VOJVODJANSKA ZVERCICA
Obećava
- Poruka
- 68
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znadem baš ništa...
Nešto sam zatajila ovih dana ...ne edukujem se ...
Daj neki link !
E sada da malo pitam ja nesto, da li neko ide u Kusadasi od 11.07. cisto me interesuje mozda se tamo i sretnemo i upoznamo....
Prošle godine sam bila u Kušadasiju i tamo sigurno više neću ići! Turci su napadni i prljavi, plaže ništa posebno, hrana je očajna, na ulici su pokušali da nas pokradu..
Što se tiče izlazaka, ako imate viška para, slobodno idite u diskoteke, provod je odličan, ali nemojte da se iznenadite kada vam ispostave račun od par stotina eura! Jedino što vredi jeste Nacionalni park i Aqva park.
Sve u svemu mnogo para za kvalitet svega onoga što nude..
Ja takodje idem u Kusadasi,hotel truva...Bio sam u Kusadasiju pre dve godine i sasvim je ok...Letovao sam skoro svugde od Tunisa,Italije,Malte,Turske,Grcke.... ali u Kusadasiju mi je bilo extra pa verovatno zbog toga idem opet...Nigde se necete bolje provesti za manje pare,a za svaciji ukus se nadje ponesto..
Hvala Sizi, ja sam uplatila, pa sad videcemo...Samo se plasim cekanja na aerodromu i transfera do i od hotela