Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JOY PARK KIMEROS HOTEL - KEMER Da vas ne lažu po agencijama , daleko od 5* al u fantastičnoj prirodi i stvarno lepom mestu. 70 km od Antalije .

Ajd hotel još i nekako , al klub je ljudi takva prevara da nemam reči. Ali o tome sam već pisala da se ne ponavljam ...

ja kemer gledam. lara mi se ništa ne dopada. jesu skupi hoteli ali bre nigde nema hladovine.
važno je da ima hladovine bre na plaži i oko bezena. ovo nema drveća ni u najavi.
sve novo izgrađeno pa zeleniš još nije ni izrastao.
kemer.divna bistra voda.četinari koji su već tu odavno;)
samo još da vidim preko koga i gde...

Uz to ... i ja odustala od Lare ...kad je gudajoka rekla da je strokava voda. Za to mogu i na Adu.
Ocem nesto bstro , lepo, da mirise na more.

Jao Mirka to fantasticno izgleda.. Ja sam mislila da je cela Turska kao Lara, hotel do hotela i nigde drveta sto kaze Pajamaca. Ovo bas primamljivo izgleda. Jel' to All Incl. varijanta?
A sto se tice turske agencije, mi smo prezadovoljni. Kad cujem kakvih problema ljudi imaju sve mi nesto toplo oko srca kad se setim ovih. Pazi nije to nista extra da padnes na dupe, ali ni jednog jedinog problema nije bilo. Kad smo sleteli u Antaliji docekalo nas je 3-4 agenta koji su nas lepo po spisku smestili u mini buseve i svaki bus u jedan hotel, a ne da se klackamo od hotela do hotela i cekamo da se ljudi istovare. Nas je agent bio u holu hotela svaki dan, bukvalno po ceo dan. Bilo mi zao jadnicka ceo dan je ispijao kafe i cekao da mu neko pridje da ga nesto pita. Istina nismo bili zadovoljni prvim vodicem, decko je bio totalno mutav, i nekim cudom je nestao posle dva dana i poslase nam novog. Nazad ista prica, dosao bus, agent sacekao da se svi potrpamo u avion i eto.. Ma oni su super, ja sam imala problema s njihovim sub-agentom u NS, jer su ljudi totalno zaboravili da mi odrade osiguranje. E a ja lepo nazovem turke u BG i odradim s njima sve telefonski i samo preuzmem polisu od njih na aerodromu. Toliko od mene, dajte jos slika

Ah da, Mirka pita za avion. Pa nista, oni rade JATove cartere kao i svi ostali, tako da nemoj da te to muci.
A kad sam ja prezivela let sa Kibris Turkis Airline, vise me nista ne brine.
Mi smo prvi put preko te agencije isli iz BiH na Turski Kipar. Let je bio organizovan s gore pomentuom kompanijom (Kiparko-Turski erlajn, prim. prev), gde su ih nasli ne znam ali to je avantura. E to je posebna prica, o tome drugi put.

Da li je neko bio u hotelu SAMI BEACH u Bodrumu - Gumbet? Kad citam po sajtovima pise da ima svedski sto za dorucak i veceru, a na nekom forumu sam procitala da za dorucak konobar malo donese??? To onda nije svedski sto. Ostalo mi se sve svidelo, ne znam da li da idem tamo, ima li neko iskustvo sa ovim?

gudajoka:
Jao Mirka to fantasticno izgleda.. Ja sam mislila da je cela Turska kao Lara, hotel do hotela i nigde drveta sto kaze Pajamaca. Ovo bas primamljivo izgleda. Jel' to All Incl. varijanta?

Botanik je UAI a Joy je AI ...

Lep je Kemer priroda izmisljena . ..

Ja sam tek sad zbunjena :(

Ne bih neko previse mirno mesto (tako smo se zakitile prethodne godine) ali ni neko ultra mega ludilo (par devojaka putuje, 20 i kusur godina :) )
Hoteli od 5* na zalost jos uvek ne dolaze u obzir
Volela bih da budem u gradu (znaci, da budu bez previse cimanja da odem u provod, shopping (koji inace ne planiram, ali...) da izadjem uvece) ali da plaze (pa makar bile i koji km dalje - ukoliko postoji neka forma prevoza) budu zaista lepe i sredjene (nikakvi kamenjari, mulj, pa ni sljunak nisu u planu), sto kazu "da ti bude milina da gledas" i da te nije strah da se okupas u vodi i dobijes neku bolest :)
Ukoliko ovde ne pronadjem nista mozda da pogledam na nekoj od drugih tema.

Pozdrav i hvala :)

Back