TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovali smo preko ove niske agencije, Halo Travel, bas u Budvu. Sve je bilo EXTRA!!! Nismo imali takva losa iskustva. Doduse, imali smo uplacenu samo veceru, i to je bilo ok, klasika. Prevoz, smestaj, usluga, svaka cast. Cena aranzmana dobra, jer za taj novac ne bi mogli da nadjemo samo smestaj, a ovo je bilo oko 130 eura sve, i jos na rate ( lezaj u to vreme bio barem 15 eura!!!!).Mi ih toplo preporucujemo. Pozdrav, Trstenik!!!!

Putovali smo preko ove niske agencije, Halo Travel, bas u Budvu. Sve je bilo EXTRA!!! Nismo imali takva losa iskustva. Doduse, imali smo uplacenu samo veceru, i to je bilo ok, klasika. Prevoz, smestaj, usluga, svaka cast. Cena aranzmana dobra, jer za taj novac ne bi mogli da nadjemo samo smestaj, a ovo je bilo oko 130 eura sve, i jos na rate ( lezaj u to vreme bio barem 15 eura!!!!).Mi ih toplo preporucujemo. Pozdrav, Trstenik!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Covek se ukljuci samo da bi nahvalio svoju agenciju......

Da li je neko putovao preko NS Travela, uplatila sam kod njih?

Odlicna agencija , ako ti dosada niko nije odgovorio.Od pocetka do kraja je sve bilo u redu.Vile koje su radili prosle godine su bile izvrsne.Ja sam bio u Dimitriji sa troje dece.Dve sobe spojene terasom .U obe klima i sva oprema.Oni su prvi poceli pre 4-5 godina da rade Leptokariju.Danas je u ponudi ima svaka veca agencija.Lep provod...

evo jednog upozorenja:

"agencija" LAVLI (seljaci cak nisu mogli na eng jeziku da napisu ime) je obicna prevara

ako hocete da se nagledate najodvratnijih scena na polju lopovluka uplatite kod njih bilo koji "aranzman"
i budite spremni da platite gomilu stvari koje vam nece biti naglasene pri uplati putovanja
takodje da putujete najgorim autobusima uz arogantno ponasanje vodje puta (ne nije neko ko je zaposljen, suvise su velike cicije za tako nesto, to radi licno vlasnica)
ako budete i pored toga izdrzali dolazak u mesto na koje ste zeleli da odete, bicete iz "nekog razloga" smesteni u (jeftiniji) hotel koji nije ni pomenut prilikom dogovora i naravno nalazi se na periferiji

ako se posle svega (sa pravom) pozalite na bilo sta, ceka vas zestoko batinanje na kraju puta
(ekipa koja zna svoj posao)

ne pokusavajte da se zalite YUTA-i, jer gorenavedeni nisu clan te organizacije (pitam se zasto)
a takodje ni nase pravosudje nije efikasno da bi uspelo da resi takav slucaj, pa ta "agencija" i dalje postoji

ozbiljno-zaobidjite ih u sirokom luku, ovo nije jedini slucaj (ako znate nekog ko je mozda uplatio tamo upozorite ga na vreme)

Bio sam u Bratislavi i Pragu u oktobru, sa agencijom Lavli:smile:, i sve je bilo super.Vodici u Bratislavi ,(jedan momak kome nisam zapamtio ime) i pogotovu u Pragu, mislim da se zove Ana:grin:, i da je Beogradjanka; koja je zavrsila fakultet u Pragu i sada zivi tamo, bili su zbilja extra.
Moje misljenje je da Vam nista ne vredi bez dobrih vodica koji znaju istoriju i legende vezane za destinaciju.U suprotom vredece Vam putovanje ukoliko ste arhitekta kome je dovoljan spoljni izgled zgrade.
Smestaj u hotelu Olga, blizu centra, ali nije narocito ni bitno koji je hotel, jer tu samo prenocite.;-)
Izlet u Karlove vari nezaboravan, bitno je samo da Vas posluzi vreme, jer je tamo jako promenljivo.
Savetujem prolecni izlet, kada otopli.

ma naravno

s' ozirom da imas samo jedan jedini post (a nije da sam skeptik) mogao bih da pomislim da je neka reklama. stavi svoju sliku dok si bio na nekoj od tih Bratislava-Prag-Karlove vari exkurzija, ako ne lazes

kako vas nije sramota?

nije ni chudo sto se ovako reklamirate. nema nikog da kaze nesto lepo o vama

ovo je copy/paste sa drugog foruma

Agencuja Lavli!
Da li ste nekada culi za nju. Molim Vas da zapamtite to ime i da nikada ne uplatite aranzman kod njih. Samo se nadam da oni jos dugo nece postojati.
Nazalost, mi smo bili te srece da novogodisnji aranzman za Budimpestu uplatimo kod njih. A ono sto smo doziveli je za verovali ili ne.
Nabrojacu samo nesto od mnogobrojnih gluposti i trauma koje smo doziveli.
Krenuli smo hladnim, neispravnim autobusom, premesteni u drugi. Putovali smo preko 12h do Budimpeste, pri cemu smo jedva potrefili ulaz u grad, a put do hotela , na nase insistiranje, nasli smo prateci taksi. Hotel Regina, ne toliko los, ali na teskoj periferiji grada, oko 15-18km. Nije problem toliko u hotelu, koliko u agenciji, jer mi prethodno nismo dobilo nijednu tacnu informaciju. Receno nam je da je hotel udaljem 7-8km od grada. Vodja puta, devojka koja je donosila samo probleme i zablude. Njena neorganizovanost i nepoznavanje grada bili su na izuzetnom nivou. Mucila nas je totalno neorganizovanim izletima koji nisu nista doneli. Mi Budimpestu kao da nismo ni videli.
Katastrofa!!! I tako smo se mucili do poslednjeg dana, a onda u povratku vrhunac. Promasili smo Budimtestu nekih stotinak kilometara (mucni vozac je po meni bio samo zrtva). Onda nas je tzv vodja slagala da moramo da se vratimo jer njihovom drugom autobusu treba iznenadna pomoc. Naravno to je bila laz! Vratili smo se mi u Budimpestu, ali naravno bez zaustavljanja i pruzanja pomoci prijateljima vec brzimom svetlosti (preko 1oo na sat) pravac granica da bi nadoknadili tzv zaostatak. Mozeta misliti kako smo putovali, nas sporet od autobusa se sav tresao. Ali, onda nadomak kuce, negne oko Novog Sada, oko ponoci, puce guma. I onda kako popraviti gumu u mrklom mraku auto-puta? Na srecu problem se posle duzeg mucenja resio i onda smo ponovo brzinom svetlosti na klimavoj gumi dosli kuci. Sreca nasa sto smo svi ostali citavi.
I to vam je to ukratko.
Sad nam se treba boriti protiv LAVLI, ali i njima slicnih.
Nadam se da smo na pravom putu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena od moderatora:
izbor agencije zavisi od destinacije.
licno, najvise volim TravelHouse (travelhouse.co.yu) jer ti omogucavaju da biras vreme, destinaciju, letove, hotele itd.
Drugim recima, ti isplaniras svoje putovanje (kada, gde, kako i kom hotelu hoces da budes), a oni ti sve zavrse. Pogledaj njihov sajt, odlican je.
Putovao sam sa njima na daleki istok i super mi je bilo.

putovao sam i ja sa travelom pa bilo frke na istoku zbog hotela,ali ostalo je bilo ok

RELAX INTERNATIONAL je najbolji, maksimalni profesionalizam a cene su sasvim OK

I ja sam prosle godine putovala sa njima na Krf, stvarno su profesionalni, jedino nas je put malo smorio, jer nismo uspeli da nadjemo mesta u avionu.

Pre dve godine sam na Halkidiki isla sa Sabrom, bila sam tamo kada je izbio veliki pozar i mogu pohvaliti ljude iz agenciije koji su bila na usluzi sve vreme,.. mada znate i ono hiljadu ljudi-hiljadu cudi, bilo je i onih nezadovoljnih, koji su ocekivali ko zna kakva cuda od agencije.

Nekoliko losih iskustava sam imala sa agencijom ``Argus tours``.Vecito nas namame sa povoljnim aranzmanima, koji su u sustini prihvatljivi za svaciji dzep.Jedne godine je bila u pitanju Turska, naredne Grcka, i posle ta dva putovanja sam prelomila i rekla sebi, sa njima vise NIKADA.Prosle godine sam isla sa agencijom ``Jolly travel`` u Istanbul.Uverila sam se u profesionalnost iste.Apsolutno niko od putnika nije imao ni jednu jedinu zamerku.Leteli smo Turkish airlines-om, hotel je bio sa tri zvezdice, na jako lepoj lokaciji.Provela sam sest nezaboravnih dana, za 310e, sve sa avio prevozom i taksama.Eto, jos jedna preporuka i za destinaciju, i za agenciju.

Slazem se Mirka ! ! !

Ja u subotu uplatio aranzman u Sartiju za nas cetvoro (supruga, dve klinceze i ja) preko Astra travela, a sad trazim aranzman samo za suprugu i mene za septembar, verovatno na Tasosu ili Lefkadi, ako ne nadjem nesto trece sto ce mi se vise svideti.

Ako neko zna koja jos agencija, pored Belvija, radi Lefkadu, neka javi.

Lefkadu radi kalodoukas, bas sam danas gledala...
Kalodoukas generalno radi celu grcku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back