Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Česmovača im je ispravna (makar u Susu, tamo sam bila) i sami Tunižani je piju. ...
Какве везе има то што сами "мештани пију воду са чесме"?! Да ли је то стварно меродавна информација за нас Европљане? Мислим да није.... Meštani je konstantno piju ali nam je tur vodič posavetovan da je ipak izbegavamo koliko je moguće...
Jok, trebao si da odes i kupis karton Tuborga i pokazes klincima kako se pijeДа ли сам и ја требао да сиђем доле и напијем се воде, пошто њима ништа не фали?
I ja sam došao pre 2 dana iz Susa i takođe sam par puta pio njihovu česmovaču (kad mi je nestalo piva). Meštani je konstantno piju ali nam je tur vodič posavetovan da je ipak izbegavamo koliko je moguće. Pozz
Od srca ti zelim, a bice tako 100 %
Cuvaj se arapa. Nisu opasni ali su dosadni ko pijavice.
p.s.svima smrdi iz usta. To sam primetio vec prvi dan. Izgeda da je kaladont dole skupa investicija![]()
Od srca ti zelim, a bice tako 100 %
Cuvaj se arapa. Nisu opasni ali su dosadni ko pijavice.
p.s.svima smrdi iz usta. To sam primetio vec prvi dan. Izgeda da je kaladont dole skupa investicija![]()
Арапи су то, знаш како је са пићима тамо код њих.Jok, trebao si da odes i kupis karton Tuborga i pokazes klincima kako se pije![]()
Шта... ниси јахао камилу у Сахари?... Не знаш какво си незаборавно искуство пропустио! Да видиш (тј. осетиш), како само камилама смрди из уста!2 ležaljke i 1 suncobran su ti 4 din dnevno (oko 2.2 €) a za izlete nisam upoznat. Nije me zanimalo !
2 ležaljke i 1 suncobran su ti 4 din dnevno (oko 2.2 €) a za izlete nisam upoznat. Nije me zanimalo !
trojanka,preko argusa je sahara 100 e, a tunis,kartagina i sidi bu said 40e
tamo stalno duva neki vetar,pogotovu posle podne
Hvala.
Pa nije skupo
A ti si skoro dosao,jel vrucina mnogo?
trojanka,preko argusa je sahara 100 e, a tunis,kartagina i sidi bu said 40e
tamo stalno duva neki vetar,pogotovu posle podne
Ove cifre su otprilike bile i sa kontikijem.
Izlet u Saharu je dvodnevni, spava se u oazi u fenomenalnom hotelu i mnogo je više od prostog jahanja kamila. Jahanje kamila mu tu dođe kao uobičajeni saharski detalj za turiste.
Obilazak Tunisa (grada) je takođe super izlet, jednodnevni.
Ne treba propustiti ni jedan ni drugi.
Pa jeste ali je mnogo podnosljivije nego ovde u Beogradu gde trenutno umirem......