Najpametnije je koristiti usluge turisticke agencije po preporukama prijatelja, bez obzira da li se agencija reklamira ili ne. Reklama nije sve - moze i da vara veoma!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Agencija SUNLINE- savrseno! Bila sam u Tunisu u oktobru i prezadovoljna sam. organizovani su odlicno, profesionalni, ljubazni, usluzni. Svaka pohvala, a jeftiniji od drugih.
Htela bi da pitam, da li je rano da recimo sad odem u agenciju i uzmem na neke rate da uplacujem putovanje koje planiram negde u junu,julu?
Nemam platu, pa ne mogu kredit dobiti, zato sam htela unapred da pocnem rate da uplacujem od dzeparca, pa da do putovanja vec isplatim. Da li agencije daju takve mogucnosti? I da li je prerano?
Najbolja agEncija jE KON-TIKI
Htela bi da pitam, da li je rano da recimo sad odem u agenciju i uzmem na neke rate da uplacujem putovanje koje planiram negde u junu,julu?
Nemam platu, pa ne mogu kredit dobiti, zato sam htela unapred da pocnem rate da uplacujem od dzeparca, pa da do putovanja vec isplatim. Da li agencije daju takve mogucnosti? I da li je prerano?
A neko iskustvo sa Tomas Travelom?
unapred hvala...
A neko iskustvo sa Tomas Travelom?
unapred hvala...
И ја имам добра искуства са том агенцијом