TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ginjasvinja:
Agencija Ponte, u Birčaninovoj, kakva su vaša iskustva? Meni se čini da su povoljni što se tiče Grčke, ali da li su i pouzdani?

Evo svežih informacija. Ponude koje stoje na net-u nemaju veze sa onim ponudama koje dobijate kad odete tamo lično. Mja sestra juče išla, dali joj ponudu, rekla bih da je Jolly-jeva.
E, da, i rekoše joj u Relax-u da je skoro sve rezervisano za drugu polovinu jula kad ona hoće da ide! Meni je ovo nekako neverovatno. Pa nije to letovanje džabe? Šta vi mislite, da li je stvarno sve popunjeno ili agencije blefiraju kako bi privukle što više ljudi?

ginjasvinja:
Meni je ovo nekako neverovatno. Pa nije to letovanje džabe? Šta vi mislite, da li je stvarno sve popunjeno ili agencije blefiraju kako bi privukle što više ljudi?

Mislim da uglavnom ne blefiraju, pa njima je u interesu da prodaju aranzmane. Nas je zena iz agencije (organizuje nam vec trece letovanje!) nazvala jos pre tri nedelje da dodjemo i pogledamo sta ima povoljno, jer kaze da se najvise prodaju aranzmani za Grcku. Pogotovo sto smo mi trazili neki apartman na 15 dana, a takvih je relativno malo u periodu kada nama odgovara. Tako smo letovanje u julu veoma rano rezervisali.
A generalno, i dalje se najpre prodaju najskuplje i najjeftinije destinacije..

Znam, ali sam i ranijih godina letovala preko agencija pa nije bila neka frka u maju rezervisati letovanje u julu. Ja sad hocu da idem na more krajem avgusta i ispada da već treba da rezervišem, a nemam pojma kada ću imati odmor :?
I još ovo, na net-u nađem ponudu koja mi odgovara i koja je navodno ažurna tj. sveža a kad odeš tamo ono nema veze sa tim.Bzvz :?:

Ovako,ako uzmemo u obzir da aranzman za 10 dana u cetvorokrevetnom apartmanu kosta 144 eura od 10.09.za mene to je vise nego odlicna cena tako da ti ja nisam od onih koji ce hvaliti ili kukati na smestaj.Jednostavno za taj novac ne mozes biti u nekom selu kod Kosjerica koje se bavi seoskim turizmom.
Nesto sam nervozna od jutros,pa izvinite.Elem,od plaze apartman je udaljem 150 m.Nalazi se na samom izlazu iz Potosa prema Limenariji.Gazda kuce je Nemac koliko sam ja skontala.Mana smestaje je sto su u kuci sve Srbi,koji malo jace treskaju vratima po celu noc,trce niz stepenice,pustaju glasnu muziku..ali dobro,sve se da izdrzati,jednostavno takva je smena bila.Nas je troje i mi uzimamo taj app sa 2 sobe,jer je bas lep,ima 2 terase velike prilicno sa tendom,terase su jedna sa pogledom na more,druga na ulicu.Ispred kuce je parking.Sve je uredno i jednostavno ja nemam zamerki.Agencija nista spektakularno,isli smo sopstvenim prevozom,mi njima novac-oni nama vaucer.

Ali, evo, ako je nekome dosadno kao i meni...

Aheron www.aheron.co.yu
Albagraeca www.albagraeca.co.yu
Argus www.argus.co.yu
Astra travel www.astratravel.co.yu
Atlantic www.atlantic.co.yu
Ave tours www.ave.co.yu
Azur www.azur.co.yu
Belvi www.belvi-travel.co.yu
Conte www.conte.co.yu
Delfin travel www.delfintravel.co.yu
Eta turs www.etaturs.co.yu
EuroJet www.eurojet.co.yu
Falcon www.falcontravel.co.yu
Fantast tours www.fantasttourist.co.yu
Filip Travel www.filip.co.yu
Filbula Travel www.fibula.co.yu
Follow Me www.followme.co.yu
Fudeks www.fudekstravel.co.yu
Global Metropoliten www.metropoliten.com
GPR International www.gprinternational.co.yu
Holiday www.holiday.co.yu
Interturs www.intertours.co.yu
Ivan travel www.ivantravel.co.yu
Jolly www.jolly.co.yu
JUTA www.yuta.co.yu
Kalodoukas www.kalodoukas.co.yu
Kim Travel www.kimtravel.co.yu
Kompas NS www.kompasnovisad.co.yu
Kontiki www.kontiki.co.yu
Matico www.matico.co.yu
Monix www.monix.co.yu
Odeon www.odeon.co.yu
Oktopod www.oktopod.co.yu
Panorama www.panorama.co.yu
Perla www.perlaturs.com
Planum Turs www.planumtours.com
Plus tours www.plustours.co.yu
Ponte Travel www.ponte.co.yu
PostTurs www.posttours.co.yu
Prestige SB www.prestigetravel.co.yu
Putnik www.putnik.co.yu
Rekreaturs www.recreatours.co.yu
Relax www.relax-international.com
Rondo www.rondo.co.yu
Rotema www.rotema.co.yu
Sabra www.sabra.co.yu
Spirit travel www.spirittravel.co.yu
Stella Maris www.stella-maris.co.yu
Tim Travel www.timtravel.co.yu
Tomas www.tomas.co.yu
Top Travel www.toptravel.co.yu
Travelhouse www.travelhouse.co.yu
Travelland www.travelland.co.yu
Unis Tours www.unistours.co.yu
Versus www.versus.co.yu

Tesko je ugoditi svakome u grupi.
Zato postoje i individualna putovanja, pa ko voli nek izvoli. Pripremite 1000-5000 evra i sve vam bude prilagodjeno.
Kada idete u grupi morate biti spremni na kompromise. A siguran sam da ce se na ovoj stranici pobuniti bar 100 ljudi nezadovoljnih brzinom autobusa, manjkom escajga, "kradjom dana" na avionskom prevozu... Iako je sve to redovna pojava koja semože ili ne može ispraviti.

nažalost ne spadamo u kategoriju putnika kojima je to elementarna kultura da svake godine negde odu (samo iz materijalnih razloga), ali nadamo se boljem!
Osmeh na lice i uživajte u svakom danu, pogotovo onom na nekom lepom mestu!

Uvek sam za Argus..sa njima bila u Tunisu i Egiptu..I oba puta je bilo vise nego odlicno..
Vodici odlicni,organizacija na visokom nivou...
Kon tiki je cini mi se izvikan,postao je maltene sinonim za putovanja kod nas ali sam od vise prijatelja-iskusnih putnika-cula veoma losa iskustva..
Moja mama je sa njima bila na Tajlandu 2 puta,jednom je bilo ok a sledece godine su dobili sobe iznad kuhinje hotela :roll: na terasu nisu mogli ni da privire od odvratnih mirisa,a agencija nije uspela da im zameni sobe..to ipak govori o njihovom kredibilitetu...Cena aranzmana je bila povisoka...

OOOO koliko puta mi se desilo sa kontikijem da platim debelo a dobijem bedni smestaj , najgori u hotelu. Mislim da ni jedne godine nismo smesteni kako valja svaki put smo se bunili ...vec mi je dodijao taj tretman.

Uvek , ali uvek platimo skup aranzman bas da bi uzivali ko ljudi , al ne ..tu je kontiki da u startu nesto zezne...

I da ne duzim...to sto je neko velika agencija i sto radi toliko godina ne znaci da ce se sa njima sjajno. U prilog tome evo i najsvezije informacije ...kontiki jos nema kataloge za leto za tursku...a ja sam vec odavno uplatila sebi letovanje...u drugoj agenciji ovoga puta ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back