da li je neko boravio u vili vlahos u pefkohoriju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putovali smo preko ove niske agencije, Halo Travel, bas u Budvu. Sve je bilo EXTRA!!! Nismo imali takva losa iskustva. Doduse, imali smo uplacenu samo veceru, i to je bilo ok, klasika. Prevoz, smestaj, usluga, svaka cast. Cena aranzmana dobra, jer za taj novac ne bi mogli da nadjemo samo smestaj, a ovo je bilo oko 130 eura sve, i jos na rate ( lezaj u to vreme bio barem 15 eura!!!!).Mi ih toplo preporucujemo. Pozdrav, Trstenik!!!!
Da li je neko putovao preko NS Travela, uplatila sam kod njih?
Oni su prvi poceli pre 4-5 godina da rade Leptokariju.Danas je u ponudi ima svaka veca agencija.Lep provod...
Ovo je blago rečeno ZANIMLJIVA izjava .......
Agencija u kojoj sam radio je imala zakup u Leptokariji 1985-te godine !
RELAX INTERNATIONAL je najbolji, maksimalni profesionalizam a cene su sasvim OK
Bio sam u Bratislavi i Pragu u oktobru, sa agencijom Lavli:smile:, i sve je bilo super.Vodici u Bratislavi ,(jedan momak kome nisam zapamtio ime) i pogotovu u Pragu, mislim da se zove Ana:grin:, i da je Beogradjanka; koja je zavrsila fakultet u Pragu i sada zivi tamo, bili su zbilja extra.
Moje misljenje je da Vam nista ne vredi bez dobrih vodica koji znaju istoriju i legende vezane za destinaciju.U suprotom vredece Vam putovanje ukoliko ste arhitekta kome je dovoljan spoljni izgled zgrade.
Smestaj u hotelu Olga, blizu centra, ali nije narocito ni bitno koji je hotel, jer tu samo prenocite.;-)
Izlet u Karlove vari nezaboravan, bitno je samo da Vas posluzi vreme, jer je tamo jako promenljivo.
Savetujem prolecni izlet, kada otopli.
izbor agencije zavisi od destinacije.
licno, najvise volim TravelHouse (travelhouse.co.yu) jer ti omogucavaju da biras vreme, destinaciju, letove, hotele itd.
Drugim recima, ti isplaniras svoje putovanje (kada, gde, kako i kom hotelu hoces da budes), a oni ti sve zavrse. Pogledaj njihov sajt, odlican je.
Putovao sam sa njima na daleki istok i super mi je bilo.
RELAX INTERNATIONAL je najbolji, maksimalni profesionalizam a cene su sasvim OK
DA LI NEKO IMA ISKUSTVA SA AGENCIJOM ETA TURS,TREBA SA NJIMA DA IDEM NA SKIATHOS.HVALA!!![/QUO
Ja licno nisam putovao sa Eta Tursom,ali mi je prijatelj reko da imaju savrsene aranzmane i savrsene hotele,a autobusi su im savrseni.Pozdrav i neces se pokajati ako odes sa Eta Turs.
Koja je najbolja turisticka agencija?
Eta Turs
Slazem se Mirka ! ! !
Ja u subotu uplatio aranzman u Sartiju za nas cetvoro (supruga, dve klinceze i ja) preko Astra travela, a sad trazim aranzman samo za suprugu i mene za septembar, verovatno na Tasosu ili Lefkadi, ako ne nadjem nesto trece sto ce mi se vise svideti.
Ako neko zna koja jos agencija, pored Belvija, radi Lefkadu, neka javi.