Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas sam se vratio iz Kusadasija za rekordnih 22h.Putovao sam preko Argusa, imali smo extra autobus, granice smo preleteli(verovatnose tu pokazala sposobnost vodica). Boravio sam u hotelu sa 2+ zvezdice i bio sam prezadovoljan.Dorucak je bio jednolican ali nismo imali nikakvih ogranicenja sto se tice kolicine( cuo sam da u hotelima vise klase nisu bili bas odusevljeni). Sto se tice vecera, vecerali smo u restoranima, sasvim solidan obrok moze da se nadje za 5-10 lira. Prevoz od centra do plaze LONG BEACH kostao je 2,5 lire, prevoz indi-bindi(udji-izadji) 1,5 lira, do nacionalnog parka 5,75 lira.Lezaljka i suncobran na LB za ceo su kostali 5 lira....

Pozdrav,
U kom hotelu si bio?

Pozdrav svima...
Je l' bio neko u hotelu Deniz u Kusadasiju?:???:
Ja idem preko Argusa, polazak 27.avgusta...

Ja sam bila 2003 u Denizu preko Argusa, 3 *, pristojan, cist, mali bazencic, ok mada nista specijalno kakvih sve danas ima hotela. Secam se da je odmah do njega bio neki hotel sa plavom fasadom sa 4 * koji je kostao malo vise a bio mnogo bolji, ne secam se naziva. Ali Kustur plaza pod obavezno :)))))

Danas sam se vratio iz Kusadasija za rekordnih 22h.Putovao sam preko Argusa, imali smo extra autobus, granice smo preleteli(verovatnose tu pokazala sposobnost vodica). Boravio sam u hotelu sa 2+ zvezdice i bio sam prezadovoljan.Dorucak je bio jednolican ali nismo imali nikakvih ogranicenja sto se tice kolicine( cuo sam da u hotelima vise klase nisu bili bas odusevljeni). Sto se tice vecera, vecerali smo u restoranima, sasvim solidan obrok moze da se nadje za 5-10 lira. Prevoz od centra do plaze LONG BEACH kostao je 2,5 lire, prevoz indi-bindi(udji-izadji) 1,5 lira, do nacionalnog parka 5,75 lira.Lezaljka i suncobran na LB za ceo su kostali 5 lira....

Нама превоз баш није био сјајан, могао је Аргус да се потруди да обезбеди мало бољи аутобус за тако далек пут.:neutral: Дужина путовања солидна, 28/24 сата.

Ja sam bila 2003 u Denizu preko Argusa, 3 *, pristojan, cist, mali bazencic, ok mada nista specijalno kakvih sve danas ima hotela. Secam se da je odmah do njega bio neki hotel sa plavom fasadom sa 4 * koji je kostao malo vise a bio mnogo bolji, ne secam se naziva. Ali Kustur plaza pod obavezno :)))))

Мени се Куштур није свидео, камење и јежеви.:thumbdown: Више сам за Лонг бич. :ok:

Нама превоз баш није био сјајан, могао је Аргус да се потруди да обезбеди мало бољи аутобус за тако далек пут.:neutral: Дужина путовања солидна, 28/24 сата.

Prosle godine smo putovali sa firmom Krstic i sin a duzina puta 30/30 uz to i pretres na bugarskoj granici.

Мени се Куштур није свидео, камење и јежеви.:thumbdown: Више сам за Лонг бич. :ok:
Ja takodje!

E, hvala puno na obaveštenju..Na slikama bazen izgleda baš veliki..To ti je kad hoću hotel u centru, a svi ostali oko su lepši.. :)

E, hvala puno na obaveštenju..Na slikama bazen izgleda baš veliki..To ti je kad hoću hotel u centru, a svi ostali oko su lepši.. :)

Na slikama sve izgleda super :) Znam samo da se skoro niko nije kupao u tom bazencicu. I mi smo hteli hotel u gradu i ispostavilo se da je to super, jer nam je sve bilo blizu uvece kada izadjemo. A plaza Kustur nam je bila najlepsa, pescana, nije bilo nikakvih jezeva ni kamenja. :) U svakom slucaju, lep provod! :)

Ako je neko upoznat, zanima me sta od "papira" Turci traze za vizu pri ulasku. Da li je dovoljna rezervacija hotela i da li je neophodno zdravstveno osiguranje?
I jos... Dajte neke preporuke tj. recenzije Antalije i okolnih mjesta(Side,Kemer...), plaze , hoteli...

Aqualung...jel nas zezaš ???
Tema ima 38 strana ...da si krenuo(la ) redom dobio(la) bi sve informacije ...
O Antaliji smo ovde naširoko i naveliko diskutovali, komentarisali što njenu okolinu što ostale gradove ....
Zato...odvoji 2 h svog života i kreni redom...Nije teško majke mi !

Za vizu ti ne treba bukvalno ništa od papira ...sem pasoša i 10 evra !

Dali je neko bio u hotelu SUN u Kusadasiju?

Ja sam bila pre 5-6 godina, pa ti shodno tome mogu reći kakav je tad bio i kako ga ja pamtim, ali možda se nešto promenilo u međuvremenu (ne mislim da su ga pomestili na drugo mesto, ali možda se sobe češće čiste ili su uveli klimu?).
S obziroma na kategoriju nemoj očekivati luksuz, ali hotel je sasvim pristojan. Slatko uređen deo oko recepcije... Sobe pristojne, ali spremačice nećeš viđati svakodnevno! Kao što sam rekla klime nije bilo, ali nama nije ni bila potrebna. Doručak jednoličan kao i u većini drugih hotela, a za večeru ne znam (mi je nismo uplatili). Gazde (braća blizanci) su sasvim ok.
Hotel je u centru, ali je daleko od plaže (bilo koje). Najbliža je gradska, ali ti i do nje treba više od 20 min. peške, a do svih ostalih moraš koristiti dolmuše (barem njihova stanica nije daleko). Bazenčić je mali u prizemlju hotela.
U suštini hotel je za mlade koji žele jeftino letovanje i ne očekuju luksuz!

Dali je neko bio u hotelu SUN u Kusadasiju?

Ja sam bio i vratio se pre nekih 10-ak dana. Hotel je skroz ok, ima klimu koja moze da ostane ukljucena i kad nisi u sobi sto je ponekad veoma vazno. Sobe ciste i menjaju posteljinu na tri dana, inace sobe su bez tv-a i frizidera, ali u sustini ti i ne trebaju. Svaka soba ima terasu na kojoj moze da stane stocic i 2 stolice, a neke su i malo vece. Naravno u hotelu postoje lift i bazen, hrana je solidna mada sam ja imao samo dorucak. sve u svemu dobar hotel za male pare. Inace gazde obozavaju nasu domacu rakiju tako da im ponesi rakiju i imaces full uslugu :) ja je nisam imao pa i pored toga je sve bilo ok.....

js se vratila iz Antalije pre vise od nedelju dana. Nije nas uhvatio pozar, mada sumnjam da bismo bilo sta primetili i da se deshavalo neshto:lol:
nije se imalo vremena od izlezavanja, jedenja i pijenja:lol:

Ja sam bila pre 5-6 godina, pa ti shodno tome mogu reći kakav je tad bio i kako ga ja pamtim, ali možda se nešto promenilo u međuvremenu (ne mislim da su ga pomestili na drugo mesto, ali možda se sobe češće čiste ili su uveli klimu?).
S obziroma na kategoriju nemoj očekivati luksuz, ali hotel je sasvim pristojan. Slatko uređen deo oko recepcije... Sobe pristojne, ali spremačice nećeš viđati svakodnevno! Kao što sam rekla klime nije bilo, ali nama nije ni bila potrebna. Doručak jednoličan kao i u većini drugih hotela, a za večeru ne znam (mi je nismo uplatili). Gazde (braća blizanci) su sasvim ok.
Hotel je u centru, ali je daleko od plaže (bilo koje). Najbliža je gradska, ali ti i do nje treba više od 20 min. peške, a do svih ostalih moraš koristiti dolmuše (barem njihova stanica nije daleko). Bazenčić je mali u prizemlju hotela.
U suštini hotel je za mlade koji žele jeftino letovanje i ne očekuju luksuz!

Ja sam bio i vratio se pre nekih 10-ak dana. Hotel je skroz ok, ima klimu koja moze da ostane ukljucena i kad nisi u sobi sto je ponekad veoma vazno. Sobe ciste i menjaju posteljinu na tri dana, inace sobe su bez tv-a i frizidera, ali u sustini ti i ne trebaju. Svaka soba ima terasu na kojoj moze da stane stocic i 2 stolice, a neke su i malo vece. Naravno u hotelu postoje lift i bazen, hrana je solidna mada sam ja imao samo dorucak. sve u svemu dobar hotel za male pare. Inace gazde obozavaju nasu domacu rakiju tako da im ponesi rakiju i imaces full uslugu :) ja je nisam imao pa i pored toga je sve bilo ok.....

Hvala na informacijama, vec sam se uverio u to sto ste mi pisali jer sam vec tri dana u tom hotelu. Steta sto nisam znao za rakiju da im donesem, ali nadam se da cu ako bog da kada budem dolazio ponovo. Inace prvi put sam u Turskoj i Kusadasiju a Kusadasi je predivan, preporuka za sve koji hoce u tursku,

Pozdrav.

Jao, ne mogu da uđem u svoj post i da prekopiram:confused:
Ovako. Hotel je odličan, za svaku preporuku, kao i sve i jedan na plaži Lara, počev od Miracle koji je čini mi se prvi u nizu, pa do Royal Wings-a. To su sve ogromni hoteli na istoj plaži koja je velika, lepa, peščana i izuzetno čista.
U hotelskom kompleksu ima zelenila, na plaži nema, ali ima dovoljno hlada od suncobrana. najlepše na plaži je to što ima dok sa koga se može direktno na more, a na doku ogromni dušeci i jastuci i bele zavese:D
Hotel nudi ultra ll inclusive i stvarno je ultra-svuda i stalno ima nešto da se jede, ponuda je bila fantastična!
Centralni bazen je ogroman, ali mnogo lepši je relax pool sa tri mermerna jacuzzi-a:D
pored glavnog restorana ima i 5 a la carte restorana od kojih smo probali 4 (italijanski, azisjki, riblji i roštilj restoran gde sam pečeš meso), turski nismo probali jer je bilo 3 puta tursko veče u glavnom restoranu.
Za decu je pravo uživanje, ima mini aqua park, i ima pravi dečiji bazen gde us uglavnom bile mame sa manjom decom i bebama. Animacija je odlična, mada sam ja uvek skeptična prema hotelskoj animaciji (u nekim hotelima ko da je za debile pravljena:roll:). Svake večeri bio je različit šou- kineske akrobacije, brazilske igre, tursko veče itd.
Sve u svemu, vredi za sve novce, mada ja i dalje preferiram Egipat:D

ja bih isla sa 2 drugarice u tursku nehih 7-10 dana....od toga 2-3 dan istanbul, aostalo bi voleli da odemo na neku plazu gde je dosta mladih a ne penzionera....putujemo oko 5-10 sept...
moze li neko da mi preporuci mesto, posto nikad nisam bila u turskoj? pokusacemo da sto vise ustedimo na prevozu i smestaju...mada, verovatno bi bilo dobro da uzmemo apartman, pa kad se podeli na 3 nije lose. racunam da je ipak sept i da nije shpic sezone..

hvala

Back