TURNIR FILMOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PROLAZE:2001:A Space Odissey 9-4,Raiders of the Lost Ark 7-6,One Flew Over the Cuckoo's Nest 6-5,Godfather 11-2 i Fight Club 8-7

3.RUNDA:
Match 5
A Clockwork Orange(1971)
vs.
The Deer Hunter(1978 )

Match 6
Dog Day Afternoon(1975)
vs.
Pulp Fiction(1994)

Match 7
The Apocalypse Now(1979)
vs.
The Shining(1980)

Match 8
Fight Club(1999)
vs.
Se7en(1995)

PROLAZE:2001:A Space Odissey 9-4,Raiders of the Lost Ark 7-6,One Flew Over the Cuckoo's Nest 6-5,Godfather 11-2 i Fight Club 8-7

3.RUNDA:
Match 5
A Clockwork Orange(1971)
vs.
The Deer Hunter(1978 )

Match 6
Dog Day Afternoon(1975)
vs.
Pulp Fiction(1994)

Match 7
The Apocalypse Now(1979)
vs.
The Shining(1980)

Match 8
Fight Club(1999)
vs.
Se7en(1995)

the deer hunter
pulp fiction
the apocalypse now

Stvarno:shock:
Kako to,nije moguce:shock::shock::shock:
Psiho je najbolji film na svijetu

Nije mi dozvoljen jedan post izgleda.

Chemu takav komentar ? Jel moglo to malo normalnije ? Ako ti je Fight Club omiljeni neka je shto se mene tiche. Ali takvo ismevanje i prema meni i prema filmu i prema Hickoku, koji je nesumnjivo bolji reditelj od Finchera, ne ide ti na chast. Jako mi je chduno da je pobedio u tom duelu pobedi Fught Club zato shto zaista malo ljudi smatra da je on bolji od Psiha. Pa mi se chini kao da su ovde glasali za Fight Club i oni koji nisu gledali Psiho.

A Clockwork Orange(1971)

Pulp Fiction(1994)

The Apocalypse Now(1979)

Se7en(1995)

Drago mi je da je Indijana prosla kao i One Flew Over the Cuckoo's Nest... Eto ispade "Kain"...
Najtezi izbor do sad Fight Club ili Seven odlucio sam da to bude Se7en ne znam zasto verujte mi...
****** DeMeNtOr neko mora da ispadne...

Nije mi dozvoljen jedan post izgleda.

Chemu takav komentar ? Jel moglo to malo normalnije ? Ako ti je Fight Club omiljeni neka je shto se mene tiche. Ali takvo ismevanje i prema meni i prema filmu i prema Hickoku, koji je nesumnjivo bolji reditelj od Finchera, ne ide ti na chast. Jako mi je chduno da je pobedio u tom duelu pobedi Fught Club zato shto zaista malo ljudi smatra da je on bolji od Psiha. Pa mi se chini kao da su ovde glasali za Fight Club i oni koji nisu gledali Psiho.

Smiri se, cemu nervoza... Hickok jeste bolji reditelj jedan od najboljih ali ja smatram da je Fight Club bolji film od Psiha iako se ne mogu porediti jer nisu slicni.
Sto se tice onog da nismo gledali Psiho nisi u pravu kazem ti da smo svi do jednog gledali koji su glasali.

Mene Fight Club asocira na Angel Heart, u smislu potrage na cijem kraju glavni lik prolazi pravog sebe, ali onakvog kakvog ni u ludilu ne bi pozeleo.
I Rurke i Norton su bezali od svog pravog JA, da bi na kraju spoznali zastrasujucu istinu o sebi.

Zato me Fight Club asocira na Angel Heart. Srž je ista....

A shta ti izigravash tom izjavom ? Ono kao ti sve znash a ja sam glup zato shto imam 5 postova ? Umesto takvog glupiranje mogao si da napishesh neshto normalnije.

E ovako,ja ljude ne smatram glupima ako imaju malo postova ili tako nesto,kao drugo izvinjavam se,jako glupo od strane mene.Tacno je da je Hickok bolji reziser od Fincera ali ja cu uvjek izabrati Fight Club prije nego Psycho koji smatram kao najbolji hickokov film zato sto je to moje misljenje i tako ce da bude,iskreno volio bih da pobijedi Fight Club jer je to moj favorit ali ti si stavio post kako je Fight Club prosao a Psycho ne,nekako kao da je to sad najveca greska na svijetu i kao da je zapisano nedje da nikako ne smije da prodje.
Naravno bas glupo od mene i iskreno ako sad Fight Club ne prodje bas me briga jer to nista za mene ne mijenja to je samo odluka vecine i neka tako bude,ne zelim svadju.
Pogotovo ne zelim da neko misli da da ja smatram ljude glupima ako imaju 5. postova,to je bilo potpuno suvisno.
Nadam se da je sad sve ok i neka se glasanje nastavi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back