emily2
Primećen član
- Poruka
- 566
moze li tumacenje za 01.07.1986. ja a moj decko 03.12.1986. zanima me kakva smo kombincija...![]()
E pa rekla bih da je ljubav nastala iz prijateljstva ali da ste ispocetka krili vezu-ustvari vi ste samo mislili da je tajna,ali ljudi su pricali o tome i pre nego sto ste usli u vezu.
Bojim se da ovde moze biti prisutno puno ljubomore,prvenstveno sto ste oboje jako sarmantni i lepi,a zatim zbog neispunjenih obecanja,velikih ocekivanja i nepromisljenih postupaka moze doci do velikih razocarenja.Ako je ljubav prava imacete podrsku andjela cuvara,pod uslovom da oboje radite sve posteno,i da oboje pazite sta obecavate,i ako obecate nesto da to i ispunite.Vasa veza moze trajati dokle god ima puno slobode za oboje-bez ljubomore,uslovljavanja i ogranicavanja.Jako lepo cete funkcionisati kroz druzenja,zabave,putovanja,itd.
Vodite racuna o porocima oboje,pogotovo se klonite alkohola,droge i kocke(ovo vazi za njega),jer vam se veza moze pretvoriti u one narkomanske ili alkoholicarske veze gde se partneri trpe zarad koristi.Jer bi vam u tom slucaju andjeo okrenuo ledja pa bi ostali na tamnoj strani zivota.
Posto ce tebi porodica biti najvaznija na svetu,za tebe bi bilo najbolje da rodis pre 30-te.