Kompas KG:
pustim preko subagenta upit da li u hotelu ima mesta i ne budem lenj, pa navedem u napomeni da soba treba da ima pogled na more (pošto u njihovom katalogu piše da SVE sobe imaju pogled na more). kažu oni ima mesta ali je pogled na baštu i kako očekuju uplatu. ja sav u čudu, kakva bre uplata, hteo sam da vidim jel ima mesta i da mi proverite navode iz kataloga. kažu oni, kao mi automatski ako ima mesta smatramo to rezervacijom!!?? ne budem lenj, pa se zakačim da pogledam recenzije hotela, kad ono neki nemci i englezi pisali te stare sobe, te stara kupatila, smrdi kanalizacija... na drugom mestu nađem kako je DEO hotela rekonstruisan prošle godine, i odma se setim crnogorske fore, te hotel deo A, te deo B itd. Posle nađem kolegu iz firme koji je bio prošle godine i kaže njegova soba bila odlična, ali je imala pogled na more - jedino što je on bukiro direktno preko neta i soba je koštala 52E PP, a ova moja je 36E. Kada povežete te tri stvari, čini se da nije sve čisto...malo vaćarenja, pa ako prođe, prođe... radi se o hotelu Lagomandra, pa ako neko ima info, bio bi zahvalan. I da, ne dajte da Vas zavaraju fotke sa zvaničnih sajtova...