Tunis

Kakav stomacni virus!!? Ja prve noci ostala bez vode i napila se cesmuse, moja sestra takodje. I... nista nam nije bilo.
Inace, kod mene je bilo peripetija, sad sam sva crknuta, pa cu samo da zakacim par slika. Utisci su onako... ali o tome sutra. Uzgred, klima je mnogo prijatnija nego kod nas, duva vetric i nije pretoplo, a veceri su svezije.
Na drugoj slici vidi se glavna zgrada, u kojoj sam ja bila, prvi sprat, 4. balkon sleva. :)

Imale ste sreće :) Ja sam imala stomačni u Egiptu, al malo nešto, svi ostali koji su posetili isti su imali prolive i sl.Preporučujem ti da ne piješ česmušu tamo.Raspitah se kod ljudi koji su bili u Tunisu i većina su imali te viruse, naravno izuzeci uvek postoje ;) ali ja sam trudna i nije vredno rizikovanja.

Malo si se za'ebao, kad sam digla dreku, mogla sam da biram izmedju 3 sobe i izabrala sam najbolju. Pogledaj na slici, bili smo u glavnoj zgradi, prvi sprat, 4. balkon, pogled na bazen. Soba je veoma velika i komforna, a kupatilo je kao manja soba.

Sve ali ne mogu da verujem da si spremna da izgubiš 2 dana letovanja zbog glupe sobe!Ako sam dobro shvatila...

Imale ste sreće :) Ja sam imala stomačni u Egiptu, al malo nešto, svi ostali koji su posetili isti su imali prolive i sl.Preporučujem ti da ne piješ česmušu tamo.Raspitah se kod ljudi koji su bili u Tunisu i većina su imali te viruse, naravno izuzeci uvek postoje ;) ali ja sam trudna i nije vredno rizikovanja.

sada idem 4. put u tunis, 3 puta sam bila u egiptu, nijednom nisam imala stomacni virus, ni muz, a ni dete koje smo sa godinu i po vodili prvi put na more, bas u tunis. u tunisu je mnogo manje verovatno da ces zakaciti stomacni virus i da ti hrana nece prijati jer je nekako evropskija, zbog francuskog uticaja.

a ima i prasecine:mrgreen:

sada idem 4. put u tunis, 3 puta sam bila u egiptu, nijednom nisam imala stomacni virus, ni muz, a ni dete koje smo sa godinu i po vodili prvi put na more, bas u tunis. u tunisu je mnogo manje verovatno da ces zakaciti stomacni virus i da ti hrana nece prijati jer je nekako evropksija, zbog francuskog uticaja.

a ima i prasecine:mrgreen:

J*bg šta da ti kažem, ja sam jednom bila u Egiptu i zakačila sam ga :confused: Ne dok sam bila na hotelskoj hrani i piću, jer nisam jela ništa van hotela, ni pila, al smo otišli na krstarenje i tamo imali klopu i sutradan wc pet puta dnevno.Kažem, sva sreća pa se samo na wc-u završilo, nisam morala ništa da pijem...Snajka je bila pre 2,3 god i morala je da primi inekciju da joj se smiri stomak.A što se Tunisa tiče, pričala sam sa ženom koja je bila i imala je tamo taj stomačni a godinu pre toga je bila u Egiptu pa nije imala nikakvih problema sa stomakom...Znači nije preterano osetljiva...Većina ljudi koje poznajem a idu u te predele nose lekove za stomak kao preventivu, ja zbog trudnoće ne želim da rizikujem dal su u pravu ovi koji su imali problema ili ovi koji nisu,a tablete ne smem da pijem jel.Mislim, nema šta da budu ili ne budu u pravu, ljudi imali stomačni virus pa imali tako da...Rizik je ipak tu a ja ne želim da se upuštam.

Sve ali ne mogu da verujem da si spremna da izgubiš 2 dana letovanja zbog glupe sobe!Ako sam dobro shvatila...

:dontunderstand:
Ne podnosim nepravdu, ne smirujem se dok ne isteram stvari na cistac. Ne volim da me neko pravi budalom. Nisam izgubila 2 dana iz svog cefa, nego tudjeg, ali sam zato kasnije uzivala, uslovno receno.
Cesmusu sam pila samo prve noci, ostali smo bez vode, kasnije smo je uzimali u restoranu. Pila sam, preventivno, Flonivil.
Od vodica sam cula da se voda moze piti, samo sto je neukusna jer je dobijena procesom desalinizacije. Naravno, ko ima osetljiv zeludac, ne treba da rizikuje, narocito ne ti.

Poslednja izmena:
Moja Drugarica je pre dve god radila u jednoj agenciji koja ju je na kraju leta poslala u Nabeul u Keops... Sto se hotela tici po slikama i njenim pricama je ok, ali mi nesto skripi u vezi grada, sada mozda mi ona nije dobro interpretirala, ali cini mi se da je malo ograniceno kretanje i malo kako da kazem ne slobodniji grad, sada sve zavisi kako ko sta dozivi i sta ocekuje... Opet ponavljam to mi je iz njene price tako delovalo, mozda ona preteruje...

Keops je ok hotel...
Nabel simpatican,ali mali gradic....Tu obicno svi dolaze da kupuju plocice i svasta nesto od keramike jer jer je glavna prozvodnja svega toga upravo u Nabelu...
Uglavnom ga vole malo starije generacije i ima neka svoju stalnu klijentelu.
Sta znam,po meni je bolje resenje Hamamet,ali ukusi su razliciti...

Keops je ok hotel...
Nabel simpatican,ali mali gradic....Tu obicno svi dolaze da kupuju plocice i svasta nesto od keramike jer jer je glavna prozvodnja svega toga upravo u Nabelu...
Uglavnom ga vole malo starije generacije i ima neka svoju stalnu klijentelu.
Sta znam,po meni je bolje resenje Hamamet,ali ukusi su razliciti...

...da li kojim sluchajem znash gde im je glavna proizvodnja ccilima i tepiha...? ( ne mogu da se setim, a na vr' jezika mi je )...

Back