Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ja sto sam video hotele i po 2* deluju solidno, imaju tv, kupatilo, klimu, a neki i bazen. Oni kazu da su hoteli iz budzet programa sa 2* i da se nalaze u centru ili kod Lejdis plaze, al kada te odvedu ko zna gde te smeste jer ti placas, al ne vidis ni sliku toga sto placas :S. Mislim da cemo ove godine izbeci tu varijantu i lepo otici na siguricu negde u Grcku. Ne bih da rizikujem, da se vozimo 30 sati do Turske i smeste nas u rupu neku

Hotel Botanik ti se uopste ne nalazi u Alanji vec je na 20-tak kmod Alanje ka Antaliji!!!!!
Hotel spolja(samo sam ga tako video iz busa) izgleda extra,ali je mesto gde se nalazi veoma malo,tako da se zapitaj gde ces malo izaci u provod!?

Slobodno pali!Ja sam pre 3god.bio upravo u Marmarisu,a prosle u Alanji bas u septembru i vreme je bilo super!
PS.Nemoj u Marmarisu zaobici izlet na Kleopatrinu plazu,Ludilooooo!!!!!!!!

Je l' može neko da mi pomogne oko izbora hotela u Kusadsiju?Dvoumim se između hotela Nazar i Pelikan.Čula sam da prošle godine u Pelikanu nije radio bazen, i da je nije baš čist hotel,koliko je to tačno?
Pozz

Danas sam bio da rezervisem hotel Anra, ali je vec bio rasprodat, kao i svi argusovi hoteli sa 2* za termin 31.7., tako da sam bio "prinudjen" da rezervisem hotel Santur! Jel ima neko ovde koje bio u njemu ove godine jer na sajtu sam pronasao mnogo podeljena misljenja o njemu!!

Јао, ја сам баш данас допутовала из Кушадасија, преко Аргуса и знам да је пар људи из наше групе било у Сантуру, али да ме убијеш сад не могу ни да се сетим који је то био од оних силних хотела по којима смо купили људе. Ако ће ти ишта значити, мислим да нико није имао неке посебне примедбе, можда само на слабе оброке.

У принципу, људи који иду први пут су мало разочарани, јер ваљда очекују бог зна шта за те паре, што није баш реално, и најчешће се буне на храну, пошто су оброци слабији од онога на шта смо ми навикли. А ко је већ био тамо, зна шта може да очекује и нема фрке.

Док нисам била у Турској слушала сам и ја те бајке о минимум три звездице за иоле пристојно летовање, али после два летовања у Кушадасију тврдим да разлика у цени између хотела са 2 и 3 звездице није вредна труда, тј. не добија се никакво значајно побољшање.

Што се коментара по нету тиче, ако видиш да су реакције негативне на хотел у који планираш да идеш, погледај на шта се људи жале и колико је то реално. Јер можда мало претерују, зато што су имали превелика очекивања. И ја сам ишла у хотел за који сам све најгоре прочитала, па сам ипак била задовољна и поново летовала тамо. :D

kolko se krece cena lezalji i hrane po restoranim

Мислим да су лежаљке и сунцобрани свуда по 5 лира.

Зависи шта хоћеш да једеш. Можеш да прођеш и за 1,5 лиру за донер или 2 за хамбургер, па навише. Солидан, комлетан оброк може да се нађе за око 5-10 лира.

Да не буде забуне, ово су минималне цене што сам ставила, увек може скупље.;)

Можда некоме буде од користи, најбољи курс који сам нашла је био 1,9 лира за евро. Мало је виши него лане, па не идите ни под разно испод 1,8!

Poslednja izmena:
Cao svima! Sa muzem i detetom od godinu dana 1.septembra putujem u Antaliju,u hotel Hillside SU,na 1 km od centra Antalije. Namerno smo izabrali Antaliju jer je transfer do hotela kratak,svi hoteli su na 10-15 km od aerodroma. U opisu kazu da je hotel vrlo lep,sto se i vidi,plaze sa sitnim sljunkom i peskom,al ipak bih volela kada bi neko iz iskustva mogao nesto da mi kaze,ne samo o hotelu nego o letovanju u Antaliji uopste. Prvi put tamo idem,a bila sam i u Bodrumu i bas sam odusevljena! Imam i jedno pitanje za roditelje koji su isto tako vodili malo dete,jer nista me posebno ne brine osim hrana! On ima godinu i tri meseca pa iako sada vec moze da jede sve,nisam sigurna kako ce mu prijati njihova hrana. Mi smo uplatili all inclusive,znam da je ponuda i vise nego raznovrsna,al ipak me malo strah! Unapred hvala na informacijama! cao!

Hrana je ista kao kod kuce...ja sam vodila dete od 13 meseci i jela je ono sto jede i kod kuce...Uvekimas barenog povrca i ostalih potrebnih stvari...Veruj mi u Turskoj je hrana najmanji problem ..

Hillside je hotel na 10 min od aerodroma...uz ulicu je..ne znam kakva je plaza al pored je ludacki aqua park koji mozete da koristite...Antalija je ogroman grad...preko puta hotela ti je Migros najveci trzni centar u antaliji sa odlicnom ponudom ....meni nije letovanje ako jedan dan ne provedem u Migrosu...pored hotela je i bazen na kome se svakog dana odvija delfin show nisam sigurna al cini mi se da je za goste Hill side-a free...

Sam centar ti je na nekih 10 min kolima ...
Hotel je lep spolja a cujem jos lepsi iznutra...obasjan je nekim svetlom koje se menja pa na svaki 3 min menja boju...lep je prizor za oci...videla sam da ima krevete na terasi ...sav je u belom i do skora deca nisu mogla u njega ...

Eto...ako ti ista znaci , svi nasi jatseteri su letovali uu tom hotelu...
Uzivaj !

Cao svima nteresuje me hotel Arancia Resort 5* u Alanji, 10 km od centra grada je udaljen.Bila sam na nekim forumima gde god sam pitala za njega niko mi nije odgovori, nadam se da je neko od vas odavde bio ili nesto cuo o njemu.
I jos nesto dal imaju u Alanji neki trzni centri ne mislim na bazare nego na garderobu brendiranu?

Postovani prijatelji da li je neko letovao u hotelu Filis u Bodrumu.
Interesuje me koliko je hotel udaljen od mora a koliko od centra Bodruma i posto su lezaljke i suncobrani na plazi.
Unapred hvala za bilo kakvu informaciju
Kosta

pozdrav svima
zanima me dali je neko slucajno bio u beleku u hotelu siam elegance ,ovo je nov hotel na last minutu u fibuli koliko sam video trebalo bi da je sve zavrseno cak i na nekim forumima kazu rusi?

Ne znam za hotel al znam za Fibulu...sa njima ni u špaiz više..ako te ne mrzi pretrazi nasa iskustva sa dotičnom agencijom na ovoj temi ali i na temi o agencijama ...Pogledaj po datumima za lakse snalazenje u pitanju su jul i avgust prosle godine...

Savetujem da trazis drugu agenciju !

Hrana je ista kao kod kuce...ja sam vodila dete od 13 meseci i jela je ono sto jede i kod kuce...Uvekimas barenog povrca i ostalih potrebnih stvari...Veruj mi u Turskoj je hrana najmanji problem ..

Hillside je hotel na 10 min od aerodroma...uz ulicu je..ne znam kakva je plaza al pored je ludacki aqua park koji mozete da koristite...Antalija je ogroman grad...preko puta hotela ti je Migros najveci trzni centar u antaliji sa odlicnom ponudom ....meni nije letovanje ako jedan dan ne provedem u Migrosu...pored hotela je i bazen na kome se svakog dana odvija delfin show nisam sigurna al cini mi se da je za goste Hill side-a free...

Sam centar ti je na nekih 10 min kolima ...
Hotel je lep spolja a cujem jos lepsi iznutra...obasjan je nekim svetlom koje se menja pa na svaki 3 min menja boju...lep je prizor za oci...videla sam da ima krevete na terasi ...sav je u belom i do skora deca nisu mogla u njega ...

Eto...ako ti ista znaci , svi nasi jatseteri su letovali uu tom hotelu...
Uzivaj !

Hvala na informacijama! Mnogo mi znaci,a ako ti nije problem,a znas nesto o hotelu DELFIN DIVA u Lari ,opisi mi,moji roditelji idu tamo uskoro!:bye:

Delfin je lanac hotela...u kojima koliko znam nema greške...
Ovo Delfin Diva je izgleda nesto novo ...Ne znam ništa o njemu al sve sto se zove Delfin u Turskoj vredi !

Budi ti ta koja ce nam doneti informacije o ovom hotelu ...:)

Danas sam se vratio iz Kusadasija za rekordnih 22h.Putovao sam preko Argusa, imali smo extra autobus, granice smo preleteli(verovatnose tu pokazala sposobnost vodica). Boravio sam u hotelu sa 2+ zvezdice i bio sam prezadovoljan.Dorucak je bio jednolican ali nismo imali nikakvih ogranicenja sto se tice kolicine( cuo sam da u hotelima vise klase nisu bili bas odusevljeni). Sto se tice vecera, vecerali smo u restoranima, sasvim solidan obrok moze da se nadje za 5-10 lira. Prevoz od centra do plaze LONG BEACH kostao je 2,5 lire, prevoz indi-bindi(udji-izadji) 1,5 lira, do nacionalnog parka 5,75 lira.Lezaljka i suncobran na LB za ceo su kostali 5 lira....

Da li neko zna koliko se vremenski putuje od Beograda do Marmarisa autobusom? Ja krecem u ponedeljak pa da znam na sta da se pripremim.:) Putujem preko argusa. Pa ako neko zna neka javi sto pre.

Da li neko zna koliko se vremenski putuje od Beograda do Marmarisa autobusom? Ja krecem u ponedeljak pa da znam na sta da se pripremim.:) Putujem preko argusa. Pa ako neko zna neka javi sto pre.

Pripremi se na nekih 30 sati, bar je toliko trebalo grupi koja je došla par dana posle mene (išla sam avionom) a oni su nam tamo tako rekli kad su stigli.

Back