SUMADIJATURIST je najgora agrncija.Uplatite,obecaju pa slazu.Direktor im laze kao Staljin.Jezivo.Nikada sa njima da ne putujete! NIKADA !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je neko imao iskustva sa agencijama Filip Travel i Kofer Travel (ime ne obecava, zato i pitam) neka pise.
Islo bi vece drustvo na Zakintos, pa cisto da znamo sta da ocekujemo...
Hvala unapred.
Jel neko zna koja agencija radi Hungaroring ove godine...ne mogu nista da izguglam...
i jos nesto za one koji se pitaju za Grcku sa kim...mi bili sa HarryM...cene niske,smestaj prva klasa a vodic vise nego odlican...
Ovo je blago rečeno ZANIMLJIVA izjava .......
Agencija u kojoj sam radio je imala zakup u Leptokariji 1985-te godine !
Gde da nadjem spisak agencija sa licencom A?
Hvala.
Dal je neko putovao sa agencijom ROTEMA?
Ja sam isto preko njih uplatila aranzman za tasos . . .Ljudi pomoc mi treba!
Uplatila sam vilu Vetu preko "Aqua travela". Surfujuci po netu ne vidim da tu vilu iko vise spominje a i "Aqua travel" nije poznat. Je li iko cuo za njih? Ko to drzi? Neka me je frka uhvatila da je sarena laza pa cu nakon 12 sati puta zajedno sa decom spavati na plazi:mad:
Imaš na sajtu YUTA da proveriš, ali to NIJE nikakva garancija. Kako dobiju A licencu, tako mogu i da je izgube....
Po meni je mnogo važniji spisak onih koji su licencu IZGUBILI, pa da ih se klonimo .....
http://www.yuta.rs/sr/yuta/prestanak_clanstva.asp
Da li je neko letovao u Stavrosu ,tacnije da li je neko bio smesten u apartmanu Lotos?
Molim da napisete svoja iskustva
Posto me neposredno interesuje.... ako neko zna sa pravne strane da mi kaze: da li je tacno,da je recimo na medjunarodnom sudu JUGOSLOVENSKO UDRUZENJE TURISTICKIH AGENCIJA-niko i nista.ne postoji.ovu sam informaciju dobio od advokata sa medjunarodnim iskustvom i nije srbin.ako je tako a ima logike jer jugoslavija ne postoji a samim tim ni udruzenje,pecat,nadleznost...onda ti ljudi ne mogu da donose odluke u neciju korist(turista-agencija) a rizikuju i neke druge stvari...Imaš na sajtu YUTA da proveriš, ali to NIJE nikakva garancija. Kako dobiju A licencu, tako mogu i da je izgube....
Po meni je mnogo važniji spisak onih koji su licencu IZGUBILI, pa da ih se klonimo .....
http://www.yuta.rs/sr/yuta/prestanak_clanstva.asp