Tunis

Hvala vam obema.
Jel i preko Argusa dvodnevni izlet?
Jel ima i ovako nekih izleta,preko njihovih agencija? Ili samo preko nasih? Mislila sam mozda da izbunarim nesto preko neta.
I kako to ide, ako idem preko Argusa jel moram njihov izlet?

Kod Kontikija su ovo bili fakultativni izleti, verujem da je i u Argusu tako.
Proveri sa njima šta imaju organizovano i kakav je program izleta.
Možeš i tamo da vidiš sa lokalcima, svuda ima tih ponuda za izlete, ali pitanje je kako funkcioniše, vodiči i sl. Mislim da je najbolje sa svojom agencijom.
Sećam se da su na oglasnoj tabli hotela stajali programi izleta preko svih agencija koje valjda smeštaju u hotelu, bilo je tu nekoliko naših, pa možeš i neku drugu našu da odabereš.

Hvala vam obema.
Jel i preko Argusa dvodnevni izlet?
Jel ima i ovako nekih izleta,preko njihovih agencija? Ili samo preko nasih? Mislila sam mozda da izbunarim nesto preko neta.
I kako to ide, ako idem preko Argusa jel moram njihov izlet?

Ima ima ih milion koji nude izlete i to za neke male pare ali guše sa slikanjem, suvenirima i sl kako bi izvadili fleku

E, a mi iz Susa smo se pajtali sa ekipom iz Porta iz naše grupe, i oni su pričali da tamo jeste lepše, ali je mnogo dosadnije...ali nema veze, do Susa je 10 minuta taksijem za sitne pare.

pa treci put te pitam jesi li video nahrawess boujafar? i kako ti se cini?

E ovako,Jerotiju sam rekao da se jedina zamerka Hani moze uputiti na izgled sobe,ali za izgled sobe postoje razlozi koje ne bih ovde da ponavljam.Njegov hotel je po meni najbolji od svih hotela od 3 zvezdice po pitanju cena/kvalitet.

Sto se tice tvog hotela on se nalazi u najuzem centru grada,na pocetku glavne Avenije Habib Burgiba.Taj deo grada se zove Stari francuski kvart.Na par minuta hoda si od Medine.
Sto se tice samog hotela,mislim da je lep,solidan,hrana je odlicna,sobe su ciste ali nista ekstra.Plaza je onako,u nastavku gradske plaze ,ali licno mislim da u ovoj kategoriji ima i boljih hotela.
Ako nisi uplatio onda idi u Riadh Palms koji je najbolji hotel od 4 zvedice u odnosu cena/kvalitet.Ima mnogo lepsi vrt,mnogo lepse bazene i uopste u hotelu je mnogo bolja atmosfera.
Ako si uplatio onda nista,Bou Jaafar je solidan hotel.Ono sto je meni licno smetalo kod ovog hotela je izgled plaze i uopste okruzenje oko plaze i bazena.U Tunisu se zaista retko moze naci hotel od 4 zvedice da nije okruzen prelepim vrtom Palmi ,sa lepim bazenima i velikom plazom.Meni licno asocijacija na ovaj hotel je beton bez zelenila.

Aleksandre hvala puno, oko ova dva hotela sam se i dvoumila, s'tim da sam za ridh videla mnoge slike i svasta o nahrawess skoro nista nisam pronasla, jos jednom hvala puno :--)

Sta mislite o El Mouradi hotelima?
Jel neko bio?

Nisam bila, al' sam čula....Znači, ograđujem se, pošto kupila, poto i prodala.
Navodno je to njihov najbolji lanac hotela, vlasništvo jedne od najbogatijih porodica u Tunisu. Šeici fazon. Ekskluziva.
Spavala sam jednu noć u njihovom hotelu 5* u pustinji (onaj izlet) i taj je bio perverzija u rangu evropskih perverzija hotela.

E sad, kakvi su ostali, pojma neam.

Nisam bila, al' sam čula....Znači, ograđujem se, pošto kupila, poto i prodala.
Navodno je to njihov najbolji lanac hotela, vlasništvo jedne od najbogatijih porodica u Tunisu. Šeici fazon. Ekskluziva.
Spavala sam jednu noć u njihovom hotelu 5* u pustinji (onaj izlet) i taj je bio perverzija u rangu evropskih perverzija hotela.

E sad, kakvi su ostali, pojma neam.

Znaci tako kazu. Pa ja gledala slike,stvarno izgledaju prelepo. Samo sam se pitala oko te kategorizacije, jer svuda nailazim na komentare da nije ista kao i evropska.
Mada meni nije ni bitan hotel toliko, mislim ne lozim se na tu ekskluzivu, al volela bih da vidim sto da ne...Nisam nikad bila gost u takvom hotelu.

edit- evo i link gde sam to nasla. Oni imaju uracunate takse u cenu, tako da nije tako strasna razlika od Argusovog Hana Beach.
http://www.sunline.rs/sr/

Poslednja izmena:
Ja sam bila pre dve godine u El Mouradi Palace hotelu u PEK-u. Hotel je lep, ima ogroman bazen i unutrasnji za djakuzijem. Sobe su OK, nikakav preteran luksuz. Staza do plaze je sva u cvecu i plaza je lepa, uredjena sa trscanim suncobranima, beo pesak, more tirkizno...Klopa je OK, ali je guzva u restoranu i za veceru te oni smestaju, pa sve to izgleda malo kao menza. To je jedina zamerka, imajuci u vidu da hotel ima 5*. Mi smo bili krajem maja, mesto je bilo poluprazno i prilicno je dosadno uvece, more ledeno. Rusi su se kupali i par puta nas nekoliko hrabrih.Hotel je 15min peske od luke ili nesto sitno taksijem. Sve u svemu, ja preporucujem ovaj hotel onima koji ne traze luksuzne hotele sa 5*, a opet hotel ima sve sto treba.

Preko telenora ima fazon ukucas *121*+381......... pozoves i sacekas da ti zazvodi tel i u isto vreme zazvoni i na drugoj strani i onda te minut kosta 99din, prvi zaokruzuju dalje na sekund naplacuju to je za pripejd

Kupis karticu sa kodom i razgovaras do mile volje.
Ja sam za 4 € imala 80 minuta razgovora (iz Grcke). Sigurno i Tunis ima nesto slicno kao kod nas (ino coll).

Ja sutra moram da idem da uplatim.
I moram definitivno da odlucim. A kao odlucila sam:lol:
Dvoumim se izmedju Porta all inclusive i Hammamet polupansion:dash: Oba su El Mouradi hoteli, 4*.
Mi smo u fazonu da setamo,da nas zanima okolina,obican zivot mestana a ne samo hotel i plaza.
Pa reko bolje Hammamet i bolje pp da ne bi bili vezani samo za hotel.
Sta mislite?

Back