Bezimeni77
Primećen član
- Poruka
- 573
malaleni:Mirka ŠizikaIskreno ti preporučujem da razmisliš i o Kontikiju ove godine, i njih i Jolly Travel su kupili hrvati ADRIA , i sve je otišlo do đavola...![]()
Ja sam tako uplatila rezervaciju preko Jolly-ja kontam agencija ima reputaciju, sedela lice u lice i rekla šta hoću i oni potvrdili, ja posle da uplatim ceo aranžman i ponovo da proverim , kad ono nije ono što su rekli, a i sa Kontikijem je od prošle godine nastao haos, tako da to više nisu iste agencije.
E sad je izašao zakon kojim se sve tur. agencije moraju osigurati, pa ako te zeznu osiguravajuća kuća plati po zahtevu za nadoknadu, ali kad će to stupiti na snagu ko zna.
Šta ste imali u planu za ovo leto..?
Ja sam na kraju morala da uplatim preko Perle , mada sam i po pitanju njih skeptična , ali sad sve do detalja istražujem i tražila sam i slike apartmana i sve , jer su prve koje su mi pokazali, skontala ja, nije to ista terasa , bile od druge vile.
Ne znam šta reći, osim da samo kod nas to do te mere izgleda kao horor film uglavnom.
Sretno![]()
Nisam siguran da su Hrvati kupili Jolly i Kontiki. Mislim da je to dezinformacija. Hrvati su od Slovenaca preuzeli relax, koliko ja imam informaciju.
Perla je jako profesionalna po pitanju predstavljanja smestajnih kapaciteta i svi koji su putovali preko njih su ih pohvalili, bar meni.
Nemojte bas da cepidlacite, greske se dogadjaju, nije sve uvek namerno kako mi dozivljavamo.
Jos Jednom, letovanje treba da shvatimo kao nesto lepo, a ne kao horor,
ZATO, OSMEH NA LICE...