Jao Mirka to fantasticno izgleda.. Ja sam mislila da je cela Turska kao Lara, hotel do hotela i nigde drveta sto kaze Pajamaca. Ovo bas primamljivo izgleda. Jel' to All Incl. varijanta?
A sto se tice turske agencije, mi smo prezadovoljni. Kad cujem kakvih problema ljudi imaju sve mi nesto toplo oko srca kad se setim ovih. Pazi nije to nista extra da padnes na dupe, ali ni jednog jedinog problema nije bilo. Kad smo sleteli u Antaliji docekalo nas je 3-4 agenta koji su nas lepo po spisku smestili u mini buseve i svaki bus u jedan hotel, a ne da se klackamo od hotela do hotela i cekamo da se ljudi istovare. Nas je agent bio u holu hotela svaki dan, bukvalno po ceo dan. Bilo mi zao jadnicka ceo dan je ispijao kafe i cekao da mu neko pridje da ga nesto pita. Istina nismo bili zadovoljni prvim vodicem, decko je bio totalno mutav, i nekim cudom je nestao posle dva dana i poslase nam novog. Nazad ista prica, dosao bus, agent sacekao da se svi potrpamo u avion i eto.. Ma oni su super, ja sam imala problema s njihovim sub-agentom u NS, jer su ljudi totalno zaboravili da mi odrade osiguranje. E a ja lepo nazovem turke u BG i odradim s njima sve telefonski i samo preuzmem polisu od njih na aerodromu. Toliko od mene, dajte jos slika