Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pokusavam da sakupim na jedno mesto informacije koje mi trebaju, ali mislim da je bolje da postavim konkretno pitanje: gde u Turskoj da letujem sa dvoje dece (od 13 i 8 godina)? Ne interesuje me provod, bitno je da je hotel na samoj plazi, da ima neki sadrzaj i za decu, bazene itd, da je plaza dobra, pescana, bez trave, kamenja i slicno. Po mogucnosti da se ne naplacuju lezaljke i suncobrani, meni je to nelogicno ako je plaza hotelska, ali vidim iz komentara da je to uobicajeno u Turskoj. Ne bi bilo lose da aerodrom nije daleko, da ne mora da se vozi satima autobusom. Ima li tako neso u Turskoj a da ne kosta basnoslovno?

Ne,mi planiramo malu avanturu kolima.Naime od Nisa do Sarimsaklija ima 900km u jednom pravcu sto i nije mnogo za 4 vozaca,zar ne.Trenutno se raspitujem oko bugarske vize,putarina i ostalih pratecih stvari.

bila sam 2005 sa porodicom u sarimsakliju, i pravo je mesto za porodicni odmor.
recite mi da li znate koja agencija ima sarimsakli u ponudi za ovu godinu?
rado bih opet tamo.

Drugarice i drugovi :)
U Kusadasiju sam bio vec tri puta i ovog leta cu po cetvrti. Mesto je super puno prelepih plaza, cistoca na maximalnom nivpu, divna setalista, jos bolje diskoteke, odlicni kafici, fantastican prijem, niske cene i svi vam se klanjaju,ma sve je extra, a ne kao usiljeni Grci koji misle da su svi od reda sisli sa Olimpa pa su Bogovi. Zato je Kusadasi moj izbor definitivno. Mozda se i sretnemo tamo oko 20-og jula, a da to uopste i neznamo hehe.
Pozdrav svima

Sarimsakli 2007. rade Azur i Holiday Kragujevac.Obe agencije su izbacile odlicne hotele,ja pokusavam da se odlucim izmedju Halic park i Ayvalik Beach...ako je neko bio u tim hotelima neka pomogne.....

Ima li neko nekih sugesstij za ovo leto
Bodrum
Antalija
Marmaris

zensko drustvo je u pitanju (znaci bez dece:) )
interesuje me uredjenost (plaze grad), cene, izlasci, izleti, i naravno Aqua park :), iskustva sa nasim agencijama

Hvala unapred

barbed wire:
Ima li neko nekih sugesstij za ovo leto
Bodrum
Antalija
Marmaris

zensko drustvo je u pitanju (znaci bez dece:) )
interesuje me uredjenost (plaze grad), cene, izlasci, izleti, i naravno Aqua park :), iskustva sa nasim agencijama

Hvala unapred

Plaze u Bodrumu nisu nesto, posto nema puno peska. Ako su vam plaze bitne, onda je bolje Kemer (Antalija), gde je i veliki aqua park (Dedeman aqua park hotel), mada imas aqua parkove i u druga dva mesta. Sto se izlazenja tice, najbolji je Bodrum, gde se nalazi super strava open air diskoteka. Sto se cena tice, Bodrum najskuplji. Takodje, ne treba zaboraviti da su Marmaris i Bodrum relativno blizu (2, 3 sata kolima). Pored toga, ako idete u Bodrum ili Marmaris, ne bi bilo lose svratiti i u Fethiye, Datca (Mugla city).

P.S. Sve ove informacije 'stigle' direktno od Turcina.

Hvala puno (zahvali se i Turcinu :))

Pa bitne su mi plaze u smislu da je sredjeno, cisto, da je voda cista (sto kazu stari "da ti milina da dodjes i uzivas" :))
Izleti su mi takodje bitni, a izlasci vise u smislu da se ne smorim i da ima gde da se izadje (jer su nas prosle godine "lepo uputili" u Grcku u neko no-name mesto pa smo se smorile...

Trenutno u nasoj maloj zajednici po glasovima vodi Marmaris (nakon informacije da je Bodrum najskuplji).

Videcemo

Hvala jos jednom :)

Ako idete u Marmaris, tu je nocni zivot veoma ziv,grad veoma cist,a sto se tice hotela ja bih preporucila samo one od 5* ili 4*.Tu je garancija 90% da ces dobiti ono sto je vidjeno u katalogu.Meni se licno nije svidelo more i plaza jer su nam govorili da je peskovita, a nije, kamencici sitni, a more je kao caj od nane, a ulazak u isto klizav.To nam niko nije rekao. Vecinu vremena smo provodili na bazenu ili na izletima.Sve zavisi kome je sta prioritet.Icmeler, plaza ista takva.

Pa iskreno, volim da odem i boravim x sati na lepoj i sredjenoj plazi, po mogucstvu peskovitoj i sredjenoj. Bila sam pre par godina u Kusedasiju, one plaze u gradu i nisu neke, ali hvala bogu bilo je x lepih plaza u blizini koje je bilo prava uzivancija posetiti.
Ima li bilo koje mesto od ova tri lepe plaze (pa makar i zrtvovala neki evro vise :))

Ma najcesci teroristicki napadi su u zapadnoj evropi i španiji pa se niko ne plasi da ide tamo.
Ljudi, nemojte da ste smesni!
Turska je nebezbedna koliko i Srbija. Kod njih se sece ruka za krivicno delo, a zatvori su takvi da se ljudi radje ubijaju nego da im zapadne corka.
Znaci, samo napred, Turska je OK, opusteno.

Bezimeni77:
Ma najcesci teroristicki napadi su u zapadnoj evropi i španiji pa se niko ne plasi da ide tamo.
Ljudi, nemojte da ste smesni!
Turska je nebezbedna koliko i Srbija. Kod njih se sece ruka za krivicno delo, a zatvori su takvi da se ljudi radje ubijaju nego da im zapadne corka.
Znaci, samo napred, Turska je OK, opusteno.
Znam ali verovatno si cuo sta je bilo prosle i pretprosle godine u Kusadasiju i jos jednom mestu na primorju zaboravila sam kako se zove.

Back