Missy89
Početnik
- Poruka
- 37
sta znate o smeru turizam na prorodno-matematickom fakultetu u ns?
sta se polaze na prijemnom, literatura itd...
HVALA
HVALADonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HVALAsta znate o smeru turizam na prorodno-matematickom fakultetu u ns?sta se polaze na prijemnom, literatura itd...
HVALA
Missy89, nema tog smera za koji se ne interesujes!Mora da je gadno kad je covek tako neodlucan...
ma nemam pojma sta cu najozbiljnije
ovo mi je onako OK 
Ima taj smer u Ns,moja koleginica zavrsila 2005 . Na PMF-u.
mene interesuje sta se priprema za prijemni, znam koji predmeti i to...ali ne treba valjda svih 5 celih knjiga, sigurno ima nesto sto je nepotrebno..:-Dpa bih volela da se jave oni koji su to upisali

znam da ima taj smermene interesuje sta se priprema za prijemni, znam koji predmeti i to...ali ne treba valjda svih 5 celih knjiga, sigurno ima nesto sto je nepotrebno..:-Dpa bih volela da se jave oni koji su to upisali
![]()
. iz geografije uglavnom budu pitanja u smislu sta je najdublje, najvece, najmanje..npr. koja drzava ima najvise nepismenih ljudi? iz ekonomike turizma nemoj da ucis nikakve definicije, samo cifre i podele. iz likovnog su pitanja uglavnom o slikarima, kojem periodu pripadaju, i o bojama. ja sam polagala prijemni 2005,koliko znam, i sada je na isti fazon. nadam se da sam ti bar malo pomogla. savetujem ti da pod drugi zeljeni smer stavis gastronomiju, tu je uvek najmanja navala i kasnije ti je lako da se prebacis na turizam. srecno!
i ja imam pitanje u wezi owog smera! jer zna neko koji su swi predmeti, ja sam trazila na sajtu ali nema...?