemacka Austrija švica švedska i irska Australija kazu isto hrvatima?Split posle proterivanja Srba želi da protera sve strane radnike u Splitu, Dalmaciji i širom zemlje.
Pogledajte prilog 1814907Pogledajte prilog 1814908Pogledajte prilog 1814909Pogledajte prilog 1814910Pogledajte prilog 1814911Pogledajte prilog 1814912Pogledajte prilog 1814913Pogledajte prilog 1814914
https://www.24sata.hr/news/zastrasu...oj39gelE0bii-nVTI__aem_JHlhYD2HYVrzITUvgHgWiA
Ne moraju biti Hrvati, ali ako jesu dio hrvatskog društva, dobrobit tog društva im mora biti ispred dobrobiti srpskog društva, ne? A ako nisu dio tog društva, široko im polje.Ja nemam nista protiv Srba u Hrvatskoj, samo neka budu Hrvati !!!!
Sa 2 konobarice i 4 stola.Ali one najgore kafancuge![]()

Prije toga mora da te ugrizla ljuta guja.Kad se gost narolja rakijetine i pravi gluposti, vrijeme je da ide kući, tamo daleko, daleko od mora![]()

Znaš onu Thompsonovu....ljuta trava na ljutu ranuPrije toga mora da te ugrizla ljuta guja.![]()
Stigla jesen pa se 2ličan svega prisjetiTako je...i ne samo to , nego smo iz te kafančuge najurili...neke![]()

Bolje povedite računa o okolišu.Čuvajte etničku čistoću kao zjenicu oka![]()
Sve će to narod (etnički) očistiti ..

Pa zar već nije?Sve će to narod (etnički) očistiti ..![]()
Krasna zemljo, Istro milaMultikulturalna Istra
Kad Hrvati kulturno odgovore gdje su nestali Srbi.Multikulturalna Istra
![]()

Isto tamo gdje su nestali svi oni Hrvati prije nestanka tih Srba.Kad Hrvati kulturno odgovore gdje su nestali Srbi.
Znamo da ste ljuti na nas Srbe prečane što nemamo običaj da se izvinjavamo vama Hrvatima i da vas hvalimo ko Srbi iz Srbije.Isto tamo gdje su nestali svi oni Hrvati prije nestanka tih Srba.
Nema većih mitomana i alzheimerovaca od vas prekodrinaca, vi ste svi doživili kolektivnu amneziju ili ste samo prirodno "nadareni".
Kompleksi rade svoje.. Teško je to kad te ne voli ni matica, ni susjedi, kad nemaš svoju vlastitu državu i kad si pored svega toga još morao pobjeći da bi konjušario za Švabe![]()

Vi s druge strane Une i Save režite, dok istovremeno migrirate iz Krajine u RS, potom vadite hrvatsku putovnicu, pa završite u Njemačkoj kao medicinska sestra.Znamo da ste ljuti na nas Srbe prečane što nemamo običaj da se izvinjavamo vama Hrvatima i da vas hvalimo ko Srbi iz Srbije.
Jedino možete da režite na nas s druge strane Une i Save.![]()