Oprez!Turisticka agencija I LOVE ITALY iz Beograda je prevarantska agencija!!!
Nakon uredno placenog aranzmana,dali su mi pogresne instrukcije kako i kad da stignem do mesta polaska,i nakon juranjave do granice ,nisu hteli da nas sacekaju presli su u Hrvatsku i morali smo da se vratimo kuci.Pare su naravno uzeli i jos smo mi ispali krivi!Lazovi i prevaranti!!!
Ja se baš ne bih složio sa Vama, jer sam upravio bio jedan od putnika na ovom zaista dobro organizovanom putovanju.Ne slažem se pre svega sa izjavom da Vas niko nije čekao, jer je autobus bio na ugovorenom mestu i čekao vas više od sat vremena, pa je posle nekoliko razgovora telefonom sa vama , vodič nastavio put , da bi vas ponovo čekali pre prvog graničnog prelaza još 2 sata, gde smo mi kao putnici bili i više nego tolerantni, jer smo i mi uredno platili aranžman i svi došli na ugovoreno mesto polaska u dogovoreno vreme. Koliko sam čuo, tebalo je da vas autobus pokupi na naplatnoj rampi, ali ne kod Novog Sada kako ste vi razumeli, jer, logično, nema nikakve potrebe ići preko N.sada za Hrvatsku, tj. Italiju.
Naše putovanje je bilo sjajno, smeštaj veoma dobar, hoteli 3* i 4*, vodič mlad,ali vrlo sposoban i simpatičan, a posebno bih istakao to da je troje putnika slavilo rodjendan za vreme boravka na tom putovanju, i da im je agencija kupila poklon i vodič im je to uručio, a celu grupu je vodio na kafu u Veneciji , što je potpuno neočekivan i vrlo prijatan gest od strane jedne agencije. Možda nisu poznati, i to im je mana, ali kroz ovo putovanje smo stekli poverenje koje ćemo im opet ukazati mojaporodica i ja, ako ne ove, onda već sledeće godine.