Sandra_M
Početnik
- Poruka
- 18
Saznala sam za Argus da je extra agencija.Da imaju extra cene,cak najnize,a i dobre apartmane.Ta osoba koja mi je to rekla vec godinama letuje sa njima i nikada ih ne bi menjala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa Argusom sam bila u Egiptu i za Novu godinu u Pragu.Što se organizacije tiče, sve je bilo onako kako je rečeno, smeštaj takodje.Autobusi kojima smo putovali u Prag udbni, čisti.Nemam zamerki.
Juuuuu!!! :shock:Pa ili ja imam maniju gonjenja ili s tobom nesto nije u redu pa radis to sto radis:
sch=galini=pametniji od svih=dezurni pljuvac=malalamegali=vetrovi i kise=Candia2008=phantom der night.
Verovatno im imas jos, s obzirom da si banovan sa vecinom od ovih nickova.
Kad me već vučete za jezik .....E V O malo o toj vašoj ''EXTRA'' agenciji :
Evo, vratismo se pa da podelimo utiske sa svima vama.. I samo da naznacim, na samom pocetku, meni je bilo jasno da za tu cenu (165 EUR po osobi) ne mogu dobiti bog zna sta ali nisam ni sanjala da cu dobiti ovo sto ove slike govore..
Dovodili i druge saputnike da pogledaju, vise nisu imali komentare na svoje mrave, bube i necistocu..
Ovo je pogled sa "terase".. BTW ovo je prometna stazica, tuda po ceo dan defiluju spremacice slovakinje a i po koji nas vodic (ne znam da li Argusov) tako da veselju i prici nikad kraja...!
![]()
Ovo je "prozor" u kupatilu..
![]()
A ovo nam je kupatilce..
![]()
Htela sam da se zalim prvi dan a onda sam shvatila da bi mi to potpuno osakatilo letovanje tako da sam se prepustila uzivanju na plazi. Jedino me cudi sto agencija kao sto je Argus Tours uopste ima ovako nesto u ponudi. Jeste najjeftinije (sve je bilo rasprodato, ovo je ostalo) ali ja ovo ne bih svrstala u ponudu da sam iole ozbiljna agencija. I samo jos da napomenem da sam od momka koji radi u agenciji dobila preporuku (bilo je pitanje da li Vagelio ili Zorbas, on mi preporuci ovo, tj. Vagelio). Ima tu jos detalja i sitnica i fotkica ali ove najbolje oslikavaju gde sam provela 10 dana i 9 noci..
Pozdrav svima, lep odmor zelim!
Idemo dalje .....
E ovako. Stigla sam iz Polihrona 04.09.07. Odsela u vili Komvos lux preko Argusa. Kad smo usli prvi dan u sobu prvo sam morala do marketa po rukavice i kiselinu da oribam kupatilo jer je kada bila puna dlaka.Devojka iz agencije nam je preporucila tu vili koja je kao nova a vila je pored samog gradilista pa smo ustajali u pola sedam po njihovom a pola sest po nasem jer te svako jutro budi mesalica i radnici koji bacaju neke daske sa sprata. Sto se tice vile, ni jedan prozor se ne zarvara niti ijedna vrata. Reso polu izgoreo,vrata od ormana poodpadala,stolice za terasu isfrarbane. Posteljina pise da se menja na pet dana ali verovatno to za nas nije vazilo. Svi koji su bili u toj turi nista bolje nisu prosli.Jednom recju sad sam isla preko Argusa i nikad vise.Slikali smo sve i snimili i ici cemo da ih prijavimo. Evo slike da vidite sta je lux.
![]()
Ima toga JOŠ milion, ali da ne gušim forum .....
Da li neko zna koje agencije imaju ponude za Maroko osim jolly-a i kontikija?