TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sladjo lepe vesti !!!!! Nasla sam u najnovijoj Gloriji agenciju koja se bavi turizmom na potpuno drugaciji nacin. Znaci i pojedinacno mozes da ides samo kazes kuda bi i koliko dana i oni ti to organizuju. Evo ti sajt pa pogledaj sama a tu ces vec naci i njihove telefone pa vidi koliko to sve kosta i kako to ide kod njih.
Ja sam sa njima razgovarala na proslom sajmu turizma i rekli su mi upravo to samo kazes datum od kad do kad i kuda i kakav hotel znaci sve tvoje zelje i oni ti nadju bas to.
Ja se nisam usudila jer pretpostavljam da je to sve i mnogo skuplje od organizovanog putovanja. A mozda i nije...na kraju krajeva nista ne kosta da pitas..naravno ako si jos zainteresovana. Evo sajt pa pokusaj:

1. ZABRANJENO je reklamiranje agencija, za to postoje O G L A S I

2. Za tebe je to što piše u ženskom časopisu - uzmi zdravo za gotovo !?

Phantom, samo sam se pitala kad ces i na mene da prospes svoju zuc. Nije mi jasno zasto stalno se svadjas s nekim..jel tebi ovaj forum za to sluzi?????

Ako bi da se raspravljas s nekim a jedino sam ja sada na forumu moraces da nadjes drugu zrtvu jer nisam ti ja za to razmenjivanje izlucevina. Ja bih da podelim pozitivne vibracije sa ljudima a za svadju stvarno nemam vremena ni zelje...na pogresnu si se namerila, ja ti vise necu odgovarati ma sta ti pisala.

Dosta mi je vise vaseg prepucavanja.
Hoce li neko da mi kaze da li ima iskustva sa NS TRAVEL-om ili nece!!!!!!

:D:D:D Tanjakis, ne ljuti se, ja bih ti rado odgovorila da ista znam o toj agenciji veruj mi ali ne znam. Naci ce se valjda vec neko ko zna. Cini mi se da se jos nisu zahuktale pripreme za godisnje odmore, bar ne u punom jeku tako da kao sto vidis nema puno ljudi na forumu. Al budi strpljiva valjda ce se pojaviti neko...evo i ja sam pitala za agenciju PONTE pa mi niko nije odgovorio. Strpljenja malo javice se vec neko :roll:

Sta znaci oznaka u ponudama agencija 1/4 dplx,razumem da je cetverokrevetni apartman,ali me buni ono duplex,na sta tacno misle kad pise duplex: na to da ima dve spavace sobe plus dnevni boravak ili misle na duple krevete ili nesta trece???

Takoder imam pitanje u vezi smestaja,isao bi najverovatnije preko agencije Perla iz Novog sada,a oni imaju u ponudi za Paraliu sledeca tri objekta:

Apart.hotel Marinaio

Apart.Hotel Mare del Sol

Hotel Souita

Da li je neko bio u nekom od ova tri smestaja,ako je da kaze utiske,takode i misljenje o agenciji Perla.

Hvala.

To je definitivno oznaka da postoje dve odvojene spavaće sobe, možda i sa posebnim ulazom od spolja....a iznutra spojene, sa zajedničkim dnevnim boravkom ili većom kuhinjom.
Na kraju krajeva, pošalji mail agenciji, pa će ti objasniti.

Nego....jel' si siguran da ćeš ići iz Norveške u Paraliju ?

Mislim ono....vama je bilo kakvo sunce dovoljno za lep ugođaj...ali IPAK...Paralija Katerini....?

To je definitivno oznaka da postoje dve odvojene spavaće sobe, možda i sa posebnim ulazom od spolja....a iznutra spojene, sa zajedničkim dnevnim boravkom ili većom kuhinjom.
Na kraju krajeva, pošalji mail agenciji, pa će ti objasniti.

Nego....jel' si siguran da ćeš ići iz Norveške u Paraliju ?

Mislim ono....vama je bilo kakvo sunce dovoljno za lep ugođaj...ali IPAK...Paralija Katerini....?
----------------------------------------------------------------------

Iskreno da ti kazem ici cu najverovatnije tamo zbog drustva koje ce doci iz Srbije,posto oni ne stoje najbolje financijski to im je jedna od mogucnosti,da se mene pita to bi mi bila jedna od zadnjih solucija.Drustvo u Norveskoj sto imam ,njima se nikad nigde neide ili eventualno Crna Gora,a ja tamo nema teorije da idem,bio sam 3-4 puta i dosta je za sledecih 10-15 godina.

Ali nije to jos nista sigurno posto ja nisam odusevljen tom destinacijom jer stvarno sto se moje financijske situacije tice kad bi hteo mogao bi izabrati bilo koje mesto na zemaljskoj kugli.Ali znas kako se kaze dzabe ti pare ako nemas prijatelje,znaci bolje mi je ici negde sa drustvom nego sam :)

Pa, dobro, zavisi i koliko imaš godina. Mladi se tamo super provode.
Jedino je more bljak !

U svakom slučaju se slažem....bolje sa dobrim društvom bilo gde, nego sam na Havaje !

Evo Perlin e-mail, pa ih pitaj da ti opišu taj duplex : perlatours@sbb.co.yu

Želim ti lep provod !
---------------------------------------------------------

Hvala.

Sto se tice godina nisam ja u tim tinejderskim godinama,tako da sam se sad malo zagrijao za Zakintos,gledao sam na Perlinom sajtu i vidim da je ista cena za apartmane jedino je razlika u prevozu malo nesta skuplje 50-70 evra po osobi,ali zato avionom,tako da sad istrazujem u vezi Zakintosa,cini mi se mnogo bolja solucija,a njima financijski maltene isto.

Putovala sam sa Ponte-om u Bugarsku (Suncev breg) i nisam imala nikakvih problema sto se tice puta i smestaja, ali ne racunaj na vodice i sl.

Da li je neko putovao sa agencijom OKTOPOD ili NUS???

Da li to znaci da te vodic ne saceka na aerodromu ili vec gde pristignes i ne otprati do hotela...eventualno pomogne oko sobe. Meni ni ne treba nista vise od toga.

@ Vesna POČNI DA SE PAKUJEŠ

Američka ambasada od sutra ponovo izdaje vize
Autor: Tanjug | 31.03.2008 - 13:33

Konzularno odeljenje SAD u Beogradu će od 1. aprila ponovo biti otvoreno za izdavanje neuseljeničkih i useljeničnih viza, rečeno je danas Tanjugu u američkoj ambasadi.

Podnosioci zahteva za američke vize iz Srbije i Crne Gore više neće morati da zakazuju razgovore u ambasadama SAD u Zagrebu i drugim gradovima u regionu.
Podnosioci zahteva za useljeničke vize, koji su imali zakazane termine za razgovor u vreme kada je konzulat bio zatvoren, biće kontaktirani kako bi dobili nove termine za razgovor, naveli su u američkoj ambasadi.

Konzularno odeljenje ambasada SAD u Beogradu najviše je oštećeno u neredima koji su izbili 21. februara, posle velikog, mirnog protesta "Kosovo je Srbija", organizovanog povodom jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, koju su među prvima priznale SAD.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back