TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

moze li tumacenje za 01.07.1986. ja a moj decko 03.12.1986. zanima me kakva smo kombincija...:roll:

E pa rekla bih da je ljubav nastala iz prijateljstva ali da ste ispocetka krili vezu-ustvari vi ste samo mislili da je tajna,ali ljudi su pricali o tome i pre nego sto ste usli u vezu.
Bojim se da ovde moze biti prisutno puno ljubomore,prvenstveno sto ste oboje jako sarmantni i lepi,a zatim zbog neispunjenih obecanja,velikih ocekivanja i nepromisljenih postupaka moze doci do velikih razocarenja.Ako je ljubav prava imacete podrsku andjela cuvara,pod uslovom da oboje radite sve posteno,i da oboje pazite sta obecavate,i ako obecate nesto da to i ispunite.Vasa veza moze trajati dokle god ima puno slobode za oboje-bez ljubomore,uslovljavanja i ogranicavanja.Jako lepo cete funkcionisati kroz druzenja,zabave,putovanja,itd.
Vodite racuna o porocima oboje,pogotovo se klonite alkohola,droge i kocke(ovo vazi za njega),jer vam se veza moze pretvoriti u one narkomanske ili alkoholicarske veze gde se partneri trpe zarad koristi.Jer bi vam u tom slucaju andjeo okrenuo ledja pa bi ostali na tamnoj strani zivota.
Posto ce tebi porodica biti najvaznija na svetu,za tebe bi bilo najbolje da rodis pre 30-te.

emily2, aj ako budesh imala vremena, baci oko na finansije u ovoj godini za mene :P 22.07.1986. hvala!!

Znam da sam ti vec postavljala pitanje pre neki dan :oops:

Sad si me nasmejala,pa nigde ne pise da je dozvoljeno samo jedno pitanje..:D
Ma ovo ti je jako teska god na svim poljima,godina sudbe..
Neces moci da utices na situacije i dogadjaje,sve ce se desavati protiv tvoje volje.Pazi se varalica,prevaranata,prodavaca "magle",ostani postrani i prepusti se.Sledeca ce ti biti mnogo,mnogo bolja.Ove godine sve zastaje,pa cak ide i unazad,i sve sto ti se desi-desice se sudbinski,ne trosi se puno..

Sad si me nasmejala,pa nigde ne pise da je dozvoljeno samo jedno pitanje..:D
Ma ovo ti je jako teska god na svim poljima,godina sudbe..
Neces moci da utices na situacije i dogadjaje,sve ce se desavati protiv tvoje volje.Pazi se varalica,prevaranata,prodavaca "magle",ostani postrani i prepusti se.Sledeca ce ti biti mnogo,mnogo bolja.Ove godine sve zastaje,pa cak ide i unazad,i sve sto ti se desi-desice se sudbinski,ne trosi se puno..

:shock: :shock: :shock:

treba da idem kod jedne zene 12.4. ili 13.4. (za 50evra- gledajuci da sam sama zaradila, a nisam zaposlena, nije mi mala cifra- moji mi ne bi dali za takve stvari ni u luuuudilu) .. zena jedna, koju znam, je bila i kaze da je super... sada si me tako "bocnula" s ovim jer mi se cini da je to to .... :mad::(

Ej hvala ti puno! ako stignes reci mi sta me u narednom periodu ceka vezano za posao...posto imam bas dosta kombinacija i raznorazne price odjednom na sto strana pa me zanima sta ce i dal ce uopste nesto od toga ispasti??? u skorije vreme... pozzz 01.07.1986

Ne bih ti preporucila ove godine da zapocinjes NOVE poslove i projekte jer ove godine dovrsavas stvari na svim zivotnim poljima i izbacujes iz svog zivota sve ono cemu vise tu nije mesto.Sledeca godina ti je dobra za nove poduhvate,a ove ako nesto zapocnes brzo ce se zavrsiti,nece moci dugo da traje.Ali moguce su promene radnog mesta,u karijeri,postoji mogucnost zarade ali to trebaju biti poslovi gde se pruzaju usluge,nesto sto ima konotaciju nedovrsenog,trebas dovrsiti ranije zapocete projekte,i sve sto je vezano za neku vrstu pomoci.
Godina dobra za putovanje,inostranstvo,za promenu prebivalista,a ambiciju ostavi za sledecu godinu koja je namenjena za to.

Mogu ja da pitam,..nisam ni znala za ovo,..al ajd da vidim

Ja: 16.05.1984 on 25.12.1970

Zanima me kakva smo kombinacija i da li ima neke buducnosti??

:lol: :lol:

Ako bi mene pitala ja bih ti preporucila da uopste ni ne ulazis u ovu vezu,ali posto ste vi vec u vezi,jako mi je zao sto moram da ti kazem da je ova veza od starta osudjena na propast i da vam samo moze doneti velika razocarenja i patnju.Jako teska veza koja je pracena svim mogucim otezanjima,iz pocetka stvara veliku privlacnost i emocije,za sta se kasnije ispostavi da je bilo samo prividno,i vasi sukobi mogu biti toliko zestoki da mogu biti zaista kobni.Ti si osoba koja nekako ceo zivot privlaci ljude koji te na neki nacin iskoriscavaju,sto zbog tvoje humanosti i zelje da svakom pomognes,sto zbog tvoje sudbine da vecito pruzas u ljubavi vise nego sto ti se uzvraca.Ne znam koliko dugo ste zajedno,ali ako si vec primetila da se ispoljava agresija u vasoj vezi,onda bih ti preporucila da brises na vreme i da zaboravis na tu prividnu hemiju koja ce se svakako pokazati kao velika greska.

Ako bi mene pitala ja bih ti preporucila da uopste ni ne ulazis u ovu vezu,ali posto ste vi vec u vezi,jako mi je zao sto moram da ti kazem da je ova veza od starta osudjena na propast i da vam samo moze doneti velika razocarenja i patnju.Jako teska veza koja je pracena svim mogucim otezanjima,iz pocetka stvara veliku privlacnost i emocije,za sta se kasnije ispostavi da je bilo samo prividno,i vasi sukobi mogu biti toliko zestoki da mogu biti zaista kobni.Ti si osoba koja nekako ceo zivot privlaci ljude koji te na neki nacin iskoriscavaju,sto zbog tvoje humanosti i zelje da svakom pomognes,sto zbog tvoje sudbine da vecito pruzas u ljubavi vise nego sto ti se uzvraca.Ne znam koliko dugo ste zajedno,ali ako si vec primetila da se ispoljava agresija u vasoj vezi,onda bih ti preporucila da brises na vreme i da zaboravis na tu prividnu hemiju koja ce se svakako pokazati kao velika greska.

Uh Emily ti iz neba pa u rebra.... a jel mozes onda drugu kombinaciju da pogledas??

Ja: 16.05.1984 on 23.02.1975

Uh Emily ti iz neba pa u rebra.... a jel mozes onda drugu kombinaciju da pogledas??

Ja: 16.05.1984 on 23.02.1975

Ovo ti je karmicka veza i od karme nema bezanja.Ovde ce doci(ako vec nije)do velike privlacnosti i do jakih emocija,i obicno se desava onaj osecaj "prepoznavanja",kao da se znate 100 god.Zapravo vi se i znate iz nekog prethodnog zivota i sada u ovom vi morate da izivite nesto zajedno i da dovrsite nesto sto ste davno zapoceli u nekom proslom.Oboje posedujete jaku intuiciju i mozete se jako lepo duhovno dopunjavati i razumeti.Imate potencijala za ostvarivanje uspesne veze ukoliko neko od vas ne odluci da ode kad se odradi karmicki dug..Imate cak i jaku podrsku i zastitu mocnog andjela cuvara,pa se trudite da sve sto radite-radite posteno..

Ovo ti je karmicka veza i od karme nema bezanja.Ovde ce doci(ako vec nije)do velike privlacnosti i do jakih emocija,i obicno se desava onaj osecaj "prepoznavanja",kao da se znate 100 god.Zapravo vi se i znate iz nekog prethodnog zivota i sada u ovom vi morate da izivite nesto zajedno i da dovrsite nesto sto ste davno zapoceli u nekom proslom.Oboje posedujete jaku intuiciju i mozete se jako lepo duhovno dopunjavati i razumeti.Imate potencijala za ostvarivanje uspesne veze ukoliko neko od vas ne odluci da ode kad se odradi karmicki dug..Imate cak i jaku podrsku i zastitu mocnog andjela cuvara,pa se trudite da sve sto radite-radite posteno..

Hmm...a on ozenjen al' ajd...

Hvala Draga Emily ajd sad ovom Danielu....

moze li meni ko da objasni?ja 08.01.1977g a ona 14.05.1985

Danijele,ovo je sudbinska veza,sto u numerologiji znaci da cete vi ceo zivot biti povezani,vi se mozete svadjati i rastajati ali cete se uvek vracati jedno drugom,pa makar to bilo i nakon pauze od 20,30,ili 40 god.S obzirom da oboje posedujete ogroman sarm i lepotu,moglo bi biti prisutno dosta ljubomore i obostranog zrtvovanja zarad ove veze.Vi takodje nosite i neku karmu iz nekog proslog zivota sto jos vise komplikuje stvari.Kod vas se moze aspektovati ili savrsenstvo ili propast,u vasoj vezi nema sredine.I jedan i drugi zivite za ljubav,ali tebi moze zasmetati njena ljubav prema slobodi.
Kod vas je prisutna velika razmena energija,emocija i ljubavi,ali i puno razocarenja i puno neispunjenih obecanja.Mozda ste iz pocetka zeleli da krijete vezu ili je iz nekih drugih razloga okolini posebno bila zanimljiva vasa veza pa je bilo prisutno dosta prica i pricica okoline-koje traju jos uvek.
Previse ocekivanja,neispunjenih obecanja,nepromisljenih poteza,emocija ali i razocarenja..

Danijele,ovo je sudbinska veza,sto u numerologiji znaci da cete vi ceo zivot biti povezani,vi se mozete svadjati i rastajati ali cete se uvek vracati jedno drugom,pa makar to bilo i nakon pauze od 20,30,ili 40 god.S obzirom da oboje posedujete ogroman sarm i lepotu,moglo bi biti prisutno dosta ljubomore i obostranog zrtvovanja zarad ove veze.Vi takodje nosite i neku karmu iz nekog proslog zivota sto jos vise komplikuje stvari.Kod vas se moze aspektovati ili savrsenstvo ili propast,u vasoj vezi nema sredine.I jedan i drugi zivite za ljubav,ali tebi moze zasmetati njena ljubav prema slobodi.
Kod vas je prisutna velika razmena energija,emocija i ljubavi,ali i puno razocarenja i puno neispunjenih obecanja.Mozda ste iz pocetka zeleli da krijete vezu ili je iz nekih drugih razloga okolini posebno bila zanimljiva vasa veza pa je bilo prisutno dosta prica i pricica okoline-koje traju jos uvek.
Previse ocekivanja,neispunjenih obecanja,nepromisljenih poteza,emocija ali i razocarenja..

A JA JE VOLIM NAJVISE NA SVIJETU.:cry:

Pozdrav Emily2,opet ja se javljam,ali zanima me samo nesto u vezi mog posla,ja sam frizerka,i zanima me dal cu biti uspjesna u buducnosti.Dakle ja sam rodjena 07.11.1986.god
HVALA I IZVINI AKO TE UZNEMIRAVAM

GABRIELICA!

Pa ne znam za neku dalju buducnost da ti kazem,ovo ti je odlicna godina za uspeh i napredovanje,da uneses neke novine u posao ili da zapocnes neki nov biznis.
Tebi je inace aspektovan uspeh u samostalnom biznisu,i mozes daleko dogurati..

Back