TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A Conte? Sad sam malo gledala i nisam bas mirna...

Nikako, ako Boga znas. Neorganizovani, neobavesteni, lose, lose, lose....Sa puta sa njima sam se vratila sa upalom jajnika (grejanje u autobusu nije radilo, decembar/januar 07, zestok minus), nisam nista videla kako treba jer nas je vodic tretirao kao da smo na ekskurziji a nije znao ni gde je hotel. Uzas!

Planiram da idem u Grcku preporucite mi neku agenciju. Ja sam prosle godine isla sa Filip travelom nije bilo lose, Jolly je onako relativno nezainteresovan, a moja sestra je isla sa Relax agencijom i bilo je ok, cak je mogla da plati letovanje u 12 rata..... Dajte svoj neki predlog

ja ti preporucujem perlu turs ili travellend.ja sam nekoliko puta bila preko perle u grckoj i svaki put je bilo fenomenalno.na prvi pogled ti izgleda skupo eli nije jer su cene po apartmanu a u vecini drugih agencija po osobi pa perla dodje jos jeftinija.

zdravo svima,
Ja vam preporucujem CMC, imaju neku ekstra ponudu naravno za one koje vole,kopneni deo Grcke Pefkohori.
Cene su im vise nego dobre a bome i hotel je na samoj obali i ima predivan pogled na more,ustvari kakv pogled cim izadjesh na terasu mmm oseti se i miris :D
Bila sam 10 maja i platila touto kompleto 70 evrica sa sve autobuskim prevozom,stvarno sam ostala prijatno iznenadjena,mislim da cu ponovo skoknuti posto su im cene Ok i u samoj sezoni tipa 10 nocenja 270 eura i uracunatim polupansionm. :ok::whistling:

da li je neko putovao preko travellenda?ja prvi put ove godine putujem preko njih.u pefkohori.svaka informacija dobro dosla.hvala unapred.

Bila sam sa njima pocetkom maja u Pefkohoriju, sve je bilo super. Bili smo smesteni u Koralima i za sve sto nam je bilo potrebno bio je zaduzen Rajko koji je stvarno super lik. Isli smo u Solun i na krstarenje, bili su u ponudi i Meteori. Inace, kada su izleti u pitanju, Sabra, Travelland i Turisttrade rade zajedno.

Planiram da idem u Grcku preporucite mi neku agenciju. Ja sam prosle godine isla sa Filip travelom nije bilo lose, Jolly je onako relativno nezainteresovan, a moja sestra je isla sa Relax agencijom i bilo je ok, cak je mogla da plati letovanje u 12 rata..... Dajte svoj neki predlog

I ja preporucujem Relax, putujem preko njih vec nekoliko godina i uvek sam bila zadovoljna.A da daju na rate, to je tacno, ukoliko imate cekove moze i do godinu dana!! Uzgred,imate i last minute ponude !!!:super::super::super:

Pozdrav! Bila sam sa drugaricom u Jolly-evoj agenciji pre par dana, svideo nam se aranzman za Azurnu obalu, cena je ok, obilazak mesta tj gradova ok, prevoz itd... Medjutim malo nas je devojka sa kojom smo tamo pricale o tom aranzmanu, da kazem, uplasila, nije nam nesto ulila poverenje. Kaze da je tesko dobiti vizu za Francusku ukoliko prethodno niste imali sengen u pasosu tj niste nigde putovali ranije... Mi mislimo da nema razloga da nas odbiju, obe smo u stalnom radnom odnosu, ide se sa grupom ljudi ne idemo samo nas dve... Jel ima neko iskustva sa tim, jel tacno to da je tako tesko dobiti vizu za Francusku? Ne bismo da "bacimo pare", da sve lepo uplatimo i na kraju da izvisimo za vizu...

preporucujem ti perla tours. oni su iz novog sada, ali imaju ispostavu u beogradu u brankovoj ulici br.24. profesionalno rade grcku, godinama i ja putujem sa njima jer sam vrlo zadovoljna. jedino sto ne rade bas sve destinacije.. mozes pogledati neke informacije na www.perlatours.net, a kod njih ces dobiti opsiran i detaljan katalog. u ponudi su halkidiki, pieria, tasos, krf i zakintos.
ono sto je meni najvaznije kod ove agencije je to sto je sve zaista kako kazu, uz svaki opis mesta dobijes preciznu lokaciju hotela na karti, kao i plan apartmana koji iznajmljujes, sa tacnim rasporedom stvari u prostoru. na licu mesta ce ti pokazati i fotografije soba.
kazem, preporucujem od sveg srca! :p
srecan izbor!

Evo ja kao novi na forumu predlaže iz više razloga, poučen prošlogodišnjim iskustvom, onima koji se odliče za Pargu da idu preko Tim Travela i sigurno neće pogrešiti. Prošle godine je sve bilo i više nego OK od autobusa, vozača, vodiča transferiste, predstavnika agencije u Pargi itd. Smeštaj realno opisan u prospektima i cene SASVIM OK, pogotovu semptembar.
POZDRAV SVIMA kao i ekipi iz Tim Travela.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back