Danas sam bio da rezervisem hotel Anra, ali je vec bio rasprodat, kao i svi argusovi hoteli sa 2* za termin 31.7., tako da sam bio "prinudjen" da rezervisem hotel Santur! Jel ima neko ovde koje bio u njemu ove godine jer na sajtu sam pronasao mnogo podeljena misljenja o njemu!!
Јао, ја сам баш данас допутовала из Кушадасија, преко Аргуса и знам да је пар људи из наше групе било у Сантуру, али да ме убијеш сад не могу ни да се сетим који је то био од оних силних хотела по којима смо купили људе. Ако ће ти ишта значити, мислим да нико није имао неке посебне примедбе, можда само на слабе оброке.
У принципу, људи који иду први пут су мало разочарани, јер ваљда очекују бог зна шта за те паре, што није баш реално, и најчешће се буне на храну, пошто су оброци слабији од онога на шта смо ми навикли. А ко је већ био тамо, зна шта може да очекује и нема фрке.
Док нисам била у Турској слушала сам и ја те бајке о минимум три звездице за иоле пристојно летовање, али после два летовања у Кушадасију тврдим да разлика у цени између хотела са 2 и 3 звездице није вредна труда, тј. не добија се никакво значајно побољшање.
Што се коментара по нету тиче, ако видиш да су реакције негативне на хотел у који планираш да идеш, погледај на шта се људи жале и колико је то реално. Јер можда мало претерују, зато што су имали превелика очекивања. И ја сам ишла у хотел за који сам све најгоре прочитала, па сам ипак била задовољна и поново летовала тамо.