TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Tursku osim Argusa specijalizovao se i LUI TRAVEL preko koga sam putovala dve godine u Kusadasi i sve je bilo odlicno!!!!

LUI travel nikome ne bih preporucila! :x
2004. smo suprug i ja preko njih isli u Bugarsku. Kada smo stigli videli smo da se, hotel koji smo rezervisali renovira, zasta agencija nije znala (?!) i ponudili su nam da umesto da odemo u rezervisani hotel, predjemo u bungalove! To je bilo u 11:30h, po neverovatnom pljusku. :-x
Posto nismo pristali na bumgalove -bilo je nas sedmoro prijavljeno za taj hotel- agencijski predstavnik nas je zamolila da prebace ostale putnike iz autobusa u njihove hotele pa ce se vratiti po nas. :-?
Cekali smo ih do 19h i naravno nisu se pojavili. Sami smo se snalazili za smestaj koji smo morali da doplatimo, pa smo umesto u mestu Cajka zavrsili u mestu Balcik, 30km dalje koje ima plazu 10x10m i koje je u stvari luka!!! Agencijin odgovor na sve to je da smo sami krivi! :?:
Bili smo u nepoznatoj zemlji, bez mogucnosti da promenimo novac u lokalni i da pozovemo bilo koga od nasih da nam pomogne. Agencija se nije ni izvinila za sve to!
S obzirom na to da radim u turizmu, od pouzdanih agencija bih mogla da preporucim Kontiki, Argus i Jolly. Za sve ostale trebalo bi da se raspitate.
Ali Lui travel ne bih savetovala ni u kom slucaju...

ginjasvinja:
KOnacno sam se odlucila i rezervisala: "Filip Travel", Krf, apartmani Kaloudis.Jel' putovao neko ranije sa Filipom?

prosle godine smo u predsezoni kraj aprla,pocetak maja preko filip travel isli u neos marmaras.

nikad vise!

mi smo organizovali grupu, njihov je bio smestaj i prevoz.

pocevsi od autobusa - u ponudi je stajao bus na sprat, klimatizovan, lux, a na dogovoreno msto je stigao krs sa krpljenim krovom u stanju raspadanja. obrazlozenje je bilo da se busu koji je ponudjen pokvario menjac..pa bolje da prihvatimo zamenu kako ne bi gubili vreme..

a kakav prevoz, takav i smestaj!!!

iznajmili smo preko njih dve kuce. dobili smo grka gazdu koji je isao i gasio sijalice kako je neko upali.prljavu posteljinu i neprane cebice.
posto je nocu bilo hladno insistirali smo da nam donese jos jedno cebe.
dobili smo ga. sa sve izmetom njegovog kucnog ljubimca.

filip travel - nikad vise!!!

e. gnjilasvinjo.......reko', aj baš da pitam ove sa agencija kakva je agencija manga trip...kad ono...od ovolikog spiska nemaš ih na listi.......oni se reklamiraju kao strip...kad vidiš materijal...misliš strip, a u stvari turistička agencija...imaju nevidjeno niske cene putovanja, smeštaja, zanimljive destinacije....uglavnom gradovi zap. evrope...........
da li je neko čuo za njih ili išao na put sa manga tripom? ( :

Mi smo bili pre dve godine sa Filip travelom baš u tim apartmanima na Krfu i nismo imali primedbi. Na aerodromu su imali svoj šalter gde su nam delili vaučere i avionske karte, Kaludis apartmani su sasvim OK. Jedan je od retkih apartmanskih smeštaja u Dasiji koji je ispod magistrale, a čula sam da su ih od pre dve godine i renovirali. Imali su sve vreme na Krfu vodiča koji nam je bio na usluzi, doduše, nije znao baš na sva pitanja da nam odgovori, ali sve u svemu, bilo je OK.

Isla sa tom agencijom u Istanbul i ne bih vise nigde isla sa njima.Prilicno neorganizovani, neupuceni, nisu ispostovane stvari iz programa putovanja.....Sto ne znaci da se kad stignes tamo ne mozes lepo sama organizovati, kao sto sam i ja uradila,tako da nisam dozvolila da mi upropaste putovanje....... :) ......Ispostovali su deo koji se tice smestaja, ako ti to nesto moze pomoci u donosenju odluke, ali je zato putovanje autobusom trajalo beskonacno dugo.Autobus je zaista bio dobar, udoban.....

Autobus-na tamo smo krenuli usred dana po paklenoj vrucini a ladno je ostalo GREJANJE u busu od prethodne noci kad su se ljudi iz bugarske vracali u srbiju pa im je bilo hladno,zato smo mi pocrkali jer su zaboravili da ga iskljuce!!!!!!!
U toku voznje se odvalio pod,znaci ko u filmu Speed tako smo imali rupu u podu neko vreme!!!
Po povratku smo svi iskisli 15 minuta cekajuci na stanici bus po najgoroj provali oblaka i sad tako mokri umesto da budemo po nekom grejanju a putovali smo nocu,nama je vozac ukljucio ventilaciju i svi smo se posmrzavali!!!!
Tamo smo imali smestaj koji smo platili preko nase agencije 13 e noc po osobi i nismo imali vode a i vodokotlic je bio pokvaren i vlasnik vile je samo slegao ramenima danima,a klinci koji su bez agencije placali 5 e jer su banuli tamo imali su brdo brdo vode i nikakve probleme,mi smo molili da nam se popravi vodokotlic daaanima,mislim stvarno...
Eto to je recimo deo mojih utisaka..

Evo da podelim i sa vama moje najnovije dogadjaje na ovu temu.
Zove me juce zena iz agencije , pita dal bi ucinila uslugu nekoj porodici i pristala da mi moje dete sedi u krilu do Antalije . Nasla sam se u prvi mah zbunjena pa reko ajde ...I zahvali mi se zena i zadovoljna ode. Te se meni pocnu paliti lampice...

Jedna po jedna . Zovnem muza , konsultujem se , kaze nece ni da cuje da drzi dete u krilu dva sata , zbog nekog . Na kraju krajeva sve smo na vreme i pre vremena platili , sto bi sad mi cinili uslugu onima koji to obavljaju psle nas.

Moram da priznam mudar mi je bio muz, mudriji od mene .Te ja lepo okrenem agenciju i kazem da od dogovora ipak nema nista . I da nadju enkog drugog za to. Opet ljubazno sluzbenica mi saopsti da je i to ok , rastasmo se mi tj prekinusmo vezu kao da nista nije ni bilo.

Sad se mislim ...pa ko je ovde lud ???
Dal je moje dete najmanje u avionu pa im je otud pala na pamet ta "genijalna" ideja ili ja delujem kao dobra dusa.

Sad strepim po malo da se to ipak ne desi, nekako ne bi volela da vec na aerodromu pravim skandal. Nadam se da ce proci ok... Inace ...bice svasta .

Da znate da sam se malo smorila oko svega .

Nekad i od njega nesto mudro dodje :)

Aranzman je papren , i stvarno mi nije jasno kome ke pala ta ideja da pamet da zovu i to pitaju. Prosto mi nije jasno zasto bi bilo ko u tom avionu ustupio svoje mesto nekom. Pa nije to bus , j.bote!!!

Nekad mi se cini da ovde i dalje sve funkcionise po principu : ajd pa probam pa ako upali ,upali, ako i ne ...pa nema veze...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back