A šta kažete za perlu razmišljam o tasosu preko njih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Objektivno, teško da će ti neko kroz prste progledati, jer je ipak dete od četiri godine krupnije i teško da će ti dopustiti da ti sedi u krilu. No, sve treba pitati... Ako im prodaja ne krene dobro (mada čisto sumnjam), pitanje je da li možda neće imati računicu da vas puste jer ipak zarađuju i na vaše dve avionske karte. Opet prošle godine, drugi ortak sa dvoje klinaca (prvo dete 5, drugo koji mesec preko 2) oće Kalodukasom na krit, al mu jezivo mnogo 2 soma za komplet. Ja mu kažem "pitaj ti njih da malecka leti za dž, nema šanse da te odbiju, plaćaš im bre tri avionske karte i hotel, već oni imaju lepu računicu na tebi". I tako i bi, malecka uredno letela po ceni do 2 god. Što se Kontikija tiče, oni su jedini koji primenjuju uslove srpskih hotela (dete 2-12 god, na dodatnom ležaju 70% cene). Ko otvori bilo koji katalog, i pogleda uslove većine hotela u Grčkoj, recimo Halkidiki, gotovo nigde neće naći da dete do 12 god nešto plaća. Nisam letovao preko njih, tako da nemam ništa protiv, ali dok je ljudi spremnih da plate njihov marketing, uvek će biti najjači sa cenama. Uperedite recimo njihove aparmane Elpida na Krfu koje su radili pre dve godine (16E noć) sa recimo Filipovim Kaloudisom ili Aleksandrom (13E)... Razlika u klasi na strani Filipa, ali Kontiki je to...Mirka šizika:Dobro ajd sad nek mi neko kaze jel moze i dete od 4 godine da se prosvercuje bez placanja te avionske karte kod Matika. Prosle godine sam izricito trazila od kontikija da ne placam tu kartu za dete od tri godine jer je dete kao nemirno i nismo mogli da je skrasimo na jednom mestu ( sto nije bas 100 % istina al sta kontiki zna ) i nisu dopustili. Kao jat ne dozvoljava to. Sad me zanima kakve su nam sanse da se ove godine provucemo, bez tih 200 evrica koje treba platiti....
deki011:Na kraju hteo bih reci da nije lako generalizovati i reci-ova agencija je apsolutno losa a ova odlicna-jednostavno greske se svima desavaju...