Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
little danny:Da li je neko letovao u Kušadasiju? Išla bih ove godine, pa bi mi dobro došli Vaši komentari. Ima li kakav pristojan hotel lociran na plaži, za pristojne parice?
Sve ti je jedno ... 
...znam da su male sanse, ali ipak...
Ono sto ti svakako savetujem sto se voza tice, jeste da u Sofiji se prebacis u spavaca kola obavezno, uglavnom zato sto kroz Bugarsku se ubacuju razni sverceri i svasta mozes da vidis (jednom sam prisustvovala vacarenju bugarske svercerke od strane bugarskog carinika!), mada mene nisu nikada maltretirali, a kad vide da odbijas razgovor, mane te se. Takodje, nije svejedno ni u koja ces spavaca kola Comder:I nas dvoje planiramo u Istanbul, sredinom aprila. Razmisljamo da li da to organizujemo sami ili preko agencije. Moze li u 5 dana da se uklopi i nesto van Istanbula. Ima li neko iskustvo posebno u vezi hotela. Da li kupiti nesto dodatno (kazu da je koza jeftina) - iako planiramo bas turisticki. Hvala
. nocnost:Sigurno se ponavljam ali ne mogu da odolim da opet ne priupitam - koliko je bezbedan i prijatan Istanbul za 2 devojke koje ga obilaze same? Ovde sam nailazila na razne postove, od onih da se ne treba unapred plasiti i da je normalan grad do tog famoznog stipkanja, dobacivanja koji su mi dobar razlog za potpuno obeshrabrenje za ovo putovanje.
Planiramo ga za sredinu aprila, idemo Jatairliftom, koji nema organizovne obilaske, pa eto ako neko moze da podeli sveze iskustvo, bili bi zahvalni.
cicos - macos:... i niko me nije ni stipnuo ...
cicos - macos:Kada sam prvi put dolazila u Ist, leta 2005, putovala sam potpuno sama, u sopstvenoj reziji, danju drezdila po gradu sama i niko me nije ni stipnuo, dirnuo, a kamoli nesto vise. Naravno, oblacila sam se potpuno prirodno: 3/4 pantalonice, majicice, dobre paticice za setanje i to je to. Prosto ne znam odakle ljudima to za stipanje u Ist! Jedino sto su me smarali da im kazem odakle sam i zvali me na cajeve onako s ulice. E sad, ako hocete da se setate po gradu obucene u minice, stikle i ostalo, ne ginu vam i prodorni pogledi 'nindza' zena. S druge strane, sto se 'nocnih' setnja tice, zavisi u kom delu grada ste; u Taksimu mozete da se oblacite kako hocete, dok za, npr, Fatih, to ne vazi (mada je Fatih jako siromasan deo grada u koji turisti ne zalaze).
cicos - macos:Idem za Ist za par nedelja, opet. I to bas vozom. Inace, sto se samog voza tice, u proteklih godinu i po cak 7 puta isla sam vozom, i to SAMA. 'Prava' sam, 'zdrava', opet i opet idem u Ist... znaci, nije bauk ici sama.Samo, oko praznika ume da bude zanimljivo u vagonima, posto dosta omladinaca iz raznih zemalja (jednom su bili cak i Finac i Kanadjanin) na svojim proputovanjima koriste ovu trasu, pa moze i da ti bude interesantno da pricas sa raznim ljudovima. Medjutim, od marta ne ocekujem dodatno zezanje u vagonima, tako da cu da se obezbedim knjigama.
Ono sto ti svakako savetujem sto se voza tice, jeste da u Sofiji se prebacis u spavaca kola obavezno, uglavnom zato sto kroz Bugarsku se ubacuju razni sverceri i svasta mozes da vidis (jednom sam prisustvovala vacarenju bugarske svercerke od strane bugarskog carinika!), mada mene nisu nikada maltretirali, a kad vide da odbijas razgovor, mane te se. Takodje, nije svejedno ni u koja ces spavaca kola
: uzevsi u obzir cenu, uslugu, ljubaznost, kao i cuvanje prtljaga, najbolja su turska spavaca kola (od Sofije do Ist kosta oko 13 evra); prijatno, TOPLO (vrlo vazno, posto nasi iskljucuju grejanje posle Nisa), ima struje (vazno ako nosis neki el. uredjaj) i turski kondukteri su ok.