Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Planiram letovanje u Turkoj. Dvoumim se izmedju 2 hotela Santur i West ada inn u Kusadsiju. Da li neko ima preporuku?
Hvala unapred![]()
Bitno mi je da smo u centru, bolje preko dana da placamo dolmuse, nego nocu taksi. Sledeca mogucnost je hotel Deniz...imali neko iskustva sa tim hotelom?
U sustini, najvaznije mi je da je cisto...svakako nosim svoje peskire i posteljinu.
Naisla sam jos na hotel Deniz, preko puta Santura, isto 3*. Kako god, smestaj mi nije igrao nikad neku vaznu ulogu, ionako tamo samo prespavam. Valjda nece biti toliko lose![]()
http://www.belvi.rs/sr/letovanje_turska_kusadasi_hotel_atli.html
E na ovaj hotel sam mislila,ne znam da li ti odgovara konkretno ova ponuda ND,ali moguće je da neka agencija ima i PP ili AL varijantu.Lokacija mu je savršena ako želiš da si u centru,a takoreći ispred hotela je onaj trg odakle kreću svi dolmuši (mi smo ga zvali "Slavija"),a do bar streeta si za 5 minuta
Kod:
Svake godine isto,gde zasto ,da li hotel valja,ove godine me zanima Marmaris ,hotel Turban Palas zahvalan za informacije,takodje mogu da pomognem kod hotela pain bic u Beleku,Botanik u Alanji,Mirakl na lari .
E, da! I mene interesuje ovo jer bas mrzim jak vetar na peskovitoj plazi. Mislim da je ovo pojava koja je karakteristicna za jun, pocetak jula ali ne i za kraj jula i avgust. Ko ima iskustva sa ovim neka nam odgovori!U agenciji su mi preporucili, kao najblizu a kvalitetnu opciju, Sarimsakli. Medjutim, slucajno sam na jednom forumu nabasala na podatak da tamo stalno duva vetar (vazdusna je banja), ali i da je more hladnije i do 10 stepeni, u odnosu na ostale centre. Da li je neko bio tamo?
Kakva su iskustva sa Alanjom???
Kakva su iskustva sa Alanjom???
Da li ima neko ko ne voli da ljetuje u Turskoj i izbjegava je kad god je moguce?
A vi sto idete tamo molio bih vas da mi objasnite:
Kako mozete da ljetujete u Turskoj,kako mozete da se odmorite u zemlji sa kojom smo imali takvu medjusobnu istoriju.,(svakojaka mucenja,danak u krvi,ird.itd..da ne navodim detalje)
Ne bih ja pocinajo nikakve ratove ali znam da se ne bih lijepo osjecao niti mogao da odmorim na takvom mjestu.Ta Turska je toliko uzela maha da se na trenutak covjeku ucini da nesto nije u redu sa njim,ako i on ne luduje za Turskom.Iako znam da too nije tacno,pa bih volio da se javi sto vis onih koji ne preferiraju Tursku kao mjesto za odmor.
Nemam nista protiv da se ode na ekskurziju,obidju neka mjesta,neko ko se time bavi,ili koga zanima,ali cesta ljetovanja..da ne kazem skoro kao sablon,to ne mogu da shvatim.
Ima toliko zemalja koje se mogu obici,koje su i zanimljive,i egzoticne,i toliko mjsta za odmor,mir i tisinu i more,a svi samo pricaju o Turskoj, odmah rame u z rame sa Grckom i Bugarskom.
Molio bih da se jave svi koji djele misljenje,ili djelimicno, a vi koji ne dijelite,javite se i vi da cujemo vas stav.
Da li je neko bio u hotelu Turban Palas i njegova iskustva.
Ocigledno je da tebi nije jasno sta znaci profesionalizam u turizmu i ugostiteljstvu - e vidis, zato je Turska "uzela maha" kako ti kazes...
Sto se tice istorije,kad bi se preslisavali sve, ko nam je sta uradio ili nije,nikud ne bi mrdali...
Prema tome,mislim da nisi u pravu i pretpostavljam da nesto ne cenis pripadnike drugih veroispovesti...
Ukratko,na tvoju zalost vidis da si usamljen u svojim idejama protiv letovanja u Turskoj.
slazemo se, ali mi smo ipak NAS DVOJEE tako ste lepo srocile ovo da sam sa zadovoljstvom procitala par puta.Veoma pametno receno-Pozdrav![]()