Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djorax:ps neverovatno je koliko ne znaju engleski nıtı bilo koji strani jezik.
Posle pesacenja sam se satıma cimao metroom ı gdadskim mınıbusevima, bas zbog njıhovog engleskog, o tome pısem kad budem ımao vremena
poz
Do sutra, alı ako nadjem smestaj onda jos par dana.blue flower:koliko ostajes u istambulu?
blue flower:ja sam trebala krenuti za 5-6 dana, al ne postigoh da se organizujem. jos uvijek ne znam.

mislim haos..a tamo smo bas se super snasle,od ujutru do kasno uvece bili s jednim drugarom iz Istanbula tako da smo imali vodica
ali smo se i unapred nas dve pripremile kao sta sve treba videti tako da bi mu svako jutro saopstile plan gde zelimo da se ide...bas smo sve obisle,upoznale svaki delic grada..pomocu njega smo nasle najpovoljniji hotelcic (neznam kako smo ga izbunarili posto su svi ostali mnoogo skuplji),koji nije i hostel,znaci cist fin sladak,odmah do Aja Sofije i Plave dzamije,znaci sam centar starog evropskog dela,s svojim kupatilom,klimom,friziderom,doruckom,zas 10 evra,a obicno hosteli imaju tu cenu a manje usluga...A par noci smo bile kod nekih turkinja koje smo upoznale tamo kad smo stigle a znamo ih s neta
i to je bila avantura,ziveti par dana s turskom porodicom,mlada trudna turkinja,njen mlad muz,rodjaka (svi po 29 godina) i njihova drugarica iz Ankare i nas dve,bas je bilo ludilo
i njima i nama interesantno upoznati i ziveti jedni s drugima par dana...

e i nas su zene na putu do tamo na granici satima zastrasivale raznim pricama,valjda od dosade a i bile smo jedine koje nisu bile tamo pa im dodjosmo zrtve za suzbijanje dosade,a mi se bas uspanicile,zazvucalo je ko da idemo na divlji zapad,medju sve pljackase i ko da cim krocimo u istanbul neko ce nam iseci torbice...skroz mi se smucilo u jednom trenu,fazon zasto smo bas odlucile da putujemo tamo..
smislile smo nacin da sacuvamo pare tj gde da ih drzimo a da torbica sadrzi samo labelo i ogledalce medjutim nismo imale nikakvih problema,posle jednog dana u istanbulu one silne price delovale su mi smesne a ne zastrasujce,ma kakav divlji zapad,sve ok,opusteno,puno turista,i turci ok,ne kazem da neko ne moze da te opljacka za sekund ali to mogu i ovde zar ne?
bukvalno...eto sad pricam za istanbul jer mi to sveze-ne mogu bas pricati o drugim gradovima..ustvari mogu-u maju smo bili s studentskom ekskurzijom do Spanije,ja i druga moja drugarice opet na istu foru istrazile po Barsi,samo dva dana s agencijom,ostala dva dana agencija te ostavi u letovalistu gde se masa kupala a nekolicina nas na svoju ruku vozom provela dva dana u Barsi,i sve smo se same snasle,opet uzmes plan grada,kupis knjizicu s mestima za obilazak,i krenes...na pauzi za klopu izucimo cime cemo i gde cemo kako stici i nikakve frke..i nisa nismo extra pukle na prevoz i tako to sto ti kazes...metroom i nikakva cimacina ni mudrost..i vosic se odusevila sta smo sve videle i obisle...i kako smo organizovale dan da svuda stignemo al da ni prekocega ne preletimo...naravno nemoguce je sve videti za 4 dana u Barsi ali mogle smo dosta toga sto smo htele....