TURNIR FILMOVA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako,ja ljude ne smatram glupima ako imaju malo postova ili tako nesto,kao drugo izvinjavam se,jako glupo od strane mene.Tacno je da je Hickok bolji reziser od Fincera ali ja cu uvjek izabrati Fight Club prije nego Psycho koji smatram kao najbolji hickokov film zato sto je to moje misljenje i tako ce da bude,iskreno volio bih da pobijedi Fight Club jer je to moj favorit ali ti si stavio post kako je Fight Club prosao a Psycho ne,nekako kao da je to sad najveca greska na svijetu i kao da je zapisano nedje da nikako ne smije da prodje.
Naravno bas glupo od mene i iskreno ako sad Fight Club ne prodje bas me briga jer to nista za mene ne mijenja to je samo odluka vecine i neka tako bude,ne zelim svadju.
Pogotovo ne zelim da neko misli da da ja smatram ljude glupima ako imaju 5. postova,to je bilo potpuno suvisno.
Nadam se da je sad sve ok i neka se glasanje nastavi...

Ja sam se proteklih dana tek ukljuchio i vec je bilo duela u kojima su realno, objektivno gledano prolazili slabiji filmovi ali nisam reagovao. Pa onda ovo za Psiho i to je proizvelo takvu reakciju kod mene.
Sad sam pogledao spisak filmova koji su bili u igri i mislim da ste mogli makar da duplirate broj filmova pre svega zato shto na toj listi nema mnogih vrhunskih ostvarenja ali sad je kasno za bilo kakve promene.

PROLAZE:A Clockwork Orange 9-4,Pulp Fiction 9-4,Apocalypse Now 7-6,Fight Club 8-4

1/4 FINALE:(posljednji 8!)
Match 1
2001:A SPACE ODISSEY(1968) VS. THE GODFATHER(1972)
2001.jpeg
vs.
godfather.jpg

Match 2
A CLOCKWORK ORANGE(1971) VS. PULP FICTION(1994)
poster.jpg
vs.
pulp_fiction_jules.jpg

Match 3
FIGHT CLUB(1999) VS. RAIDERS OF THE LOST ARK(1981)
fight-club-3.jpg
vs.
raiders-of-the-lost-ark-raiders-of-the-lost-ark-9900335.jpg

Match 4
THE APOCALYPSE NOW(1979) VS. ONE FLEW OVER THE CUCKOO'S NEST(1975)
brandonew.jpg
vs.
One_Flew_Over_The_Cuckoos_Nest.jpg

THE GODFATHER(1972)

A CLOCKWORK ORANGE(1971)

RAIDERS OF THE LOST ARK(1981)

THE APOCALYPSE NOW(1979) i ONE FLEW OVER THE CUCKOO'S NEST(1975)
*** nisam mogao da se odlucim to je kao kad su vas pitali koga vise volite mamu ili tatu...

Pajo koliko se secam rekao si da Gradjanin Kejn pobedjuje 100 posto pa je ispao...
Nema ovde favorita, mada cini mi se da ce kum pobediti.

THE GODFATHER(1972)

A CLOCKWORK ORANGE(1971)

RAIDERS OF THE LOST ARK(1981)

THE APOCALYPSE NOW(1979) i ONE FLEW OVER THE CUCKOO'S NEST(1975)
*** nisam mogao da se odlucim to je kao kad su vas pitali koga vise volite mamu ili tatu...

Pajo koliko se secam rekao si da Gradjanin Kejn pobedjuje 100 posto pa je ispao...
Nema ovde favorita, mada cini mi se da ce kum pobediti.

da je pravde
tako bi trebalo biti
ovako s.ranje

PROLAZE:A Clockwork Orange 9-4,Pulp Fiction 9-4,Apocalypse Now 7-6,Fight Club 8-4

1/4 FINALE:(posljednji 8!)
Match 1
2001:A SPACE ODISSEY(1968) VS. THE GODFATHER(1972)
2001.jpeg
vs.
godfather.jpg

Match 2
A CLOCKWORK ORANGE(1971) VS. PULP FICTION(1994)
poster.jpg
vs.
pulp_fiction_jules.jpg

Match 3
FIGHT CLUB(1999) VS. RAIDERS OF THE LOST ARK(1981)
fight-club-3.jpg
vs.
raiders-of-the-lost-ark-raiders-of-the-lost-ark-9900335.jpg

Match 4
THE APOCALYPSE NOW(1979) VS. ONE FLEW OVER THE CUCKOO'S NEST(1975)
brandonew.jpg
vs.
One_Flew_Over_The_Cuckoos_Nest.jpg

The Godfather
Pulp Fiction
RAIDERS OF THE LOST ARK
APOCALYPSE NOW

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back