TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
osim ako ste uplatili po nekom First minute popustu, može da se desi da je uplaćeni novac nepovratan. Ja sam imao taj slučaj pre dve god. za Tursku, uplatio sam u februaru, a posle sam zbog nekih porodičnih problema morao da odustanem ( mesec i po pre puta ) i nis mogli da mi vrate novac, jer sam u tom ranom bukingu ostvario popriličan popust , a uslov je bio i da se novac 30% ne vraća. Na kraju sam ipak morao da odem da mi ne bi propalo, jer čak i drugi neko umesto mene ne bi mogao da ide ....nadam se da nije to slučaj kod vas.Pozdrav.

Krajem aprila sam bila u Amsterdamu preko Viva travel agencije. Nisam citala sve prethodne komentare tako da ne znam da li je vec neko podelio iskustva o njima, ali u svakom slucaju da podelim ja svoja. U sustini agencija nije losa, ne uzimajuci u obzir da je vise od 90% putnika tada imalo negativne komentare. Kritike za autobus kojim smo putovali bile su mnogobrojne (toliko da su putnici poceli da se zale na buku u zadnjem delu a da jos nismo ni stigli do granicnog prelaza), bio je i manje udoban a nocu je bilo hladno. Kršina, ali smo nekako uspeli da njime proputujemo pola Evrope. Da, vodic je bio veoma neprofesionalan, da ne govorim kako osobe na tom radnom mestu treba da znaju bar neke osnovne istorijske (ali i gramaticke) cinjenice. ;) Sve u svemu, ostalo su ispostovali. :per: Najbolje je da sami isplanirate putovanje, sta cete obici i ostalo,a da ne zavisite od vodica nadajuci se da ce vam on mnogo pomoci (bar sto se tice mog iskustva vezanim za ovu agenciju). To je sve. Pozdrav svima!:D

Evo da vam se pohvalim juce sam se vratio iz grcke i odlicno sam se proveo. Bio sam u Haniotiju, vreme predivno, more sjajno, voda je bila kao iz bojlera :D pa se nisam bas mogao mnogo rashladiti ali bilo je predivno. Agencija sa kojom sam ja isao je Barcino travel. Prvi put letujem sa njima, uglavnom sam isao sa Argusom ali drug mi je rekao da probam sa njima jer su imali neki povoljan last minute aranzman pa sam se za male pare prelepo proveo. Ljudi iz agencije su ok sve je ispostovano a najvise mi se dopalo sto su autobusi dobri i klima super radi i na spratu sto nije slucaj sa Argusovim autobusima. Inace Hanioti je predivno mesto koje preporucujem svima a posebno mladjima! pozz

Oprez!Turisticka agencija I LOVE ITALY iz Beograda je prevarantska agencija!!!
Nakon uredno placenog aranzmana,dali su mi pogresne instrukcije kako i kad da stignem do mesta polaska,i nakon juranjave do granice ,nisu hteli da nas sacekaju presli su u Hrvatsku i morali smo da se vratimo kuci.Pare su naravno uzeli i jos smo mi ispali krivi!Lazovi i prevaranti!!!

Ja se baš ne bih složio sa Vama, jer sam upravio bio jedan od putnika na ovom zaista dobro organizovanom putovanju.Ne slažem se pre svega sa izjavom da Vas niko nije čekao, jer je autobus bio na ugovorenom mestu i čekao vas više od sat vremena, pa je posle nekoliko razgovora telefonom sa vama , vodič nastavio put , da bi vas ponovo čekali pre prvog graničnog prelaza još 2 sata, gde smo mi kao putnici bili i više nego tolerantni, jer smo i mi uredno platili aranžman i svi došli na ugovoreno mesto polaska u dogovoreno vreme. Koliko sam čuo, tebalo je da vas autobus pokupi na naplatnoj rampi, ali ne kod Novog Sada kako ste vi razumeli, jer, logično, nema nikakve potrebe ići preko N.sada za Hrvatsku, tj. Italiju.
Naše putovanje je bilo sjajno, smeštaj veoma dobar, hoteli 3* i 4*, vodič mlad,ali vrlo sposoban i simpatičan, a posebno bih istakao to da je troje putnika slavilo rodjendan za vreme boravka na tom putovanju, i da im je agencija kupila poklon i vodič im je to uručio, a celu grupu je vodio na kafu u Veneciji , što je potpuno neočekivan i vrlo prijatan gest od strane jedne agencije. Možda nisu poznati, i to im je mana, ali kroz ovo putovanje smo stekli poverenje koje ćemo im opet ukazati mojaporodica i ja, ako ne ove, onda već sledeće godine.

Da li je neko letovao ove godine sa Aqua travel-om iz Beograda? Kakvi su vasi utisci?

Ja sam letovala 3-4 puta preko njih, poslednji put 2008. u Bugarsku, i skroz su mi bili ok, sve što je dogovoreno je ispoštovano. E sad, ja nisam imala nikakve specijalne zahteve i prohteve, dovoljno mi je da bude onako kako smo se dogovorili, malo stvari prepuštam slučaju nego se sve setim da pitam i da budem o svemu obaveštena unapred što vidim da nemaju mnogi putnici, pa su im posle predtsavnici agencije krivi...

Zaista, da li neki ima nekakvo iskustvo sa ovom agencijom?
Imaju jako povoljne aranzmane za Egipat i ono sto je najbitnije ne leti se JATom vec Memphis Air-om (sto je bolja varijanta, probao sam)

Kako je MA bolja varijanta kad pravi gotovo na svakom letu uzasna zakasnjenja koja uzimaju 1 dan od aranzmana? Ljudi koji za EG putuju ovim avio prevoznikom su totalno razocarani i iznervirani.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back