Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cojka:Ja bih isla ove godine u Kusadasi, ali se plasim teroristickih napada. Sta vi mislite o tome?
Najlepse letovaliste je Oludeniz, bar za mene. nalazi se odmah pored Fetijea. I sve istocnije od tog mesta je super. Kusadasi je hvaljen jer najveci broj turista iz Srbije putuje autobusom i to 30 sati, a sve drugo je dostupno samo avionom, a retko ko je spreman da potrosi min 400-450 evra po osobi za letovanje.cicos - macos:Cudno koliko je kod nas Kusadasi hvaljen i predstavljen skoro kao nesto naj, a Turci ga smatraju sasvim prosecnim letovalistem.![]()
Mirka šizika:Kusadasi je najgore mesto na kome sam ja ikad letovala. A evo i zasto > Put autobusom 30 h, hotel ispod proseka , grad ko seljastija najgora, plaze daleko, nocni zivot osrednji , sve u svemu propalo mi letovanje u Kusadasiju.
QUOTE]
Mislim da je ovo lako moglo da se resi sirim otvaranjem novcanika
Ne verujem da ti agencija nije rekla da se putuje 30h - niti da te je neko bio po usima da prihvatih
Sto se tice hotela - ne znam u kom si hotelu bila, ali koliko sam ja mogla da vidim - vecina je (od onih koji su u istom rangu) skoro isto opremeljna (i to po meni ok, za te pare! cisti, uredni, lepe sobe, terase, bar, bazen...). Uvek imas hotele sa 4 i 5* tako da...
Pozdrav![]()
ultrared:e, yebiga sad. skroz si mi poljuljala izbor. ko ima ponudu za taj delphin palace?