TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve pohvale za, po meni najbolju ageciju u Srbiji Argus turs. Putujem sa njima već nekoliko godina. Provela sam fantasticna letovanja na Tasosu, Krfu, u Pargi, u Suncevom bregu, a letos i na Zakntosu. Ovo poslednje letovanje bih posebno izdvojila zbog novcanih povoljnosti. Platila sam jedan termin a na drugi (sledeci koji je sledio) dobila novcano umanjenje u iznosu od 65 eura. Tako da sam bila na Zakintosu, u Laganasu od 1. juna do 20.juna za ceih 173 eura (uracunat put, smestaj i osiguranje. Sta da kazem sem da to može samo Argus!!! Busevi su novi, vodici spremni uvek da pomognua a mestaj super. Svima ih preporucujem.
Zelim da pohvalim i Planu turs koja je za mene iznenađenje u pozitivnom smislu. Provela sam 3 dana u Budimpesti tokom novembra. Vodic je obrazovan, dostupan svima neprekidno. Hotel Atlas je u samom centru, kao da ste smesteni na Slaviji, klopa odlicna. Aranzman je podrazumevao obilazak kulturno istorijskih znamenitosti kao i modernih ulica,bulevara, tržnih centara... Plovidba Dunavom uz sveće i sampanjac sa pogledom na pompezno osvetnjenu zgradu Parlamenta, Ribarske bastione, Citadelu i muziku Štrausa bila je doživljaj koji svima preporučujem. Cena 2 noći sa doručkom i usluga vodiča je jako povoljna. Pogledajte plane turs sajt jer rade tu turu za Novu godinu pa ce te mozda pronaći nešto što vam odgovara.Sve pohvale za vodiča Peđu.
Uskoro putujem u Bratislavu, Prag i Dezden preko Calipso tursa. O njima cu zboriti kad se vratim. Srećno putešestvije svima koji negde kreću.

Bilo bi neophodno da agencije prilikom prodaje aranzmana imaju podatke kakav je hotel u pitanju a narocito o hotelima sa 4 zvezdice.Ja sam sa drugaricom kod ,,Argusa"uplatila hotel Roma u Hurgadi sa 4 zvezdice od 15.11.do 25.11.2010, po meni to nije hotel ni za 3 zvezdice. Svi smo imali dosta neprijatnosti: morali smo po sat vremena i vise da cekamo na peskire na plazi, posteljina se nije menjala nikako,prljave peskire nisu menjali,samo kad sam ih ponekad videla i insistirala da nisu promenili peskire dobila bih ciste.U ovom hotelu je samo recepcija (izgled hola) za cetiri zvezdice.Vodic se pojavio samo prvog dana i na nase primedbe je odgovorio da je to malte ne normalno u Egiptu.Posto sam ja vec ovo peti put bila u Egiptu i u hotelima sa manje zvezdica tacnije bas u Hurgadi hotel Sea Garden je mnogo cistiji i bolja hrana i ako ima manje zvezdica.

Kao što napisah pisaću o Calipso Tursu kada se vratim sa putovanja. Jednom rečju fantastična organizacija puta. Bila sam smeštena u super hotelu Slavija, samo nekoliko minuta metroom od centra. Kako sam ja shvatila vlasnik je Čeh i agencija je internacionalnog karaktera u smislu da imaju predstavništa i u drugim evropskim gradovima. Definitivno imaju najbolju ponudu ovde kod nas u odnosu na druge agencije kada je Prag u pitanju. Komletan aranžman mene je koštao 144 eura ( prevoz, četiri noći sa doručkom, poseta Bratislavi, celodnevni izlet u Drezden, degustacija Beherovke u busu i usluge fantastičnih vodiča). Osnovni aranžman košta 99 eura, bez posete Drezdenu jer je to fakultativni izlet i košta 30 eura. Osiguranje je oko 4 eura, i mene je koštao put iz kg-a do bg-a 10 eura. Tako da sam se za male pare divno provela. Preporučujem ih svima. Čelog januara i februara rade polaske svakog utorka. Lep provod želim svima koji se odluče za Prag preko Calipsa.

Agencija SUNLINE- savrseno! Bila sam u Tunisu u oktobru i prezadovoljna sam. organizovani su odlicno, profesionalni, ljubazni, usluzni. Svaka pohvala, a jeftiniji od drugih.

Slazem se super je sunline, i pored nih bih preporucio i Kub, preko te turisticke agencije preko koje sam takodje isao i prezadovoljan sam bio uslugom i ljubaznoscu vodica

Htela bi da pitam, da li je rano da recimo sad odem u agenciju i uzmem na neke rate da uplacujem putovanje koje planiram negde u junu,julu?
Nemam platu, pa ne mogu kredit dobiti, zato sam htela unapred da pocnem rate da uplacujem od dzeparca, pa da do putovanja vec isplatim. Da li agencije daju takve mogucnosti? I da li je prerano?

Nije rano, jer sve ozbiljnije agencije najkasnije do kraja januara izlaze sa ponudama za proleće i leto.

Htela bi da pitam, da li je rano da recimo sad odem u agenciju i uzmem na neke rate da uplacujem putovanje koje planiram negde u junu,julu?
Nemam platu, pa ne mogu kredit dobiti, zato sam htela unapred da pocnem rate da uplacujem od dzeparca, pa da do putovanja vec isplatim. Da li agencije daju takve mogucnosti? I da li je prerano?

Nije ti rano, ja sam vec uplatila 30 % za aranzman u junu. Na ime rezervacije moras uplatiti 30 %, a ostalo mozes svakog meseca po malo, a zadnji deo najkasnije 15 dana pre polaska.

sa Vivom sam slavio Novu 2011 u Pragu. u autobusu sibir u donjem delu, gore sahara. nama 20 iz Novog Sada su rekli da ne mogu da udju u ns i da nas pokupe jer smo jedini iy NS, a na Moll pumpi nas 20 "јединих". vodiči dobri, predusretljivi, program obuhvatan, stigli smo i da se provedemo za Novaka, Prag ima pristupačne cene, restorani, suveniri, kafei, pivnice...zadovoljni...metropola...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back