- Poruka
- 2.767
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Angi 7 pogledaj ovde,mislim da imas dosta informacija
http://www.forum.hr/showthread.php?t=43090
Jel vi ljudi ne bojkotujete Tursku pa prva je maltene priznala smrdljive siptare,a vi idete tamo kod njih na more???????????
Jel vi ljudi ne bojkotujete Tursku pa prva je maltene priznala smrdljive siptare,a vi idete tamo kod njih na more???????????
Ja ću vala da idem ..i sad i za sto godina ..kad god mi se ukaže prilika...
Apolitična sam , a volim lepo i udobno da letujem ...
Pa i u Ameriku planiram , zamisli !!!
I to čim pre ...mora dete da se zapljune u Diznilendu ...
Neću valjda da dozvolim da mi Šiptari pokvare to zadovoljstvo da se rukujem da Mikijem , Pajom ...![]()
TO BRATE!!!!!!!!NIJE SAMO KOSOVO U PITANJU......KADA SU SRPSKA SIROCAD-IZBEGLICE GLADOVALA U SRBIJI,NJIHOVI AVIONI (SA CRVENIM POLUMESECOM) SU PRELETALI SRBIJU NA PUTU ZA SARAJEVO.DA IMAJU JEDINO MORE NA PLANETI......ISKOPACU RUPU U DVORISTU I SIPATI DVA KILA SOLI,ALI MENE I MOJ NOVAC TURSKA NECE VIDETI....UDJITE NA NEKI DRUGI FORUM...PA VIDITE KOMENTARE O SRBIMA I SRBIJI...JA VOLIM GRCKU I ZNAM KOLIKO JE GRCKIH FANATIKA-PRAVOSLAVACA RATOVALO U BOSNI I HRVATSKOJ.VI STO VOLITE TURSKU I AMERIKU ZNATE LI TO ISTO?PS.GOVORIM U SVOJE IME I IME MOJE BRACE-GRKA(98,999%).NIJE SVE U PARAMA....SORY,ZA VELIKA SLOVA....Jel vi ljudi ne bojkotujete Tursku pa prva je maltene priznala smrdljive siptare,a vi idete tamo kod njih na more???????????
TO BRATE!!!!!!!!NIJE SAMO KOSOVO U PITANJU......KADA SU SRPSKA SIROCAD-IZBEGLICE GLADOVALA U SRBIJI,NJIHOVI AVIONI (SA CRVENIM POLUMESECOM) SU PRELETALI SRBIJU NA PUTU ZA SARAJEVO.DA IMAJU JEDINO MORE NA PLANETI......ISKOPACU RUPU U DVORISTU I SIPATI DVA KILA SOLI,ALI MENE I MOJ NOVAC TURSKA NECE VIDETI....UDJITE NA NEKI DRUGI FORUM...PA VIDITE KOMENTARE O SRBIMA I SRBIJI...JA VOLIM GRCKU I ZNAM KOLIKO JE GRCKIH FANATIKA-PRAVOSLAVACA RATOVALO U BOSNI I HRVATSKOJ.VI STO VOLITE TURSKU I AMERIKU ZNATE LI TO ISTO?PS.GOVORIM U SVOJE IME I IME MOJE BRACE-GRKA(98,999%).NIJE SVE U PARAMA....SORY,ZA VELIKA SLOVA....
ne znam odakle ti ideja da neko vice ako pise velikim slovima.nehotice sak kliknuo na "caps" i mrzelo me da brisem...i jos rekoh "sory".... a ti odmah repliku i to sa karakterisanjem:"poludis","vices","nerviras"....razlika izmedju mog razmisljanja i nekih na forumu(tebe, na pr) je u tome sto ja turke poznajem sa vise strana-radio sam sa njima,kupuju kod mene,letuju u grckoj i znam sta misle obicni turci o nama.e pa JA ne mogu da se pretvaram i da im se smeskam znajuci sta oni misle o meni.bio sam jednom davno u shopingu i...nikad vise. a kakvih nas ima,reci cu ti samo jednu zanimljivostNišta mobilni samo ti viči , ako će da ti bude lakše...
A mi koji volimo da letujemo u Turskoj ćemo svakako da izaberemo...
Ove godine Turska , sledeće Kos, one tamo Karibi ...
Pa nek ide život i politika sa njim...
P.S. Šta tebi mirnom bi da poludiš i svratiš na temu Turska , da nam se nerviraš i pišeš velikim slovima ???
Šta će to tebi ?
daj, ne uzbudjuj se...ne znam odakle ti ideja da neko vice ako pise velikim slovima.nehotice sak kliknuo na "caps" i mrzelo me da brisem...i jos rekoh "sory".... a ti odmah repliku i to sa karakterisanjem:"poludis","vices","nerviras"....razlika izmedju mog razmisljanja i nekih na forumu(tebe, na pr) je u tome sto ja turke poznajem sa vise strana-radio sam sa njima,kupuju kod mene,letuju u grckoj i znam sta misle obicni turci o nama.e pa JA ne mogu da se pretvaram i da im se smeskam znajuci sta oni misle o meni.bio sam jednom davno u shopingu i...nikad vise. a kakvih nas ima,reci cu ti samo jednu zanimljivostoznajem licno jednog stjuarda-engleza(koji mrzi zene) i koji svakoj zeni u avionu pljune u pice-cafu!!!(reci njegove rodjene sestre)inace,ozenjen je jednim kolegom-holandjaninom...nema mnogo veze sa turskom.....ali eto setih se.......