TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa Argusom sam bila u Egiptu i za Novu godinu u Pragu.Što se organizacije tiče, sve je bilo onako kako je rečeno, smeštaj takodje.Autobusi kojima smo putovali u Prag udbni, čisti.Nemam zamerki.

Kad me već vučete za jezik .....E V O malo o toj vašoj ''EXTRA'' agenciji :

Evo, vratismo se pa da podelimo utiske sa svima vama.. I samo da naznacim, na samom pocetku, meni je bilo jasno da za tu cenu (165 EUR po osobi) ne mogu dobiti bog zna sta ali nisam ni sanjala da cu dobiti ovo sto ove slike govore..
Dovodili i druge saputnike da pogledaju, vise nisu imali komentare na svoje mrave, bube i necistocu..

Ovo je pogled sa "terase".. BTW ovo je prometna stazica, tuda po ceo dan defiluju spremacice slovakinje a i po koji nas vodic (ne znam da li Argusov) tako da veselju i prici nikad kraja...!

vageliopolihronopogledsur9.th.jpg

Ovo je "prozor" u kupatilu..

vageliopolichronoprozornu2.th.jpg

A ovo nam je kupatilce..

vageliopolichronokupatixt0.th.jpg

Htela sam da se zalim prvi dan a onda sam shvatila da bi mi to potpuno osakatilo letovanje tako da sam se prepustila uzivanju na plazi. Jedino me cudi sto agencija kao sto je Argus Tours uopste ima ovako nesto u ponudi. Jeste najjeftinije (sve je bilo rasprodato, ovo je ostalo) ali ja ovo ne bih svrstala u ponudu da sam iole ozbiljna agencija. I samo jos da napomenem da sam od momka koji radi u agenciji dobila preporuku (bilo je pitanje da li Vagelio ili Zorbas, on mi preporuci ovo, tj. Vagelio). Ima tu jos detalja i sitnica i fotkica ali ove najbolje oslikavaju gde sam provela 10 dana i 9 noci..

Pozdrav svima, lep odmor zelim!

Idemo dalje .....

E ovako. Stigla sam iz Polihrona 04.09.07. Odsela u vili Komvos lux preko Argusa. Kad smo usli prvi dan u sobu prvo sam morala do marketa po rukavice i kiselinu da oribam kupatilo jer je kada bila puna dlaka.Devojka iz agencije nam je preporucila tu vili koja je kao nova a vila je pored samog gradilista pa smo ustajali u pola sedam po njihovom a pola sest po nasem jer te svako jutro budi mesalica i radnici koji bacaju neke daske sa sprata. Sto se tice vile, ni jedan prozor se ne zarvara niti ijedna vrata. Reso polu izgoreo,vrata od ormana poodpadala,stolice za terasu isfrarbane. Posteljina pise da se menja na pet dana ali verovatno to za nas nije vazilo. Svi koji su bili u toj turi nista bolje nisu prosli.Jednom recju sad sam isla preko Argusa i nikad vise.Slikali smo sve i snimili i ici cemo da ih prijavimo. Evo slike da vidite sta je lux.

index.php

Ima toga JOŠ milion, ali da ne gušim forum .....

Kad me već vučete za jezik .....E V O malo o toj vašoj ''EXTRA'' agenciji :

Evo, vratismo se pa da podelimo utiske sa svima vama.. I samo da naznacim, na samom pocetku, meni je bilo jasno da za tu cenu (165 EUR po osobi) ne mogu dobiti bog zna sta ali nisam ni sanjala da cu dobiti ovo sto ove slike govore..
Dovodili i druge saputnike da pogledaju, vise nisu imali komentare na svoje mrave, bube i necistocu..

Ovo je pogled sa "terase".. BTW ovo je prometna stazica, tuda po ceo dan defiluju spremacice slovakinje a i po koji nas vodic (ne znam da li Argusov) tako da veselju i prici nikad kraja...!

vageliopolihronopogledsur9.th.jpg

Ovo je "prozor" u kupatilu..

vageliopolichronoprozornu2.th.jpg

A ovo nam je kupatilce..

vageliopolichronokupatixt0.th.jpg

Htela sam da se zalim prvi dan a onda sam shvatila da bi mi to potpuno osakatilo letovanje tako da sam se prepustila uzivanju na plazi. Jedino me cudi sto agencija kao sto je Argus Tours uopste ima ovako nesto u ponudi. Jeste najjeftinije (sve je bilo rasprodato, ovo je ostalo) ali ja ovo ne bih svrstala u ponudu da sam iole ozbiljna agencija. I samo jos da napomenem da sam od momka koji radi u agenciji dobila preporuku (bilo je pitanje da li Vagelio ili Zorbas, on mi preporuci ovo, tj. Vagelio). Ima tu jos detalja i sitnica i fotkica ali ove najbolje oslikavaju gde sam provela 10 dana i 9 noci..

Pozdrav svima, lep odmor zelim!

Idemo dalje .....

E ovako. Stigla sam iz Polihrona 04.09.07. Odsela u vili Komvos lux preko Argusa. Kad smo usli prvi dan u sobu prvo sam morala do marketa po rukavice i kiselinu da oribam kupatilo jer je kada bila puna dlaka.Devojka iz agencije nam je preporucila tu vili koja je kao nova a vila je pored samog gradilista pa smo ustajali u pola sedam po njihovom a pola sest po nasem jer te svako jutro budi mesalica i radnici koji bacaju neke daske sa sprata. Sto se tice vile, ni jedan prozor se ne zarvara niti ijedna vrata. Reso polu izgoreo,vrata od ormana poodpadala,stolice za terasu isfrarbane. Posteljina pise da se menja na pet dana ali verovatno to za nas nije vazilo. Svi koji su bili u toj turi nista bolje nisu prosli.Jednom recju sad sam isla preko Argusa i nikad vise.Slikali smo sve i snimili i ici cemo da ih prijavimo. Evo slike da vidite sta je lux.

index.php

Ima toga JOŠ milion, ali da ne gušim forum .....

Obzirom da se pozivaš na moj post, pitam se gde si videla da sam napisala da su "extra"?Iznela sam svoje iskustvo po pitanju konkretnih aranžmana, onako kako je bilo.U Egiptu sam birala hotel sa 5*, a za Prag nije bilo biranja.U principu - zlatno pravilo:koliko para toliko muzike.Mada ni na to ne možeš uvek da se osloniš.Nijedna od postavljenih slika nije me sablaznila.Istina, nije, kako kažeš "extra", ali to je ono što agencije nude za tu svotu novca.E sad da li to vredi toliko ili ni toliko.....Slažem se da nije smelo biti dlaka u kupatilu,ali da li bilo koja agencija može da proverava svaku spremačicu u svakom apartmanu?Zato i jeste ta cena.Veruj mi, lično poznajem ljude kojima ne bi smetalo ništa od navedenog, jer su prošli jeftinije ,a bili na moru - zbog takvih ,agencije i imaju u ponudi i smeštaj u kome si bila.

Moze u smislu uzmes dva termina od 8 dana. Ali mislim da koliko ja pratim Maroko obicno imaju tih 8 dana ali u stvari 7 naravno. Ustvari sedam noci, tacnije. E sad da li ce za leto nesto da se promeni pa da produze koji dan ostaje da vidimo kada izadju sa ponudom.
Mada pogledaj uopste sve ponude ...ustvari ako si pratila svih ovih godina...uglavnom su to ponude od 10-12 dana maksimum. Jedino za Tunis imas 15 dana. I naravno za ove dalje destinacije recimo Kuba i sl. Ali ovo ti je uglavnom samo to..kazem ti ako mozes uzmes dva uzastopna termina i to je to. Naravno ako finansijski mozes da podneses.

Ti aranzmani sa obilascima su sad aktuelni i za novu godinu ali naravno u varijanti od 8 dana. Mene posebno nervira jer su aranzmani za novu godinu bili nocenje sa doruckom. Pitala sam u Jolly agenciji da mi kazu detaljnije kakve su cene u restoranima da bih znala ...uzeli su mi telefon da mi jave i uglavnom mi se to desava sa vecinom agencija kada za nesto pitam...ne jave se. Tako da sam odustala.
TO JE GENERALNO PROBLEM SA NASIM AGENCIJAMA...EVO VRACAM SE NA IZVORNU TEMU...NJIMA KAO DA NIJE STALO DO TOGA DA NAM DAJU INFORMACIJU I DA NAS NAVEDU DA KRENEMO NA TAJ PUT, ZA KOJI SE RASPITUJEMO, NEGO UZMU BROJ TELEFONA, PONEKO SAJT I JAVICEMO SE ILI POSLACEMO VAM NA SAJT I NISTA....I KAKO ONDA ONI MISLE DA JA IMAM POVERENJA I DA KRENEM S NJIMA NA IKAKAV PUT.
A ZELIM DA PUTUJEM I VOLIM DA PUTUJEM...ALI KAKO TO DA NEMAJU NEKE INFORMACIJE O DESTINACIJI. NARAVNO DA CE NAM TREBATI JOS INFORMACIJA...NE ZNAM MOZDA SAM U KRIVU... ALI NIJE MI JASNO NJIHOVO PONASANJE. POGOTOVU STO TAMO IMAJU SVOJE PREDSAVNIKE KOJI ZIVE TAMO I DOCEKUJU TURISTE A NE MOGU KOD NJIH DA SE RASPITAJU ZA STVARI KOJE NAS ZANIMAJU???

Sladjo tu ste ti i Borketa potpuno u pravu. To je malo neodgovorno. I meni se to desava. Sta je pravi razlog ne znam, mozda su zauzeti poslom pa zaborave...ali onda ne bi trebalo da obecaju nego nazovite kasnije, ili vec nesto da smisle. Da ne pricam o tome da svi imaju iste destinacije i iste gradove. Evo recimo mene zanima Tunis ali svi rade samo one gradove gde sam cula da ima puno meduza. Niko ne radi one juzno gde je more mnogo bolje a i mesta su bolja. Mogu da zamislim kakav je tek problem Vama koje zelite da idete tamo gde vidim da se odavde retko ide u Maroko, kada ove destinacije sto rade preko cele godine ne znaju ljudski da objasne.
Ne znam da li ovo citaju ljudi koji se bave turizmom ili koji rade u agencijama ili ih je bas briga za nase misljenje?????

Sladjo lepe vesti !!!!! Nasla sam u najnovijoj Gloriji agenciju koja se bavi turizmom na potpuno drugaciji nacin. Znaci i pojedinacno mozes da ides samo kazes kuda bi i koliko dana i oni ti to organizuju. Evo ti sajt pa pogledaj sama a tu ces vec naci i njihove telefone pa vidi koliko to sve kosta i kako to ide kod njih.
Ja sam sa njima razgovarala na proslom sajmu turizma i rekli su mi upravo to samo kazes datum od kad do kad i kuda i kakav hotel znaci sve tvoje zelje i oni ti nadju bas to.
Ja se nisam usudila jer pretpostavljam da je to sve i mnogo skuplje od organizovanog putovanja. A mozda i nije...na kraju krajeva nista ne kosta da pitas..naravno ako si jos zainteresovana. Evo sajt pa pokusaj:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back