Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupis majce tronozac tj stalak , ima malih ... nasrafis na aparat , namestis odlozeno klik na desetak sekundi .. i woalaaaaa
ne moras nikog da molis ... taman da otrcis na ''izabrano inkrimisano '' mesto i aparat skljocne .

naci cemo lepo mesto za slikice ;)

Nisam bila , ali kako si uporan ;) , malo sam se raspitala .
Sa tim brojem zvezdica nemozes bog zna sta da ocekujes ... ali zacudo utisci i nisu tako losi .
Kazu za sobe da su sasvim u redu , ima tople vode , nalazi se na dosta dobrom mestu blizu centra i glavne ulice , dolmusima se ide na plazu .
I jos napominju da ne treba koristiti agencijske organizovane ture za obilaske vec lokalce koji su jeftiniji . Srtvar izbora i snalazljivosti
eto... :)

Jos neki hotel u Alanji koji je ok i koji ima ok plazu?

Taj tvoj mi je malo preskup stim sto cemo samo sigurno morati organizovat prijevoz od Antalije do Alanje...

Alanya definitivno, neces se pokajati sigurno! Ja sam bio prosle godine u Internacional beach 3*, preko Argusa 300€ ND, 11 dana, avion... Sasvim solidan hotel za te pare. na Kejkubatovoj plazi je, samo predjes preko ceste. Do centra grada ima samo 5-10 min peske a do Kleopatrine plaze par stanica dolmosem. Ima manji bazen, jedina zamerka je sto se klima dopacuje (koliko se secam 40€ po sobi za 10 noci). Ima jako mnogo dobrih hotela ali je vecina smestena dalje od centra grada pa svugde moras ici dolmosem, a oni voze do 12h uvece, znaci pre nego se odlucis za hotel proveri koliko je udaljen od centra xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Poslednja izmena od moderatora:
naravno da ću napisati šta je šta...ali to su uglavnom hoteli :)
slabo sam igde stigla da prošetam sem Side-a, ali prošli smo sve pa neki utisak lični o destinacijama imam i svoj sad :D
inače talasi su grozni
naročito u Beleku, kad se podignu, pa se zamuti voda jer je pesak..bljak
donela sam kući i oderano, modro koleno :(

Hotel Marti Myra 5*, Kemer-Tekirova :)

dsc03181kopija.jpg

dsc03184kopija.jpg

dsc03187kopija.jpg

Poslednja izmena:
dsc03188kopijan.jpg

dsc03192kopija.jpg

jako lep kompleks, ima između ostalog oko 1700 stabala borove šume, prepuno zelenila
varijanta je holiday village-a, nema centralnu glavnu zgradu već je smeštaj u manjim zgradicama kao što je ova na slici
puno prirodne hladovine kroz komplex što može biti bitno porodicama sa malom decom
plaža je peščano-šljunkovita...pesaak je nasut jer je obala u Kemerskoj regiji šljunkovita, značu na ulazu u vodu je šljunak...
ovaj hotel je specifičan, nije za svakoga već za ljude, porodice koje uživaju u prirodnom okruženju :)

edit:
možda dodam kasnije slike soba i napišem malo i o tome...videću
nemam za svaki hotel jer su neki bili puni :)

Poslednja izmena:
dsc03227kopija.jpg

dsc03246kopija.jpg

- - - - - - - - - -

joj ogromne su slike :eek:

dakle...ovaj hotel je sasvim drugačija priča od prethodnog...
luksuz, luksuz, luksuz :)
možda se to na slikama ne vidi toliko, ali usluga je savršena...
hotel ima glavnu zgradu i klub deo...
soba na slici gore je u glavnoj zgradi :)
u sobi po dolasku vino, voće... :)
razlika između klub dela i glavne zgrade je u tome što u klub delu standardna soba prima 2 odraslih +2 dece, dok u gl. zgradi standardna je 2+1, znači za veće porodice u gl. zgradi mora family room koje su dosta skuplje
sam kompleks je naravno lepo uređen i nije prevelik, kompaktna je regija tako da je sve nekako tu..
klub deo ima dve ulice, smeštaj u u zgradama sa 3 sprata čini mi se i sobe su lepe i prostrane :)
plaža je divna:zaljubljena:

Poslednja izmena:
Limak Limra 5*-Kemer, Kiriš
dobar porodični hotel iz Limak lanca, svi njihovi hoteli imaju dobru uslugu i odličnu animaciju...sličnu Delfinovim hotelima
dsc03272kopija.jpg

na slici gore možete videti kako kompleks izgleda...ima više tipova soba u 3 zgrade
imaju i jeftiniju varijantu-limak park koji se nalazi preko puta ovog kompleksa..
znači bukvalno se pređe ulica samo(10m)...ko uplati te park sobe tu samo spava, a sasvim normalno koristi sve sadržaje kompleksa...te sobe su više za 4*

dsc03271kopija.jpg

Poslednja izmena:

Back