strelica66
Ističe se
- Poruka
- 2.322
tatatatataaatataaaa tatanana nanananana nananananaaaaaaa
znate li da je indijanu trebao da glumi kevin kostner?
Prvi izbor je bio Tom Selek koji je odbio ulogu, jer je tada snimao seriju "Magnum".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tatatatataaatataaaa tatanana nanananana nananananaaaaaaa
znate li da je indijanu trebao da glumi kevin kostner?

PROLAZE:2001:A Space Odissey 9-4,Raiders of the Lost Ark 7-6,One Flew Over the Cuckoo's Nest 6-5,Godfather 11-2 i Fight Club 8-7
3.RUNDA:
Match 5
A Clockwork Orange(1971)
vs.
The Deer Hunter(1978 )
Match 6
Dog Day Afternoon(1975)
vs.
Pulp Fiction(1994)
Match 7
The Apocalypse Now(1979)
vs.
The Shining(1980)
Match 8
Fight Club(1999)
vs.
Se7en(1995)
Fight club bolji od Psiha, e ovo josh nisam video.
Stvarno:shock:
Kako to,nije moguce:shock::shock::shock:
Psiho je najbolji film na svijetu
aaaaNije cudno kako je ironicno![]()
A Clockwork Orange(1971)
Pulp Fiction(1994)
The Apocalypse Now(1979)
Se7en(1995)
Drago mi je da je Indijana prosla kao i One Flew Over the Cuckoo's Nest... Eto ispade "Kain"...
Najtezi izbor do sad Fight Club ili Seven odlucio sam da to bude Se7en ne znam zasto verujte mi...
****** DeMeNtOr neko mora da ispadne...
Ma ne znaju ljudi da ti je fight club omiljeni filmStvarno:shock:
Nije mi dozvoljen jedan post izgleda.
Chemu takav komentar ? Jel moglo to malo normalnije ? Ako ti je Fight Club omiljeni neka je shto se mene tiche. Ali takvo ismevanje i prema meni i prema filmu i prema Hickoku, koji je nesumnjivo bolji reditelj od Finchera, ne ide ti na chast. Jako mi je chduno da je pobedio u tom duelu pobedi Fught Club zato shto zaista malo ljudi smatra da je on bolji od Psiha. Pa mi se chini kao da su ovde glasali za Fight Club i oni koji nisu gledali Psiho.
A shta ti izigravash tom izjavom ? Ono kao ti sve znash a ja sam glup zato shto imam 5 postova ? Umesto takvog glupiranje mogao si da napishesh neshto normalnije.
meni se ne svidjaju.. mislim na oba filmaMene Fight Club asocira na Angel Heart, u smislu potrage na cijem kraju glavni lik prolazi pravog sebe, ali onakvog kakvog ni u ludilu ne bi pozeleo.
I Rurke i Norton su bezali od svog pravog JA, da bi na kraju spoznali zastrasujucu istinu o sebi.
Zato me Fight Club asocira na Angel Heart. Srž je ista....