Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
1 € = 1.84... TD
Treba sve potrositi, jedino mozete da prebacite u € na aerodromu i to po znatno losijem kursu.
Ma pazaris sa nasim dindzama....Dinar je dinar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1 € = 1.84... TD
Treba sve potrositi, jedino mozete da prebacite u € na aerodromu i to po znatno losijem kursu.
Kakav stomacni virus!!? Ja prve noci ostala bez vode i napila se cesmuse, moja sestra takodje. I... nista nam nije bilo.
Inace, kod mene je bilo peripetija, sad sam sva crknuta, pa cu samo da zakacim par slika. Utisci su onako... ali o tome sutra. Uzgred, klima je mnogo prijatnija nego kod nas, duva vetric i nije pretoplo, a veceri su svezije.
Na drugoj slici vidi se glavna zgrada, u kojoj sam ja bila, prvi sprat, 4. balkon sleva.![]()
Malo si se za'ebao, kad sam digla dreku, mogla sam da biram izmedju 3 sobe i izabrala sam najbolju. Pogledaj na slici, bili smo u glavnoj zgradi, prvi sprat, 4. balkon, pogled na bazen. Soba je veoma velika i komforna, a kupatilo je kao manja soba.
Imale ste srećeJa sam imala stomačni u Egiptu, al malo nešto, svi ostali koji su posetili isti su imali prolive i sl.Preporučujem ti da ne piješ česmušu tamo.Raspitah se kod ljudi koji su bili u Tunisu i većina su imali te viruse, naravno izuzeci uvek postoje
ali ja sam trudna i nije vredno rizikovanja.
sada idem 4. put u tunis, 3 puta sam bila u egiptu, nijednom nisam imala stomacni virus, ni muz, a ni dete koje smo sa godinu i po vodili prvi put na more, bas u tunis. u tunisu je mnogo manje verovatno da ces zakaciti stomacni virus i da ti hrana nece prijati jer je nekako evropksija, zbog francuskog uticaja.
a ima i prasecine![]()
Sve ali ne mogu da verujem da si spremna da izgubiš 2 dana letovanja zbog glupe sobe!Ako sam dobro shvatila...
Јеси ли сигурна?Tako se zove hotel.
Јеси ли сигурна?
А да ти каже @la dolcevitа како се стварно зове хотел.![]()
Keops je ok hotel...
Nabel simpatican,ali mali gradic....Tu obicno svi dolaze da kupuju plocice i svasta nesto od keramike jer jer je glavna prozvodnja svega toga upravo u Nabelu...
Uglavnom ga vole malo starije generacije i ima neka svoju stalnu klijentelu.
Sta znam,po meni je bolje resenje Hamamet,ali ukusi su razliciti...
...da li kojim sluchajem znash gde im je glavna proizvodnja ccilima i tepiha...? ( ne mogu da se setim, a na vr' jezika mi je )...
Keruan?
...Fenomenalna Fala veliko...a i tebi Kvinsi...godine chine svoje...![]()
...Fenomenalna Fala veliko...a i tebi Kvinsi...godine chine svoje...![]()
Nema na cemu, sluzimo narodu.
Da se ne spremas opet u Tunis?
...Tunis mi je jedna od omiljenih Mediteranskih destinacija...
...da, idem poslom krajem Septembra...
Ja bas i nisam impresionirana.
Posao?
A gde ides?![]()