TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upozorenje kad uplacujete putovanje u jednoj agenciji od druge agencije da obavezno proverite i kod te druge agencije da li stvarno rezervisano da vam se ne bi desilo da dodjete na aerodrom i ne budete na spisku a sve ste uplatili i cak dobili vizu. Ne bih da navodim imena agencija.

Zasto ne navedes imena? Cilj teme je da se razdvoji zito ( hmmm ako ga uoste ima ) od kukolja.

Apartmani Paradise agencije Filip Travel u Argasiju, Zakintos, smešten je u prostoru koji se moze najlakše definisati kao pomoćna prostorija, delimično ukopana u zemlju, mračna, vlažna, nepreporučljiva za duži boravak, odnosno najlakše moze opisati kao prostor smešten u ravni između suterena i podruma. Na slikama koje se pokazuju klijentima u agenciji, jasno se moze videti da su sobe koje se nude na spratu, uredne, čiste, osvetljene i sa izlazom na balkon. Na sajtu agencije Filip Travel je čak netačno i svesno navedeno da su sve sobe u ponudi sa balkonom, sto je cista laz. Apartmani su značajno ruinirani, sa zarđalim spoljnim vodovodnim instalacijama, vidljivim povećim količinama kamenca, zarđalim frižiderom i rešoom.
Frižider je neispravan, praktično neupotrebljiv, iz koga konstantno curi voda koja kvasi čitav “apartmanski” prostor. Ceo prostor je i zbog ove činjenice, kao i činjenice da je ukopan u zemlju, izuzetno vlažan, sa mirisom vlage koji je nepodnošljiv.
Posteljina je vidljivo isflekana masnim flekama. Peškiri su takođe isflekani i iscepani sa rupama. Kanalizacija se izrazito oseća u celom apartmanu, što navodi na zaključak da je kanalizaciona instalacija takođe u jako lošem stanju.

MOJ SAVET JE : NIKAKO NEMOJTE KORISTITI USLUGE AGENCIJE FILIP TRAVEL iz BEOGRADA. Ko ne veruje, mogu poslati slike snimljene u apartmanu i one koje se nalaze na sajtu agencije

ma ekipa je isla da roni i da nam bude lepo - i bilo nam je jer smo tako hteli.

kad to hocu - idem u hotel sa lux smestajem.
ne pravim pitanje ni kad je smestaj pionirski - ako sam sa tim unapred upoznata, al` to onda ima i pionirsku, a ne ful cenu!

filip travel - treba im zabraniti da rade!

Slazem se potpuno.

Ja sam isao sa njima na Zakintos, i bio smesten u najgori apartman ikad.

Apartmani Paradise agencije Filip Travel u Argasiju, Zakintos, smešten je u prostoru koji se moze najlakše definisati kao pomoćna prostorija, delimično ukopana u zemlju, mračna, vlažna, nepreporučljiva za duži boravak, odnosno najlakše moze opisati kao prostor smešten u ravni između suterena i podruma. Na slikama koje se pokazuju klijentima u agenciji, jasno se moze videti da su sobe koje se nude na spratu, uredne, čiste, osvetljene i sa izlazom na balkon. Na sajtu agencije Filip Travel je čak netačno i svesno navedeno da su sve sobe u ponudi sa balkonom. Apartmani su značajno ruinirani, sa zarđalim spoljnim vodovodnim instalacijama, vidljivim povećim količinama kamenca, zarđalim frižiderom i rešoom.
Frižider je neispravan, praktično neupotrebljiv, iz koga konstantno curi voda koja kvasi čitav “apartmanski” prostor. Ceo prostor je i zbog ove činjenice, kao i činjenice da je ukopan u zemlju, izuzetno vlažan, sa mirisom vlage koji je nepodnošljiv.
Posteljina je vidljivo isflekana masnim flekama. Peškiri su takođe isflekani i iscepani sa rupama. Kanalizacija se izrazito oseća u celom apartmanu, što navodi na zaključak da je kanalizaciona instalacija takođe u jako lošem stanju.

MOJ SAVET JE : NIKAKO NEMOJTE KORISTITI USLUGE AGENCIJE FILIP TRAVEL i BEOGRADA.

Ne znam koja je najbolja, ali znam koja je NAJGORA turisticka agencija...a potrudicu se da i Vama objasnim zasto! Rec je o LUI TRAVEL agenciji iz Beograda...
Juce sam stigla sa Zakintosa u njihovom aranzmanu i jos uvek se oporavljam od soka koji smo doziveli! Za povratak u Srbiju su nam poslali stari, pokvareni autobus u koji nismo mogli da se popakujemo, jer je bio evidentno manji od autobusa kojim smo dosli... Donji sprat je bio preplavljen koferima, ljudi nisu mogli da disu. Jedan decko nije imao sediste, pa je bilo predvidjeno da STOJI 24h, ili sedi na podu...on se odlucio za ovo drugo, a pridruzila mu se i vodic, kao i jedan vozac...Nakon par sati voznje bus je poceo da prokisnjava, a u 1h posle ponoci je poceo da se dimi....Uprkos upozoravanju nisu obratili paznju na to, govorili su da je to zbog klime( koja nam je takodje duvala non-stop iako je bilo hladno)...Nakon sat vremena, dim je postao nepodnosljiv i poceli smo da se gusimo...Vecina ljudi je spavala, a dim ih je jos vise uspavljivao...Jedva nekako smo dozvali vozaca da zaustavi autobus, i svi se gurali prema vratima, koja su bila preplavljena koferima... Na svu srecu svi smo uspeli da izadjemo bez povreda...osim psihickih!!!! 13h smo cekali drugi autobus iz BG, u basti jednog "restorana" jer nam nisu dali da sedimo unutra....Ljudi su bili bez para, gladni, zedni, smrznuti.....Kad je stigao autobus, vlasnik agencije koji ga je dovezao, nije se ni obratio ljudima....Obecao nam je prevoz do Novog Sada, kao "kompromis" za prethodna desavanja, ali kada smo stigli u BG izbacio nam je stvari i rekao da idemo redovnom linijom, a da ce nam oni "refundirati" troskove!!! Moj ocaj je nastupio u tom trenutku....jer sam smatrala da COVEK to ne moze da uradi...nakon 36h voznje, cekanja, smrzavanja, zivotne opasnosti...oni tako da nas ostave...to je neoprostivo! Molim Vas NIKADA NE IDITE NIGDE PREKO LUI TRAVEL-a!!! TOPLO VAM PREPORUCUJEM, I ZELIM DA SE NIKADA NE NADJETE U SLICNOJ SITUACIJI!

Кад на пролеће донесу нови закон о туризму, тек ће бити весело.
NOVINE U PREDLOŽENOM ZAKONU

* Subagentima (preprodavcima turističkih aranžmana) više ne treba licenca

* Turizmom i ugostiteljstvom mogu da se bave i preduzeća kojima to nije osnovna delatnost

* Putovanja mogu da organizuju udruženja i svi koji imaju “članove”

* U nazivu objekta ne smeju da stoje reči “hotel”, “motel” i “restoran”

* Biće kategorisana i seoska domaćinstva

* Pansione će kategorisati Ministarstvo ekonomije

* Nova oštrija sanitetska pravila u kuhinjama i toaletima

> http://www.novosti.rs/vesti/turizam.90.html:301106-Turizam-i-bez-licence

Pozdrav svima,

Dugo vec pratim ovu temu, doduse iz prikrajka, i neka vasa iskustva su mi ustedela vreme jer sam neke agencije u startu zaobisao, a posto sam se skoro vratio sa letovanja, resio sam da se konacno registrujem, jer sam jos pod utiskom i sad i ja imam sta da kazem! :)

U pitanju je turisticka agencija Alterna.

Vec u martu mesecu ove godine otisao sam u agenciju da za moju devojku I mene nadjem najpovoljniji aranzman za Barselonu. Zeleo sam samo da izbegnem najvece vrucine pa mi je bilo sve jedno da li cemo ici pre ili posle leta. Ponudjene su nam avionske karte za septembar za mene, u tom trenutku, nestvarnih 100 eur po osobi (napomena: obroci u avionu se naplacuju). Prvo sam mislio da je neka sala jer do tada su nam u drugim agencijama nudjene karte, koje smo mi naravno odbijali, za po 200 do 250 eur po osobi.
Oberucke smo prihvatili ponudu da za avionske karte od 11 do 18 septembara za direkatn let Spainair-om za nas dvoje platimo 200 eura. Za razmisljanje o hotelu u tom trenutku je bilo isuvise rano pa smo posle nekoliko meseci opet dosli do agencije da bukiramo hotel I transfer. Nakon gotovo sat vremena provedenih u agenciji uzeli smo hotel Comercio sa jednom zvezdom u strogom centru grada (10 metara od cuvene La Ramble ulice).
Osecali smo nekakvu nelagodnost sto uzimamo hotel od jedne zvezde ali smo bili uveravani u agenciji da je hotel poprilicno dobar za uslove (cenu I pozicija) koji nudi. Transfer nas je kostao po 8 eur minibusem od aerodroma do hotela.

Avio prevoz: Veoma prijatan let Spain air-om je trajao negde oko 2,5 sata. U avionu sve sto se pojede I popije se naplacuje pa su cene za limenku koka kole Eur 2,5, sladoled Eur 3, sendvic Eur 5-7 itd. Probali smo sladoled – odlican je.
Transfer: cim smo izasli, posle pasoske kontrole I uzimanja prtljaga, u cekaonicu uvideli smo da nas sa nasim imenom I prezimenom na tabli ceka vozac. Lep osecaj. Objasnjeno nam je, ako se slazemo, da posto do kraja veceri nema nikoga za transfer da cemo mi biti odvezeni taksijem do hotela I ako smo uplatili mini bus. Slozili smo se.
Hotel: bojazljivo smo prilazili vratima hotela ocekujuci veoma skroman smestaj za koji smo za 7 noci za nas dvoje (nocenje sa doruckom) ukupno platili 550 Eur. A tako... Hol mali ali veoma cist, prijatan, recepcionar tecno govori gotovo svaki jezik na kome mu se stranka obrati, uzimamo kljuceve za sobu na trecem spratu (vec vidim sebe kako nosim kofere uz stepenice) , medjutim hotel ima lift, soba se vodi kao dvokrevetna a u njoj cetiri kreveta, u WC-u kada. Nesecam se kada sam u npr. Grckoj usao u hotel sa 3* koji ima kadu??? Dorucak uvek isti ali dobar: u neogranicenim kolicinama kroasani, decija radost, kafa, sok, kifle... Hotel, za ono sto nama treba, je ODLICAN.

O Barseloni ne bi sada da pricam, taj grad treba doziveti.

Odmah sutradan kada smo se vratili u Beograd otisli smo do agencije da im se zahvalimo za sve sto su za nas ucinili I sa zeljom da nam nadju isti takav smestaj u Becu sa sto je moguce nizim cenama karata.
Juce su nas zvali, karte do Beca za 70 eura po osobi za Novu godinu!!?
Pitam se da li da sacekamo jos malo, mozda nam na kraju plate da idemo. :super:

Ovo je pravo osveženje, da neko napiše ovoliki pohvalni post. Lepo je pročitati da se neka agencija ljubazno potrudila za svoje klijente i da oni to znaju da cene i da žele da podele sa ostalima.
Obično ljudi koji se razočaraju imaju potrebu da to podele sa drugima i da ih upozore, što je takodje u redu...
Svaka čast za tebe i za agenciju Alterna.:super:
Nisam nikad čula za tu agenciju, ali ovo joj je sjajna preporuka.

Pozdrav svima !

Naravno da u ovoj našoj džungli danas sve ne funkcioniše kako treba pa tako i u turizmu. Šta bix želeo da kažem ? Već par letovanja, takođe i Novix godina putujem sa dosta mladom populacijom....ne nešto mlađom od mene (imam 30god) i mogu vam reći da sam prezadovoljan. Naravno, sve zavisi od onoga šta čovek traži. To su uglavnom sve popularnije Agencije za mlade, Poslednje tri Nove godine provodim u Amsterdamu, za onoga kome ne smeta sjajno uređen hostel mogu samo da kažem sjajno !!!

Ako mogu zaključio bix onda priču POXVALOM na račun momaka i devojaka iz GO2 Agencije za mlade čijom sam uslugom i više nego zadovoljan. Tako da slatko preporučujem ovu vrstu putovanja !

Pa da, kazem, jos sam pod utiskom i prosto ne mogu da verujem da je sve proslo OK. Nadam se da se nece ispostaviti da im se to "omaklo". :) Ja cu sigurno opet ici prvom prilikom preko njih pa ce vreme da pokaze. Inace, i ja nisam znao za njih pa sam ih slucajno nasao (mada ne verujem u slucajnosti). I mislim da je puno ime Alterna Travel Store ili tako nesto.

---------------------------------------------

Prvo malo si mi sumnjiv mada ne mora biti da si ili vlasnik ili radis u toj agenciji posto ti je to prvi post na krstarici a uz to niko cuo za tu agenciju,ali opet kazem ne mora da bude nema ljutnje.

Medutim ono sto sam hteo da kazem je da to sto je vama organizovala ta agencija ste i vi sami mogli organizovati bez agencije i usput jos jeftinije da vas izadje.
Individualna putovanja se danas rade samostalno lagano preko interneta bez gubljenja vremena po agencijama.

Evo i ja da otvorim novu diskusiju mozda ce nekome pomoci da ne napravi istu gresku ka sto sam ja uradio i otiso na letovanje preko Jolly Travela.Uplatio sam arazman u vili Lina u Limenasu u periodu od 10.9 -20.9. tekuce godine ali problemi su nastali prilikom ulaska u apartmane jer nam je Gazdarica tih apartmana rekla da nece da nas pusti u sobu dok joj iz agencije ne vrate sve dugove koje joj duguje agencija Jolly travel za ovu i proslu 2009-tu godinu. Usled cega smo stvarno bili u soku i mislili da ce se ponoviti isti scenario kao i sa agencijom CONTE i njihovim putnicima u Egiptu.Kada sam pozvao svog vodica ciji sam telefon video na vauceru i koga svih 10 dana nisam video, nonsalanto mi je rekao da je to normalna procedura i da se to desava svima kao i da niko nije usao u sobu.Posle sat vremena gazdarica mi je trazila 30 eura da bi me primila u apartman koji sam vec u potpunosti platio u kesu po kursu od 109 din. a posle ponovnog kontaktiranja vodica opet mi je rekao da se strpim i da nisam jedini koji ceka.Agonija je trajala do 18h dok pod pritiskom gazdarice nisam uspeo da udjem u sobu.Ali takoreci citav dan sam izgubio trazeci cekajuci oko njihovog prepucavanja.Niko nam se za svih deset dana nije ni izvinuo ni dosao da vidi o cemu se radi,a kada sam pri povratku krenuo da prigovaram vodicu koji nas je ostavio u Limenasu i koji ne radi za Jolly vec za drugu turisticku ageciju rekao mi je da on sa tim nema veze i da se obratim svojoj agenciji.
Povucen iskustvom putnika agencije CONTE uplatio sam arazman preko jedne od najskupljih agencija racunajuci da necu da imam problema.Za sve neprijatnosti koje sam pretrpeo na ovom putovanju nisam trazio nikave naknade ne verujem da bih izvukao nesto, vec sam hteo da ovim forumom upozorim ostale putnike kao se ponasa ova turisticka agencija prema svojim putnicima.
.Video sam da je agencija Jolly Ttravel clanica Yute i njih sam kontaktirao ali su mi rekli da se obratim Arbitraznom sudu i nisu hteli da mi pruze nikavu pomoc.
zato ljudi nemojte uzimati nikakve aranzmane preko Joly Travela jer ce te se sigurno biti u slicnoj situaciji.

---------------------------------------------

Prvo malo si mi sumnjiv mada ne mora biti da si ili vlasnik ili radis u toj agenciji posto ti je to prvi post na krstarici a uz to niko cuo za tu agenciju,ali opet kazem ne mora da bude nema ljutnje.

Medutim ono sto sam hteo da kazem je da to sto je vama organizovala ta agencija ste i vi sami mogli organizovati bez agencije i usput jos jeftinije da vas izadje.
Individualna putovanja se danas rade samostalno lagano preko interneta bez gubljenja vremena po agencijama.

Aha, a da sam u svojoj prvoj poruci nekog napljuvao onda bi bilo sve OK? Možda neko ko radi u nekoj agenciji dođe ovde pa napljuje konkurenciju. Iskreno se nadam da nije tako, ali niko ne razmišlja o toj varijanti. Ne vidim ni kakve veze ima koliko je agencija popularana, kad evo kako je npr marko3819 prošao sa jednom od najpoznatijih agencija kod nas. Ne radim za Alternu niti sam njen vlasnik, a nisam se ni venčao s njima. Jednostavno sam naleteo na njih i sve je bilo super. Zašto da im ne ukažem opet poverenje. Razmišljao sam i o tom bookingu preko neta, ali se još uvek ne snalazim najbolje, nekako još uvek zazirem od toga.

VIVA AGENCIJA-Sicilija 2010
Saveti za prezivljavanje sa VIVA agencijom
» U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH« putovanje Sicilija 2010god., VIVA nudi:
Survive tehnike
Masaza intestinalnih organa, glave, falangi
kuru mrsavljenja i
zarazu u hotelu »TRITONE – Giardini Naxox«, Sicilija
Agencija opravdano nosi ovaj naziv«VIVA« jer ko prezivi ove SPA kure i tretmane moze biti srecan.
Putna reportaza bice podeljena u tri dela: Ljubaznost osoblja u agenciji, BUS Prevoz koji je organizovala ova agencija i Hotel Tritone koji je izabrala ubica agencija.
Samim ulaskom u agenciju doceka vas prijatan glas i stav osoblja, toliko prijatan da vam se koza najezi. Trazili biste neku dodatnu informaciju-neeeee jer nemaju informacije a jos ako hocete i prilikom placanja da sednete-AHHH to je vec luxuz za koji oni nemaju licencu.
Sve to zavrsite i jedva cekate da sednete u prijatan bus i da stignete konacno na odrediste kad ono-IZNENADJENJEEEEE- tokom putovanja dobijate masazu bukvalno svih delova tela. Ako imate problema sa kamenom u bili kom organu, VIVA agencija uspesno izbacuje sve-dovoljno je samo da se opustite u sedistu bus-a, pogotovu zadnjeg dela i posle par sati »kao rukom odneto«-necete znati za sebe.
Hvala vozacima koji su uspevali vestim manevrima da nas vrate zive.
I dobro, kad ste ostali bez organa zelite da se opustite u hotelu, da pojedete nesto. Mozete izabrati sobe sa prljavstvinom svuda ili u nekom delu sobe, sa mirisima koji se sire iz ostalih hotela ili samo iz ovog »TRITONE«,da mozda, imate klimu ili frizider koji ne funkcionisu-kazu-ne znamo kako, zasto!!!!!.
Dobro, na odmoru smo, ne mora sve uvek da bude cisto,hajde da pojedemo nesto. Hehehheee, i u ovom grmu lezi zec. Bice super onima koji zele da smrsaju, ovi su bolji od svakog turbo slanga, biomeda i sl.-za 4 dana gubite sigurno 10 kg. Imate svedski sto koji je velicine malog plasticnog bastenskog stola na kojem se nalazi, obratite paznju SAD-1 vrsta mortadele, zuti i crveni đžem-naravno ne zna se od kada i od čega su, kuvano jaje samo za dobrodoslicu i musli koji ne mozete koristiti jer nemaju jogurt a ako hocete mleko mozete se pocastiti onim iz aparata za kafu. Ah, umalo da zaboravim, imate i jednu vrstu caja-opet se ne zna od čega jer je izvađen iz f.kesice- cisto da se vi ne mucite da ga otvarate. Misle ljudi na sve!!!Sve to stoji u frizideru i koristi se svih dana dok se kolicine ne uniste.
Pa vi sad krenite u avanturu sa ovom agencijom.Zelim Vam brz oporavak i veoma srecan put.:think:

Sto se tice samih agencija, mislim da o njima treba da se pise kroz destinaciju koju zelite da posetite. Naime, za Tursku toplo preporucujem Argus Turs, dok za Egipat Spirit Travel. Spiritom sam prvi put isla ove godine i pre toga zaista nisam znala za njih. ISpostavilo se da su oni puno pogodak, bar kad je rec o Egiptu. Oni tamo nude mnogo kvalitetniji sadrzaj, pristupacnije cene i uz to, u Egiptu oni imaju mnogo bolju saradnju od vecine drugih agencija. Za ostale njihove destinacije ne znam, ali za Egipat sam sigurna - putujte samo Spiritom... :)

zdravo svima,
Ja vam preporucujem CMC, imaju neku ekstra ponudu naravno za one koje vole,kopneni deo Grcke Pefkohori.
Cene su im vise nego dobre a bome i hotel je na samoj obali i ima predivan pogled na more,ustvari kakv pogled cim izadjesh na terasu mmm oseti se i miris :D
Bila sam 10 maja i platila touto kompleto 70 evrica sa sve autobuskim prevozom,stvarno sam ostala prijatno iznenadjena,mislim da cu ponovo skoknuti posto su im cene Ok i u samoj sezoni tipa 10 nocenja 270 eura i uracunatim polupansionm. :ok::whistling:

Ako stvarno zelite dobar odmor i da ne razmisljate o svim tim sitnicama i koje citam ovde nakon sto se vratite.....- 1. Pre samog uplacivanja aranzmana dobro se raspitajte o tome da li agencija gde zelite da uplatite aranzman organizator putovanja ili je subagent sa agencijom koja je stvarno organizator putovanja. Zasto- Da ne biste dolazili u situaciju da ako ne bude zadovoljni imatekome da se zalite, jer uglavnom subagenti sve "propuste" sa mi nismo organizatori putovanja obratite se organizatorima i sl. ; 2. Pre sklapanja ugovora sa agencijom pretrazite na internetu aranzmane za koje ste zainteresovani , da bi ste pronasli vise slika koje docaravaju izgled odabranog smestaja i komentare ljudi koji su istim odsedali. 3. Isto tako mnoge ljude bune nazivi tipa Vila - Nisam sigurna da li na svakom sajtu agencije pise ali u vecini imate opste pojmove u turizmu gde cete naci objasnjenja- odnosno opise za skracene pojmove koje nalazite u cenovnicima . 4. Mnogi ljudi ni ne obracaju paznju na skracene pojmove u cenovnicima koji karakterisu smestaj, a onda se bune za isti - Pa tek kad se vrate sa odmora nadju opis, Pa shvate da su ustvari dobili sta su uplatili , pa nemaju kome da se zale sto su se nervirali i sami sebi unistili odmor...Pa na ovaj nacin putem mnogih foruma se istresaju jer nista drugo i ne mogu ...Ali na taj nacin unistavaju ugled nekih agencija i stavljaju ih na los glas..Nijedna agencija nije savrsena i svaka cast ljudima koji rade taj posao i umeju da izadju na kraj sa punim autobusom ljudi u kojem svako ima svoje vidjenje puta, vrste prevoza i usluge.Ne moze se svakome udovoljiti .Za to ako niste previse ahtevni , a volite da putujete u grupi ljudi samo napred ali se pre zakljucivanja ugovora raspitajte o svemu sto vas moze zanimati jer se tesko kasnije moze menjati ugovor iz vise razloga - morate platiti odredjen procenat otkazivanja ugovora(zato sto je neko mozda u medjuvremenu hteo uplatiti isti ali ste ga vi uplatili , kasnije otkazali-iz dzepa agenciji-nije toliko-ali je logicno i politika i pravo firme) i zato sto se smatra da kada ste vec sklpoili ugovor sa agencijom da ste pristali na sve uslove putovanja i da ste se informisali o svemu sto vas moze zanimati o istom.
Zasto sam citirala i odgovorila na ovu poruku-Upravo zato sto sam procitala da mnogi nisu zadovoljni sa cmc-om i sa aranzmanima koji su u njihovoj organizaciji, dok aranzmane za Kasandru-Hanioti,Polihrono i Pefkohoti otkupljuju od Travelland-a koji su organizatori putovanja tih aranzmana, a cmc njihovi subagenti :think: !! Nadam se da sam ovom porukom dala jos nekeodgovore na prethodna pitanja i trazene informacije... Pozdrav od novog clana

Ajde i ja nesto da kazem.

Ove godine smo isli u Grcku preko agencije Tomas i prilicno su me prijatno iznenadili.
Prvo kad sam otisao kod njih nisam bas bio odusevljen skucenim prostorom u samoj agenciji. Nekako su mi odavali utisak da im bas nekako ne ide u tom poslu zbog skromnog izgleda prostorija.
Posle toga slede sve sama prijatna iznenadjenja.
1. Kad sam pitao za jednu vilu, koja mi je na slikama delovala bolje, rekli su mi da nista ne mogu da kazu za nju posto im je nova u ponudi i tek ce u maju ici dole i onda ce moci nesto podrobnije da mi kazu. Proporucili su mi drugu vilu (koja je inace jeftinija) i prihvatio sam njihovu preporuku.
2. Kad sam otisao da uplatim ostatak novca i da uzmem vaucer, dobio sam detaljno uputstvo za Ring road (koje mi nije trebalo) i jos detaljnije uputstvo za dolazak do same vile kao i telefon osobe za kontakt u Grckoj.
3. Kad smo stigli i vilu bilo je cak i bolje nego sto su nam oni opisali t.j. sve sto su nam rekli je bilo tako i plus jos neki pozitivni detalji koje oni nisu ni spomenuli.
4. Sticajem okolnisti supruga je zaradila upalu usnog kanala i kad sam kontaktirao ovu osobu za kontakt, u roku od pola sata je ugovorio dolazak doktora u apartman za vreme koje nam je odgovaralo. Covek se sa doktorom pojavio u tacno zakazano vreme i preuzeo na sebe sve radnje oko osiguranja (kopiranje pasosa, popunjavanje nekog formulara ....) i vratio se kada je doktor zavrsio pregled. Cak se ponudio i da ode do apoteke da nam uzme lekove, ali to nam nije trebalo.

Tako da imam samo lepe reci o jednoj maloj agenciji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back