Vlada 013
Obećava
- Poruka
- 71
Ma nije mi bitno da hotel bude fancy, i birala sam najjeftiniji da bi mi sto vise love ostalo za izlete i razne akrobacije...![]()
A idem ili 7. ili 10., jos nisam odlucila... tako da cemo se svakako sresti tamo![]()
Planirate izlet u Saharu? Preko koje agencije? Cula sam da su tunizanske mnogo jeftinijie (70-80e) od nasih (120e), samo ne znam da li je isti plan puta i da li je sve ukljuceno?
Nismo jos nista kontali za Saharu. U fazonu smo da obidjemo Sus, El Kantui, Monastir, i mozda Hamamet i Tunis. Mada nesto nam je Tunis daleko od Susa, raspitacemo se tamo da li ima neki voz/bus do Tunisa. Sto se Sahare tice, znam da bi bilo greota propustiti tako nesto ali videcemo... Koliko sam cuo, ta exkurzija oduzima otprilike 2 dana. Procitao sam negde da je 2 dana oko 110 jura, samo ne znam da li je to tunizanska ili nasa agencija...
---------------------------------------------------------
Mirice, hvala na lepim zeljama! I mi smo trebali da idemo 21. jula, medjutim ortak i ja smo skontali da nam je dugo da cekamo do tad, pa samo naprasno odlucili da idemo 3. jula.